Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σταρ για σοβαρή σχέση με προοπτική το… σπίτι

Στόουν, Απτον, Λόρενς αλλά και Τίνα Φέι στην κορυφή των επιλογών.

Κάποιες διάσημες ξεχωρίζουν για το σεξαπίλ τους, κάποιες άλλες για τον δυναμισμό και την επιρροή τους. Υπάρχουν όμως ορισμένες που αποτελούν καλές περιπτώσεις και για σχέση! Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι χρήστες του σάιτ AskMen.com που ανέδειξαν φέτος σε ψηφοφορία τους την «προσγειωμένη» Εμα Στόουν ως την καταλληλότερη διάσημη για σχέση.2235h98h96

Για την ακρίβεια, η ερώτηση που τέθηκε στους 20.000 άνδρες που συμμετείχαν στη διαδικασία ήταν ποια γυναίκα διάσημη θα επέλεγαν για κορίτσι τους και το 29% έδωσε «ψήφο εμπιστοσύνης» στην 24χρονη κοκκινομάλλα καλλονή.

Η Εμα Στόουν (που διατηρεί σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Σπάιντερμαν», Αντριου Γκάρφιλντ) έχει χαλαρό attitude, αλλά και φυσική ομορφιά. Σε δημοσκόπηση που έγινε πάλι από το AskMen.com πέρυσι αναδείχθηκε και ως η πέμπτη πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο, ενώ το όνομά της έχει φιγουράρει στη λίστα Hot 100 του περιοδικού «Maxim» το 2009, αλλά και στη λίστα με τις 100 Πιο Σέξι Γυναίκες του Κόσμου του «FHM».

Αμέσως μετά στις προτιμήσεις ακολούθησε η πλουσίων καμπύλων Kέιτ Απτον που έγινε γνωστή από τη φωτογράφησή της στο «Sports Illustrated», αλλά και η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς, συγκεντρώνοντας έκαστη ποσοστό 28%.

Η απόσταση της τέταρτης στην κατάταξη, που είναι η ελληνικής καταγωγής κωμικός Τίνα Φέι, είναι πολύ μεγάλη. Η Φέι συγκέντρωσε μόλις το 9% των προτιμήσεων, ενώ ακόμα πιο χαμηλά, μόλις 6%, συγκέντρωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός Κέρι Ουάσινγκτον, γνωστή από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές.

Οι ψηφοφόροι του AskMen.com έδωσαν απαντήσεις και για το ποιες αρετές θεωρούν απαραίτητες σε μια γυναίκα προκειμένου να συνάψουν σχέση μαζί της. Το 36% πρόταξε το να είναι πιστή, ενώ το 26% υπογράμμισε τη διάθεσή της για φροντίδα. Πάντως, ένα 20% αξιολογεί ως βασικό προσόν σε μια γυναίκα το χιούμορ. Από την έρευνα όμως προκύπτουν και κάποια μάλλον απογοητευτικά συμπεράσματα: το 51% των ανδρών παραδέχθηκε ότι θα του περνούσε η σκέψη να παρατήσει την αγαπημένη του αν αυτή έπαιρνε κιλά, ενώ το 61% δεν βρίσκει τίποτα κακό στα ψέματα, αν με αυτά μπορεί να αποφύγει έναν καβγά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....