Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ημίγυμνα κορμιά, δυνατή μουσική και πάρτι εν μέσω κρίσης στην άμμο!

Οι κορυφαίοι DJs ανανέωνουν και φέτος το καλοκαιρινό ραντεβού στα νησιά για χορό μέχρι τελικής πτώσης.

Καλλίγραμμα σώματα που λικνίζονται στον ρυθμό της dance μουσικής, διάσημοι DJs από κάθε γωνιά του πλανήτη που δίνουν στα decks τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και επαγγελματίες bartenders που εντυπωσιάζουν με τα κόλπα και τις γεύσεις τους χιλιάδες συμμετέχοντες είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας των μεγαλύτερων beach parties που διοργανώνονται κάθε χρόνο (παρά την οικονομική κρίση) στη χώρα μας.

Κρήτη, Μύκονος, Ιος, Ρόδος είναι λίγοι μόνο από τους προορισμούς που συγκεντρώνουν όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον των χιλιάδων νεαρών τουριστών που επιθυμούν να ζήσουν μουσικές και χορευτικές εμπειρίες στην Ελλάδα. Μάλιστα δεν είναι και λίγα τα τουριστικά γραφεία σε όλο τον κόσμο που με ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές καλούν το κοινό να επιλέξει την αγαπημένη του χώρα και να συμμετάσχει έτσι στη μεγάλη γιορτή της μουσικής. Τα beach parties στα ελληνικά νησιά συγκαταλέγονται στη λίστα με τα διασημότερα μουσικά events του πλανήτη, ενώ βρίσκονται ανάμεσα σε προορισμούς όπως είναι η Ιμπιζα, η Αγία Νάπα στην Κύπρο, το Μάγκαλουφ της Ισπανίας. Πολλά από αυτού του τύπου τα πάρτι τείνουν να γίνουν θεσμός, καθώς διοργανώνονται πάντα στις ίδιες παραλίες και την ίδια περίοδο. Ενας καλός μήνας για το μουσικό ραντεβού της νεολαίας θεωρείται πάντα ο Αύγουστος, όπου η ατζέντα με τα κορυφαία beach parties για άλλη μία φορά δείχνει να είναι ατελείωτη. Τα περισσότερα είτε διοργανώνονται από τοπικούς φορείς -όπως συνηθίζεται σε Μύκονο, Ιο, Ρόδο- είτε από ομάδες νέων, όπως στην Κρήτη.448jh59j85j9

Χανιά: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Κρήτη και για την ακρίβεια στην κεντρική παραλία των Αγίων Αποστόλων το Chania Beach Party 2013. Το ραντεβού έχει κλειστεί για την Παρασκευή 9 Αυγούστου στις 21.00. Διάσημοι DJs θα δώσουν μουσικό χρώμα στη βραδιά που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην περσινή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» 6.500 επισκέπτες, ενώ ο φετινός στόχος των διοργανωτών είναι να ξεπεράσει τους 8.000. Στο Chania Beach Party 2013 θα συμμετέχουν οι καλύτεροι DJs και παραγωγοί από τα μεγαλύτερα clubs της Κρήτης, καθώς και οι διεθνούς φήμης DJs και παραγωγοί από την Ολλανδία, Roul & Doors, που υπογράφουν τις γνωστές dance επιτυχίες «Blackout», «Gita», «Elements» και πολλές ακόμα παραγωγές και remix. Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ξεχωριστά happenings κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ για ακόμα μία χρονιά μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο κοινωνικό παντοπωλείo του δήμου Χανίων.

Γραμβούσα: Πόλος έλξης για χιλιάδες φαν των beach parties θα γίνει και φέτος η παραλία Τράχηλα στη μαγευτική Γραμβούσα. Το ραντεβού δόθηκε για τις 16 Αυγούστου και υπολογίζεται ότι η επισκεψιμότητα θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Την ευθύνη για τη διοργάνωση έχει αναλάβει η νεολαία Κισσάμου που δηλώνει αισιόδοξη για την επιτυχία του πάρτι. Με guest εμφανίσεις από τους πιο διάσημους DJs του νησιού και όχι μόνο και με τη διασκέδαση να χτυπά κόκκινο στην εξαιρετικού φυσικού κάλλους παραλία, όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά.

