Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Η Ελληνίδα «κόρη» της Κατρίν Ντενέβ

Η Βασιλική Πετρίδου θα παίξει δίπλα στη σπουδαία Γαλλίδα ηθοποιό στη νέα της ταινία.

Από τα «Κορίτσια με τα μαύρα», τη θεατρική παράσταση που υπέγραφαν οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, βρέθηκε να συμπρωταγωνιστεί στο πλευρό της Κατρίν Ντενέβ! Η Βασιλική Πετρίδου ανήκει στη νέα γενιά των ανερχόμενων ηθοποιών. Ομορφη και ταλαντούχα, επιλέχτηκε από τη μεγάλη ντίβα του γαλλικού κινηματογράφου για να υποδυθεί την κόρη της στη νέα της ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα πραγματοποιηθούν στη Γαλλία, αλλά και στη Σκιάθο. Η Ελληνίδα ηθοποιός μίλησε στην «Espresso» για τη γνωριμία της με την Κατρίν Ντενέβ.225h989j789

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη! Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, όταν πήρα τα συμβόλαια στα χέρια μου, νόμιζα πως έβλεπα όνειρο» λέει η Βασιλική, η οποία αποφοίτησε από τη δραματική σχολή πριν από τρία χρόνια. «Δεν έχω μεγάλη εμπειρία, αλλά αγαπάω το θέατρο. Μέχρι στιγμής έχω κάνει ένα πέρασμα από το “Αμάρτημα της Μητρός μου”, που προβαλλόταν πέρυσι από τον ΑΝΤ1, έπαιζα στη θεατρική παράσταση “Τα κορίτσια με τα μαύρα” και συμμετείχα σε μία σκηνή της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή, “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”». Αυτό το φιλμ στάθηκε και η αιτία για να γνωριστεί η Βασιλική με τη Γαλλίδα ηθοποιό. «Συμμετείχα στη σκηνή όπου έπαιζε η Κατρίν Ντενέβ με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, υποτίθεται πως ήμουν μέλος της αυλής της. Εκεί παρατήρησα πως με κοιτούσα επίμονα και, για να είμαι ειλικρινής, αισθάνθηκα άβολα. Σκέφτηκα πως κάτι έκανα λάθος» εξομολογείται η Βασιλική και συνεχίζει: «Τελικά μετά το τέλος της σκηνής με πλησίασε ο βοηθός της και μου είπε πως η Γαλλίδα σταρ με κοιτούσε με τόση επιμονή γιατί της θύμιζα τον εαυτό της όταν ήταν νέα. Υστερα από λίγο μου ζήτησε να του στείλω ένα βιογραφικό μου. Εκανα όπως μου είπε, αλλά δεν περίμενα πως θα συνέβαινε και κάτι φοβερό. Λίγους μήνες αργότερα μου έγινε η πρόταση να παίξω μαζί της στην ταινία».

Το καστ των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στη ταινία δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Το σενάριό της βασίζεται στην ιστορία μιας μάνας και της κόρης της. «Η ιστορία έχει να κάνει με τη σχέσης μιας μητέρας με την κόρη της και στις σκηνές αποδίδονται όλα τα συναισθήματα που ενέχει μια τόσο δυνατή σχέση».

Η νεαρή ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψει στη Γαλλία προκειμένου να ξεκινήσει γυρίσματα. «Πρώτα θα δουλέψουμε εκεί και γύρω στα μέσα του Οκτώβρη θα γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Σκιάθου. Πραγματικά, ανυπομονώ!».

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...