Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Κυριακή 4/8/2013

Η αντίθεση Δία με Πλούτωνα και η νέα Σελήνη.

Κριός: Από τότε, λοιπόν, που ο Δίας πέρασε στον Καρκίνο, ευνοεί τα θέματα κατοικίας και οικογένειας, καθώς και τη συναισθηματική σου ισορροπία με πολλούς τρόπους. Το πρόβλημα όμως αυτήν την περίοδο είναι ότι στον Αιγόκερω, ακριβώς απέναντι από τον Καρκίνο δηλαδή, βρίσκεται και ο Πλούτωνας, ο οποίος σχηματίζει κάποια στιγμή αντίθεση με όσους βρίσκονται στον Καρκίνο, και εν προκειμένω με τον Δία, στις 7. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είναι πιθανό να νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιο μέλος της οικογένειας ή κάποιος, γονιός ή σύντροφος, π.χ. αναμειγνύεται σε δικά σου επαγγελματικά θέματα. Μην μπεις σε διαδικασία «ποιος θα κερδίσει», γιατί κάτι τέτοιο δεν θα οδηγούσε πουθενά. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μετακομίσεις σε άλλη πόλη, λόγω επαγγελματικών, για παράδειγμα. Μην είσαι σίγουρος ότι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό, τελικά.

Ταύρος: Αντίθεση Δία με Πλούτωνα: Ναι, η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη γύρω στις 7, όταν ο Πλούτωνας σχηματίζει αντίθεση με έναν πλανήτη, κάτι δεν πάει και τόσο καλά. Αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να αποφύγεις συμφωνίες και / ή σοβαρές συζητήσεις και αναλύσεις. Επίσης, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός στα ταξίδια σου και να εξετάζεις πολύ καλά και αυτά που λες και αυτά που ακούς. Από την άλλη, η εβδομάδα έχει και πολύ καλές στιγμές. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη είναι ερωτικό, δημιουργικό, σεξουαλικό, αλλά δείχνει επίσης ότι σε περίπτωση που έχεις παιδιά η επικοινωνία μεταξύ σας είναι εξαιρετική ή αποκαθίσταται. Εξάλλου, αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις παιδιά, ο Αύγουστος είναι και ένας καλός μήνα να κάνεις τα σχετικά σχέδιά σου.

Δίδυμοι: Αλλη μια αντίθεση που αφορά τα οικονομικά σου, αυτήν τη φορά μεταξύ Δία και Πλούτωνα. Ομολογουμένως, πρόκειται για μια πολύ καλύτερη όψη από την αντίθεση Αρη – Πλούτωνα που προηγήθηκε στα τέλη Ιουλίου. Και πάλι, όμως, καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα. Η νέα Σελήνη την ίδια μέρα μπορεί να φέρει μια νέα συμφωνία, η οποία να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Μπορεί να έχεις δεινοπαθήσει σε σχέση με τα οικονομικά σου, αλλά ο τροχός γυρίζει και να είσαι σίγουρος-η ότι έχει έρθει η σειρά σου για να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. Ο Δίας εξακολουθεί να βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των υλικών κτήσεων και θα παραμείνει εκεί μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Και μπορείς να πεις ότι είναι ο πιο γενναιόδωρος από όλους τους πλανήτες. Σε σημείο που μπορεί να σε κάνει «κακομαθημένο», σαν κι εκείνον, αν δεν προσέξεις.

Καρκίνος: Αν μια σχέση ή συνεργασία προέκυψε επειδή ήσουν πιστός στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, είναι πολύ πιθανό να τη δεις να εξελίσσεται θετικά. Αν όχι, τότε δεν αποκλείεται να δοκιμάσεις να τη διορθώσεις ή τελικά να την αποχαιρετήσεις. Η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα είναι ισχυρή, μπορεί να δείχνει ότι έχεις πάει ή πηγαίνεις ενάντια στα πιστεύω σου χάρη σε μια σχέση ή συνεργασία. Ομως τελικά αυτό γυρίζει μπούμερανγκ, όπως θα ξέρεις. Οσον αφορά τη νέα Σελήνη την ίδια μέρα, στρέφει όλο το ενδιαφέρον στα οικονομικά σου. Αυτός ο τομέας θα αρχίσει να σε απασχολεί, ευτυχώς με θετικό τρόπο, κατά τον Αύγουστο. Είναι μια περίοδος κατά την οποία πρέπει να κάνεις τα πλάνα σου και να οργανωθείς. Προβλέπεται να πέσει αρκετή δουλειά, η οποία θα αναγνωριστεί.

