Σάββατο 3/8/2013

Κριός: Ο Ουρανός στο ζώδιό σου εκτός από επαναστατικότητα φέρνει και εκπλήξεις. Και με το τρίγωνο με τον Ηλιο στον Λέοντα οι εκπλήξεις είναι μόνο ευχάριστες. Και ερωτικές. Για την ακρίβεια, μπορείς να περάσεις μια άκρως ερωτική ή δημιουργική μέρα.

Ταύρος: Ναι, υπάρχουν κάποια θέματα που σκέφτεσαι ή που επανέρχονται από το παρελθόν και από τη διαχείρισή τους εξαρτάται και η ψυχολογική σου ισορροπία. Το μυστικό είναι μάλλον η ευελιξία. Οσο πιο διαφορετικά δεις μια κατάσταση τόσο το καλύτερο για εσένα.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της. Κάτι γίνεται και προβάλλεται η δουλειά σου, οπότε δείξε τον καλύτερο και πιο επαγγελματικό εαυτό σου. Σταδιακά αρχίζεις να έχεις την αίσθηση ότι ανήκεις σε μια ομάδα – και σ’ αρέσει αυτό.

Καρκίνος: Μια εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη. Αυτές τις μέρες μπορεί να μην ξεκουράζεσαι όσο θα ήθελες, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Επίσης, αν αναζητείς εργασία, οι μέρες αυτές προσφέρονται για έρευνα.

Λέων: Ενα ταξίδι μπορεί να έχει πολύ καλή έκβαση. Η αισιοδοξία μπαίνει στη ζωή σου, η όψη του κυβερνήτη σου με τον Ουρανό είναι θετική και δείχνει ότι ξεκινάς κάτι νέο και συναρπαστικό. Ισως πέρα από τα συνηθισμένα.

Παρθένος: Είσαι σε μια εσωστρεφή φάση, η οποία όμως είναι θετική. Ενδεχομένως κάτι ετοιμάζεις και χρειάζεσαι συγκέντρωση για να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Πάντως αυτές τις μέρες το πρακτικό σου μυαλό γίνεται πολύ διαισθητικό.

Ζυγός: Μέσα στις κοινωνικές σου επαφές αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρχει ένας άνθρωπος με ιδέες. Σαφώς δεν χρειάζεται να ενθουσιάζεσαι, αλλά ούτε και να είσαι καχύποπτος. Μπορεί όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι καλό, συναισθηματικά ή επαγγελματικά.

Σκορπιός: Η σύνοδος του Ηλιου με τον Ερμή δείχνει ότι η μέρα είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά. Κι αν είσαι από αυτούς που λένε «ποια επαγγελματικά, δεν παίζουν», τότε είναι καλή για επαφές, διαπραγματεύσεις και αναζήτηση εργασίας.

Τοξότης: Ηλιος και Ουρανός σε βάζουν στο στοιχείο σου: την ερωτική περιπέτεια, ή την περιπέτεια γενικώς, αν στο ερωτικό κομμάτι είσαι καλυμμένος. Σήμερα έχεις μια υποχρέωση: να «απολαύσεις» όσο περισσότερο γίνεται.   Αιγόκερως: Αν υπήρχε ένα θέμα οικονομικό που σε απασχολούσε, δηλαδή δεν τα πολυέβρισκες σε μια συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση δεν προχωρούσε, τώρα είναι πιθανόν να δεις φως και να προχωρήσεις περισσότερο αισιόδοξα.

Υδροχόος: Οταν ο Ηλιος και ο Ουρανός (κυβερνήτης σου) συντονίζονται, ο ένας από τον οίκο της συντροφικότητας και ο άλλος από τον οίκο των γνωριμιών, τότε ανάμεσα στα πρόσωπα που γνωρίζεις ένα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καταλαβαίνεις.

Ιχθύες: Αν σου γίνει πρόταση για ένα επαγγελματικό έργο που μπορεί μεν να μην είναι γκράντε, αλλά να έχει ενδιαφέρον, διερεύνησέ τη, γιατί μπορεί να έχει πολύ καλή εξέλιξη και να σε οδηγήσει σε ενδιαφέροντα μονοπάτια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