Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πρίγκιπας Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Παρά τις προσπάθειες το ζευγάρι οδηγήθηκε στην...

Για 14 χρόνια ο 55χρονος γοητευτικός δευτερότοκος γιος του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε...

Οι 6 διάσημες Ελληνίδες που περιμένουν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα...

Baby boom προσεχώς! Γεννητούρια αναμένονται το επόμενο διάστημα στην...

Στις 28 Απριλίου η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» στο Open

Ολοταχώς ετοιμάζεται να βγει στον «αέρα» στις 28 Απριλίου...

Πέμπτη 1/8/2013

Κριός: Η όψη μεταξύ Σελήνης και Ουρανού μπορεί να φέρει μια αναπάντεχη συνάντηση με μια παλιά γνωριμία ή κάτι άλλο που μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα. Η επικοινωνία είναι επί της ουσίας και μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους σε μια σχέση.

Ταύρος: Μπορεί να έχεις ένα καλό νέο σχετικά με μια οικονομική υπόθεση. Είναι σημαντικό να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό αυτές τις μέρες. Ισως σου έρθει και κάποια ιδέα να ξεκινήσεις κάτι δικό σου επαγγελματικά, την οποία αξίζει να διερευνήσεις.

Δίδυμοι: Σήμερα τίποτα δεν σε κρατάει μέσα και πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτο και τις επιθυμίες σου. Βγες, μίλα, γνώρισε, επικοινώνησε και κάνε σχέδια με άλλους ανθρώπους. Είναι μια καλή μέρα και για να προβάλεις τη δουλειά σου.

Καρκίνος: Δώσε τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά. Αν δεν έχεις δουλειά, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσεις, να μιλήσεις, να διαπραγματευτείς, να δείξεις το πιο επαγγελματικό σου προφίλ. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Λέων: Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να προβάλεις τη δουλειά σου. Η δικτύωσή σου με άτομα από το εξωτερικό είναι πιθανόν να έχει πολύ ενδιαφέρον. Μια επιθυμία σου φαίνεται ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Παρθένος: Ενδιαφέρον έχει σήμερα ο τομέας των χρημάτων που μοιράζεσαι με άλλους και γενικά οτιδήποτε αφορά το μοίρασμα στις σχέσεις σου, όχι μόνο τα χρήματα. Καλό θα ήταν να υπάρχει μια ισορροπία μεταξύ του τι δίνεις και τι παίρνεις.

Ζυγός: Η διάθεση αρχίζει να ανεβαίνει και αυτό μπορεί να οφείλεται, πρώτον, σε μια νέα γνωριμία που έχει ερωτικό ενδιαφέρον, δεύτερον, σε ένα ταξίδι που προγραμματίζεις και, τρίτον, σε μια συνεργασία που ψήνεται σιγά-σιγά.

Σκορπιός: Είναι πιθανόν να είσαι στη φάση «δίνω τα πάντα στον στόχο». Οταν αυτό το κάνει ένας Σκορπιός, δίνεται ολοκληρωτικά, ξεχνάει σχεδόν ότι υπάρχει. Γιατί το πάθος δεν έχει μόνο δημιουργικό αποτέλεσμα, σε τροφοδοτεί.

Τοξότης: Η μέρα μπορεί να είναι πολύ ερωτική. Είναι από αυτές τις μέρες που δεν μπορεί να σου βγει από το μυαλό ένα συγκεκριμένο άτομο ή κάτι το οποίο σε παθιάζει. Αν ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, μόνο καλό θα είναι το αποτέλεσμα.

Αιγόκερως: Καλή περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα σπιτιού και οικογένειας. Απαλλάξου από τα περιττά και κάνε χώρο για τα νέα. Κανόνισε βραδινή συγκέντρωση στο σπίτι σου. Μίλα με άτομα της οικογένειας, μπορεί να έχουν κάποια χρήσιμη ιδέα για ένα θέμα σου.

Υδροχόος: Ολο και κάτι σε τριγυρίζει, αναφορικά με τα ερωτικά σου. Η σημερινή θέση της Σελήνης και η όψη της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εκπλήξεις, ένα άτομο από το παρελθόν ή ένα με το οποίο θα έχεις μέλλον.

Ιχθύες: Αν πρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι, κάν’ το σήμερα. Η Σελήνη και ο Ουρανός μπορεί να φέρουν ένα πολύ καλό ντιλ που να σχετίζεται με μια νέα κατοικία ή μια ιδέα για να εξοικονομήσεις χρήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...