Λέων: Μπορεί να ταλαιπωρήθηκες αρκετά τις τελευταίες μέρες με πανσέληνους και αντιθέσεις μεγάλων πλανητών, όμως αυτή την εβδομάδα το σκηνικό αλλάζει και ανταμείβεσαι. Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και δείχνει ότι κλείνει μια περίοδος που ήταν μάλλον δύσκολη, για να ανοίξει μια νέα, περισσότερο ελπιδοφόρα. Κάτι νέο ξεκινάει επίσημα, ένας άλλος τρόπος ζωής, μια μετακόμιση, αλλαγή επαγγέλματος, μια νέα συνεργασία. Εσύ, πάντως, μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα βγεις πιο ανανεωμένος και δυνατός. Ισως αλλάζουν πολλά, μεταξύ άλλων και κάποιες αντιλήψεις σου. Αν λάβουμε υπόψη ότι τελευταία πήρες πολλά μαθήματα που αφορούν τις σχέσεις σου, είναι αρκετά πιθανό να αλλάξεις στάση απέναντι σε κάποιες από αυτές, ώστε να τεθούν διαφορετικά όρια και να γίνουν περισσότερο λειτουργικές. Γιατί δεν γίνεται να υπάρχει αγάπη χωρίς να υπάρχουν όρια.

Παρθένος: Εχεις την ευκαιρία να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, να ζήσεις έντονες στιγμές, να πάρεις ιδέες για να βελτιώσεις κάποια πράγματα στη ζωή σου, όπως τα επαγγελματικά. Παρεμπιπτόντως, όσον αφορά τα τελευταία, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη δείχνει ότι η περίοδος είναι η καταλληλότερη για να προβάλλεις τη δουλειά σου και το επαγγελματικό σου προφίλ. Μπορεί να είμαστε μέσα στον Αύγουστο, αλλά μη νομίζεις ότι περνάς και τόσο απαρατήρητος. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα δείχνει ότι ή έχεις για κάποιο λόγο ανάγκη να μείνεις μόνος σου ή νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις. προκειμένου να συγκεντρωθείς όσο περισσότερο γίνεται σε ένα νέο εγχείρημα, που μπορεί να είναι και προσωρινά μυστικό. Ερχονται πράγματα από το παρελθόν και άνθρωποι που ίσως θελήσουν να ολοκληρώσουν μισοτελειωμένες δουλειές μαζί σου. Ισως προσπαθήσουν να επανορθώσουν, γιατί κάτι θα άκουσαν για κακό κάρμα, φαίνεται, και θα τρόμαξαν.

Ζυγός: Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 7 έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αφορά την κοινωνική σου ζωή, την προβολή της δουλειάς σου, τις ομάδες στις οποίες ανήκεις και σε στηρίζουν και τις γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς, «εμπνευσμένους». Από τις 7 περνάς σε μια διαφορετική περίοδο, περισσότερο εξωστρεφή και ευχάριστη. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, ένας στόχος ή μια συνήθεια από την οποία θέλεις να απαλλαγείς ή μία σχέση, για παράδειγμα. Οι δυνάμεις σου είναι μεγαλύτερες από όσο φαντάζεσαι αυτές τις μέρες που ενδεχομένως σε έχει πάρει από κάτω με διάφορες περίεργες όψεις, όπως η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα. Δεν σημαίνει ότι οι δυσκολίες σε έναν συγκεκριμένο τομέα θα διαρκέσουν πολύ. Εκμεταλλεύσου τες ως εμπειρίες που σίγουρα κάτι σε διδάσκουν. Φαίνεται ότι χρειάζεσαι συγκέντρωση, πάντως, για να προετοιμάσεις ένα νέο σχέδιο.

Σκορπιός: Η νέα Σελήνη στον Λέοντα δείχνει ότι ξεκινάει μια νέα περίοδος για τον επαγγελματικό τομέα. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ενδέχεται να έχεις ενδιαφέροντα νέα, ενώ αξίζει να κάνεις και εσύ τις προσπάθειές σου να προβάλλεις τον επαγγελματισμό σου, αν αυτό είναι απαραίτητο. Επίσης, φαίνεται ότι με ανθρώπους που έχουν «κύρος» μπορείς να τα πας πολύ καλά και να αναγνωριστείς. Αν λοιπόν σκέφτεσαι ποια είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις τις κινήσεις σου για κάτι νέο ή για να δοκιμάσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να συζητήσεις μια επαγγελματική πρόταση, τότε έχε υπόψη σου ότι ο Αύγουστος φαίνεται αρκετά ενδιαφέρων. Γύρω στις 7, και προσωρινά, μπορεί η αντίθεση του κυβερνήτη σου Πλούτωνα με τον Κρόνο να σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από μια περίεργη οπτική, κάπως απαισιόδοξη. Ευτυχώς, αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.

