Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Ερωτας στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής

«Με τη Γωγώ αγαπιόμαστε, οι γονείς της θέλουν να μας χωρίσουν» λέει ο 32χρονος Χρήστος, ενώ η άλλη πλευρά τον κατηγορεί για ξυλοδαρμούς.

Ισχυρά ερωτικά συναισθήματα, καταγγελίες για ξυλοδαρμούς από «γόηδες-νταήδες» που θυμίζουν την υπόθεση-θρίλερ της Νέας Μάκρης, αλλά και θαρραλέες δημόσιες απαντήσεις από τον 32χρονο σωματώδη πρωταγωνιστή, ο οποίος κατηγορήθηκε από την ερωτική του σύντροφο και τους γονείς της ότι τη δέρνει και την απειλεί, γεννήθηκαν μέσα στα «λαϊκά συσσίτια» της Χρυσής Αυγής, σε μια ήσυχη γειτονιά της Νίκαιας. Σε προηγούμενο τεύχος της «Espresso» δημοσιεύτηκε ότι η 26χρονη Γωγώ και οι γονείς της έφτασαν στα δικαστήρια, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στον γ.γ. της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο προκειμένου να αποδείξουν ότι «ο ζηλιάρης, νευρικός και ευερέθιστος Χρήστος, στις 9 Απριλίου 2013, κατέβασε τη σύντροφό του από το μηχανάκι σε έναν από τους πολλούς καβγάδες και στη μέση του δρόμου τη χτύπησε με ανάποδο χαστούκι στο δεξί μάτι και στη μύτη. Στη συνέχεια της έριξε κλοτσιά στο πόδι και στο τέλος μια κουτουλιά, εξαιτίας της οποίας το θύμα πήγε στο νοσοκομείο για να της ράψουν το τραύμα».

«Ψεύδη»

Ομως ο 32χρονος Χρήστος επικοινωνώντας μαζί μας και ζητώντας «αποκατάσταση από τα ψεύδη και τις συκοφαντίες», παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή για έναν δυνατό έρωτα που γεννήθηκε κάτω από τα λάβαρα και την «κοινωνική αλληλεγγύη» της οργάνωσης, αλλά και την εσωτερική του ανάγκη να στηρίξει μια «καλή κοπέλα με καλή καρδιά, ψυχούλα, που όμως είχε το κακό για ό,τι και να γινόταν μεταξύ μας να δίνει πάντα αναφορά στη μάνα της» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Κάποια στιγμή γνώρισα τους δικούς της, θυμάμαι ήταν η μέρα που έκανα tattoo τον μαίανδρο στο μπράτσο» λέει ο πρώην σύντροφος της νεαρής κοπέλας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη και το τατουάζ έδωσε την πρώτη αρνητική εντύπωση. «Με τη Γωγώ είχαμε σχέση επτά μήνες. Τη γνώρισα στην τοπική της Χρυσής Αυγής, στη Νίκαια. Προσπαθούσα συνεχώς να της εξηγήσω ότι εμείς μεταξύ μας έχουμε σχέση, μην της λες για εμάς. Εκείνη τίποτα, συνέχεια το ίδιο βιολί. Ενιωθα ότι είχαν μεγάλο μυστικισμό σε θέματα. Τον λόγο ακόμη δεν τον ανακάλυψα».

Ντροπή

Σε ανύποπτη χρονική στιγμή, ο 32χρονος, ως τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, είχε ζητήσει τη βοήθεια της συντρόφου του για τη διαφήμιση της δουλειάς του. Αρχισε όμως να αντιλαμβάνεται ότι οι δικοί της δεν τον ήθελαν, επειδή ντρέπονταν η κόρη τους να τα έχει με έναν χρυσαυγίτη. «Ομως εγώ θέλω να πω ότι δεν ντρέπομαι για την πατρίδα μου, αντίθετα είμαι πολύ περήφανος και θα συνεχίσω να πολεμώ για την ελευθερία της» λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά. Αφορμή για τους πρώτους τσακωμούς ήταν η κοινή αγορά μιας μηχανής, κατά τον 32χρονο. Ομως η πραγματική αιτία ήταν η μητέρα της. «Από τότε συχνά-πυκνά τσακωνόμασταν, “η μάνα μου μου είπε εκείνο, μου είπε το άλλο”, συνέχεια της έβαζε λόγια και μαλώναμε, γκρίνια, γρίνια, γκρίνια». Μετά ήρθαν τα ασφαλιστικά μέτρα, οι επιστολές στον υπουργό, οι καταγγελίες στον αρχηγό της οργάνωσης. «Εντέλει, μου κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα ότι τη χτύπησα και της άνοιξα το κεφάλι και την έστειλα για ράμματα, δηλαδή χρησιμοποίησαν την κόρη τους να πει ψέματα για να ταΐσουν τον εγωισμό τους απέναντί μου» ισχυρίζεται ο πρώην ερωτικός σύντροφος της 32χρονης.

Οι κατηγορίες, το δικαστήριο και η μάρτυρας υπεράσπισης

Κομβικό σημείο στη μεταξύ τους διαπάλη είναι η δικαστική περιπέτεια με κατηγορούμενο τον Χρήστο. Ο κατηγορούμενος δικάζεται στις 11 Απριλίου 2013 στον Πειραιά για απλή σωματική βλάβη, αντίσταση κατά της αρχής, απειλή και εξύβριση. Μάρτυρες κατηγορίας είναι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σύμφωνα με τη δικογραφία, καταθέτει ένας ειδικός φρουρός: «Είδαμε μια μοτοσικλέτα που είχε ανέβει σε πεζοδρόμιο. Κατέβηκε ο κατηγορούμενος και προσπάθησε να χτυπήσει πολίτες. Πήγαμε προς το σημείο εκείνο, προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε, αντιστάθηκε, μας έβριζε… Με γροθιές χτύπησε στη γνάθο τον ανθυπαστυνόμο και τον απείλησε».

Ως μάρτυρας υπεράσπισης παρουσιάζεται στη δίκη η 26χρονη Γωγώ, η οποία κατά τα ασφαλιστικά μέτρα έχει καταγγείλει ότι 48 ώρες νωρίτερα ο σύντροφός της και κατηγορούμενος την είχε κάνει «ασήκωτη». Οσα όμως καταθέτει τον «αθωώνουν», καθώς στην κατάθεσή της αναφέρει ότι τα τραύματά της είχαν προκληθεί την προηγούμενη μέρα που είχε πέσει θύμα ληστείας. Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο Χρήστος δεν επιτέθηκε στους αστυνομικούς: «Ο σύντροφός μου δεν τους απείλησε, δεν τους εξύβρισε, δεν είχε σχέση με βρισιές». Μετά από τρεις μήνες, σήμερα, ο 32χρονος Χρήστος διερωτάται: «Πώς γίνεται να τη βάζουν να λέει στις 9 Απριλίου 2013 ότι τη χτύπησα εγώ, και στις 11 Απριλίου 2013 που είχα δικαστήριο εγώ είχε παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισής μου;»

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...