Οι ιστοσελίδες

Για τους φαν των beach parties έχουν δημιουργηθεί δύο ξεχωριστές σελίδες στο Internet, στις οποίες αναγράφονται όλες οι βασικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για τη συμμετοχή του σε μοναδικές βραδιές. Οσοι ενδιαφέρονται είτε μόνοι τους είτε με παρέα, επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.lifeisabeachparty.com και μελετούν την ατζέντα με τα πιο διάσημα beach party του κόσμου. Οι περισσότεροι μάλιστα κλείνουν τα εισιτήριά τους από την πρώτη κιόλας στιγμή που αναρτάται στο Διαδίκτυο ο περίφημος κατάλογος που είναι για τα πάντα ενημερωμένος. Ετσι, οι φανατικοί από τον Ιανουάριο κιόλας γνωρίζουν τον επόμενο προορισμό των διακοπών τους, που είναι πλούσιος σε ξέφρενες μέρες και νύχτες, όπου η μουσική στην παραλία παίζει τον πρώτο ρόλο. 665fg85f9

Στη λίστα βρίσκονται τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα, ανάμεσά τους και πολλά ελληνικά. Οποιος ενδιαφέρεται να βρεθεί στα Μάλια, στην Ιο, τη Μύκονο και τη Ρόδο μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα και να επιλέξει την περίοδο που επιθυμεί να ταξιδέψει προκειμένου να ζήσει τη μοναδική εμπειρία. Μέσα από την ιστοσελίδα μπορεί εύκολα να βρει τον τρόπο που θα ταξιδέψει και πού ακριβώς θα μείνει ώστε να είναι κοντά εκεί όπου κόσμος από κάθε γωνιά του πλανήτη συγκεντρώνεται για να διασκεδάσει. Ο ενδιαφερόμενος το μόνο που επιλέγει είναι τη χρονική περίοδο του ταξιδιού του και από εκεί και πέρα οι ειδικοί της ιστοσελίδας αναλαμβάνουν μέσα από τα πακέτα τους να μετατρέψουν το όνειρό του σε πραγματικότητα. Για κάθε προορισμό οι υπεύθυνοι έχουν συγκεντρώσει και τις απόψεις εκείνων που παλαιότερα είχαν επισκεφτεί τα μέρη αυτά. Σε ό,τι αφορά τους ελληνικούς προορισμούς είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι περισσότεροι δηλώνουν πως έρχονται κάθε χρόνο, αφού στην Ελλάδα έχουν ζήσει τις καλύτερες διακοπές της ζωής τους.

Μια από τις πιο διάσημες παραλίες που από τον Ιούνιο μέχρι και το τέλος Αυγούστου γεμίζει ασφυκτικά από νεολαία που θέλει να διασκεδάσει με φόντο τη θάλασσα είναι η Καλλιθέα της Ρόδου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.thebeachparty.se που περιλαμβάνει την ελληνική παραλία στη λίστα της, ο ενδιαφερόμενος έχει την ευκαιρία να βρει αεροπορικό εισιτήριο ακόμα και στη μισή τιμή της αρχικής αξίας του, ενώ για επτά νύχτες σε κοντινό ξενοδοχείο μπορεί να πετύχει σημαντική προσφορά. Οι φαν των δύο ιστοσελίδων μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο έχουν τη δυνατότητα να δουν, εκτός από τις ομορφιές των περιοχών, και πώς διασκεδάζουν οι νέοι που συμμετέχουν στα πάρτι.

Ενα από τα νησιά επίσης που τραβούν την προσοχή είναι η κοσμοπολίτικη Μύκονος, για την οποία γίνεται μεγάλη συζήτηση στην ιστοσελίδα www.lifeisabeachparty.com. Ατομα τα οποία επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο το νησί μιλούν με τα καλύτερα λόγια, ενώ φυσικά αναφέρονται στη διασκέδαση που δεν σταματά ποτέ σε όποιο μέρος της Μυκόνου κι αν βρεθούν. Οι υπεύθυνοι των sites με τα πιο διάσημα beach parties έχουν προσέξει την κάθε λεπτομέρεια, ώστε οι φαν τους να μένουν ικανοποιημένοι από κάθε πλευρά.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...