Τοξότης: Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 7 δείχνει ότι βρίσκεσαι στην καταλληλότερη περίοδο για διακοπές. Ο Λέοντας αποτελεί τον ένατο οίκο σου των ταξιδιών, της αισιοδοξίας, της φιλοσοφίας και της εκπαίδευσης. Ακόμη και αν δεν ταξιδέψεις, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες φαίνεται ότι θα υπάρξουν τρόποι να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αλλάξεις τρόπο σκέψης ή και τακτική, ενδεχομένως. Εχε υπόψη σου ότι μία κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο και μόνο επειδή εσύ ο ίδιος θα τη δεις από μια διαφορετική οπτική γωνία. Το μόνο σημείο που θέλει προσοχή είναι η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα στις 7. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, συμφωνίες. Παρ’ ότι εκείνες τις μέρες μπορεί να νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, ίσως θα ήταν καλό να τα κάνεις μετά τις 8.

Αιγόκερως: Αν μια σχέση έχει δημιουργηθεί πάνω σε αβέβαιης ποιότητας θεμέλια ή αν η ίδια η σχέση εναντιώνεται στα πιστεύω σου εξαρχής, τότε ίσως θα επανεξετάσεις το κατά πόσο θέλεις να συνεχίσεις ή όχι. Αυτό μπορεί να ισχύει και για κάποια συνεργασία. Αν δεν υπάρχει «αγάπη» μεταξύ σας, ή πιο απλά συμβατότητα, τότε προφανώς δεν γίνεται δουλειά. Αυτό τουλάχιστον λένε ο Δίας και ο Πλούτωνας και η αντίθεση που σχηματίζουν στις 7. Την ίδια μέρα η νέα Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να φέρει καλά νέα για ένα οικονομικό θέμα, για μια σχέση. Τα νέα δεν έρχονται άμεσα, αλλά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους τις δύο εβδομάδες μετά τη νέα Σελήνη. Επειδή όμως υπάρχει και μια πολύ θετική όψη αυτήν την εβδομάδα μεταξύ Αφροδίτης και Αρη, αν έχεις αποφασίσει να ταξιδέψεις ή να ανοιχτείς κοινωνικά, θα δεις να ανοίγονται μπροστά σου νέοι ορίζοντες.

Υδροχόος: Δεν φτάνει που η προηγούμενη και η επόμενη πανσέληνος, οι οποίες θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα, σε αφορούν άμεσα, η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται απέναντί σου, στον τομέα των σχέσεων, της συντροφικότητας και των επαγγελματικών συνεργασιών. Φαίνεται ότι μπαίνεις για καλά στο τριπ της σύμπνοιας και της συμπόρευσης με άλλους ανθρώπους ή με έναν συγκεκριμένο που θα μπορούσε να γίνει και ο-η σύντροφός σου. Παρεμπιπτόντως, την ίδια μέρα με τη νέα Σελήνη υπάρχει και μια δυσκολία, η αντίθεση του Δία με τον Πλούτωνα, η οποία μπορεί να φέρει απότομες αλλαγές στη διάθεσή σου ή κάποιες ενδείξεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι για να σώσεις μια σχέση. Ισως χρειάζεσαι λίγο χρόνο για να σκεφτείς και να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματα, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα είχε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από όσο φαντάζεσαι.

Ιχθύες: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Αρη στον Καρκίνο είναι η απόλυτη ερωτική κίνηση του σύμπαντος για σένα. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση που να έχει και πάθος αλλά και ενδείξεις ότι μπορεί να προχωρήσει σοβαρά. Ετσι κι αλλιώς, φαίνεται ότι δεν τη γλιτώνεις φέτος με τον Δία να βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Και αν δεν σε ενδιαφέρει αυτός ο τομέας, γιατί, π.χ., βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, τότε μπορείς φυσικά να περάσεις ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό ή με τα παιδιά σου και να γεμίσεις ενέργεια από αυτά. Η νέα Σελήνη στις 7 δείχνει ότι τις δύο εβδομάδες που θα ακολουθήσουν θα μπεις σε πρόγραμμα. Που μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα για την υγεία σου, τη σωματική σου κατάσταση και την εμφάνισή σου, αλλά και για τη δουλειά σου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΑΜΑΣ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...