Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Μποτάκι α λα Gaga για την (icon) Τάμτα

Ατυχής ήταν η έμπνευση της pop idol τραγουδίστριας.

Είναι περιττό να επαναλάβουμε ότι η Τάμτα είναι ένα από τα fashion icons της ελληνικής showbiz, αφού οι εμφανίσεις της κάθε φορά προκαλούν το ενδιαφέρον, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι κοπέλες που «ξεσηκώνουν» το στιλ της τραγουδίστριας. Αυτήν τη φορά όμως το νεαρό pop idol τράβηξε όλα τα βλέμματα στα παπούτσια της.

Κατακαλόκαιρο, με θερμοκρασίες που χτυπούν «κόκκινο» -όπως μαρτυρά το σορτσάκι και το «βαφτιστικό» τοπ που φοράει- η Τάμτα επέλεξε ένα μποτάκι, το οποίο μόνο που το βλέπουμε είμαστε ένα βήμα από την… αυτανάφλεξη. Μαύρο σουέντ, στηριζόμενο πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα, η οποία δημιουργεί το εφέ του τακουνιού-στιλέτο δίνει στην τραγουδίστρια πόντους στο ύψος, αλλά -συγγνώμη κιόλας- αφαιρεί περισσότερους στο στιλ. Οσο για το άσπρο σοσονάκι από μέσα, θα το αφήσουμε ασχολίαστο και θα κατανοήσουμε την ύπαρξή του μόνο ως απορροφητικό του ιδρώτα.

Είμαστε σίγουροι ότι η επιλογή του συγκεκριμένου χοντροκομμένου παπουτσιού έχει γίνει ύστερα από ενδελεχή έρευνα, κυρίως σε φωτογραφίες διάσημων καλλιτεχνών του εξωτερικού (με τη Rihanna να… πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους εκκεντρικές εμφανίσεις, ενώ πρωτοπόρος χαρακτηρίζεται και όχι άδικα η Lady Gaga), ωστόσο, θέλετε η εποχή, θέλετε το όλο υπόλοιπο look, δεν μας κέρδισε.

Ζήλεψε τα χοντροκομμένα η Κέλλυ

Μποτάκια στο ίδιο στιλ με της Τάμτα επέλεξε και η Κέλλυ Κελεκίδου, προτρέποντάς μας να ψάξουμε μήπως πίσω από τη… ζήτηση αυτών των παπουτσιών κρύβεται κάποια περίεργη… συνωμοσία. Της συζύγου Κουρκούλη, μάλιστα, τα μποτάκια ήταν ακόμη πιο χοντροκομμένα, δερμάτινα και με πλατφόρμα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο στρώσιμο πίσσας. Απορούμε πώς κατάφερε να τα σηκώσει (αφού είναι κι αρκετά «ελαφριά)) και κυρίως να χορέψει στην πίστα. Η επιλογή, δε, να τα φορέσει με τζιν παντελόνι, μας κάνει να κατεβάζουμε κι άλλο τη θερμοκρασία στο κλιματιστικό.

Στον συναγωνισμό για το «πιο άκομψο παπούτσι σε πόδια celebrity» μπήκε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία στο πάρτι για τα γενέθλια της Ελλης Κοκκίνου εμφανίστηκε με τρίπατα λέοπαρ snickers, παπούτσι που είχε φορέσει σε παραλλαγή η RiRi. Αχ, βρε Rihanna, στον λαιμό σου τα έχεις πάρει τα κορίτσια κι άντε να τα συμμαζέψουμε.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...