Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Μακελειό για τη… νύφη!

Αγρια συμπλοκή (με 4 νεκρούς) μεταξύ δύο οικογενειών για τα μάτια της Τσιγγανοπούλας.

Πήγαν να πάρουν πίσω τη… νύφη και αλληλοσκοτώθηκαν! Το πρωτοφανές μακελειό με τέσσερις νεκρούς και τέσσερις τραυματίες, που συγκλονίζει τη Γαστούνη Ηλείας και για το οποίο έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, έχει «ροζ» φόντο. Το άγριο επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ τριών οικογενειών Τσιγγάνων, τα μέλη των οποίων βρέθηκαν στα… χαρακώματα για τα μαύρα μάτια μιας Τσιγγανοπούλας, χρησιμοποιώντας κυνηγετικά όπλα, περίστροφα, μεταλλικά αντικείμενα, ξύλα, ακόμη και πέτρες! Κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής, στην οποία έλαβαν μέρος τουλάχιστον δώδεκα άτομα, βρήκαν τον θάνατο δύο 50χρονοι, ένας 26χρονος και μία 31χρονη, ενώ τραυματίστηκαν ένας 47χρονος, δύο 28χρονοι και ένας 24χρονος.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα άρχισαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα όταν συνεπλάκησαν τα μέλη των τριών οικογενειών (της νύφης, του γαμπρού και του θείου του γαμπρού). Πάνω στον καβγά, ο 50χρονος πατέρας του γαμπρού εκτέλεσε εν ψυχρώ με καραμπίνα τον συνομήλικο ξάδερφό του από την τρίτη οικογένεια (επειδή προφανώς δεν τάχθηκε με το μέρος του) και ακολούθησε «πόλεμος», με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο γιος του νεκρού να σκοτώσει τον 50χρονο εκτελεστή του πατέρα του. Νεκροί έπεσαν επίσης ο 26χρονος γαμπρός και η 31χρονη αδερφή του από μέλη της οικογένειας της νύφης!

Βεντέτα

Στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής, πίσω από το εργοστάσιο της ΕΛΑΪΣ, έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πέρασαν χειροπέδες σε έξι άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 50 ετών, για την εμπλοκή τους στο επεισόδιο, ενώ κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα περίστροφο. Στο μεταξύ, αναζητείται ένας 45χρονος που διέφυγε με αυτοκίνητο και φέρεται ως ο βασικός δράστης, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία του νομού Ηλείας. Οι κάτοικοι της περιοχής κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς φοβούνται το ενδεχόμενο κάποιοι να θελήσουν να δώσουν συνέχεια στη βεντέτα μεταξύ των τριών οικογενειών Τσιγγάνων.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...