Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

13χρονος έπνιξε τα δύο αδέλφια

Κυνική ομολογία του θείου τους: Το έκανα από ζήλια.

Δεν έχει τέλος η ανείπωτη τραγωδία με τον θάνατο των δύο παιδιών που πνίγηκαν στο αρδευτικό κανάλι του Αλφειού, στο Στρέφι Ηλείας. Ενα μουσκεμένο πουκάμισο προκάλεσε συγκλονιστική ανατροπή στην υπόθεση, καθώς αποδείχθηκε ότι τα άτυχα αδελφάκια, ηλικίας 4 και 8 ετών, δεν έπεσαν θύματα δυστυχήματος αλλά δολοφονικής ενέργειας και μάλιστα από τα χέρια του ανήλικου θείου τους! Το 13χρονο αγόρι έκανε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς να «παγώσουν» με την κυνική ομολογία του:

«Επνιξα τα ανίψια μου, γιατί τα ζήλευα!» παραδέχθηκε ψυχρά ομολογώντας ότι εκείνος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία των αγοριών και δίνοντας αναπάντεχη και συνάμα ακόμη πιο τραγική τροπή στην υπόθεση του μέχρι χθες μυστηριώδους πνιγμού. Ο ανήλικος δολοφόνος φέρεται να ομολόγησε ότι έσπρωξε στον «υγρό τάφο» τα δύο αγγελούδια της αδελφής του, επειδή ζήλευε παθολογικά την αδυναμία που είχε σε αυτά ο παππούς τους και πατέρας του!

Τύψεις

Μάλιστα, σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία, μη αντέχοντας τις τύψεις του φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα του τι είχε κάνει το ίδιο κιόλας βράδυ! Εκείνος όμως δεν το ανέφερε στους αστυνομικούς, ούτε και στην κόρη του και μητέρα των παιδιών! Ο εισαγγελέας θα κρίνει αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες για την απόκρυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ο 13χρονος θείος των ανήλικων θυμάτων αναζητούσε τα δύο αδέλφια στην περιοχή, καθώς είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν από το σπίτι του παππού τους. Νωρίτερα τα είχαν στείλει οι γονείς τους να πάρουν μια σακούλα με κρέας σε απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου από το εγκαταλειμμένο κηροπλαστείο, όπου διέμεναν.

«Ανήξερος»

Καθώς η ώρα περνούσε και τα δύο παιδιά, ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβάν, δεν έδιναν σημεία ζωής, οι Βούλγαροι γονείς τους, οι οποίοι είναι άνεργοι, άρχισαν να ανησυχούν και με τη βοήθεια κάποιων φίλων τους ξεκίνησαν να τα αναζητούν στην περιοχή. Στις αναζητήσεις, που επικεντρώθηκαν στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Αλφειού – Πηνειού, στο Στρέφι, συμμετείχε και ο 13χρονος θείος κάνοντας τον ανήξερο!

Μάλιστα όταν βρέθηκαν νεκρά τα δύο αγγελούδια, άρχισε να αγκαλιάζει την αδελφή του και δεν δίστασε να προσποιηθεί κλαίγοντας γοερά με κροκοδείλια δάκρυα, θρηνώντας τάχα για τον χαμό τους!

Οι αναστατωμένοι γονείς βρήκαν στην όχθη τη σακούλα με το κρέας, όχι όμως τα δύο αδελφάκια… Ετσι σήμανε αμέσως συναγερμός στην περιοχή και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Πύργου και της Αρχαίας Ολυμπίας, μαζί με άντρες της αστυνομίας και της 6ης ΕΜΑΚ, ξεκίνησαν εξονυχιστική έρευνα, σαρώνοντας κάθε πιθανό και απίθανο σημείο όπου μπορεί να βρίσκονταν τα παιδιά.

Η κατάληξη των ερευνών ήταν τραγική… Γύρω στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης τα δύο αγοράκια εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στην κεντρική αρδευτική διώρυγα του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Αλφειού – Πηνειού. Ακόμη και την ύστατη στιγμή ο θάνατος δεν κατάφερε να τα χωρίσει και τα άψυχα κορμάκια τους ήταν το ένα δίπλα στο άλλο, όταν τα βρήκαν οι διασώστες. Αμέσως άρχισαν έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος που έκανε την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα.

Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και έκαναν την αγανάκτηση να ξεχειλίζει μπροστά στην αδιανόητη και κυνική ομολογία του δράστη, ο 13χρονος παρακολουθείται από εξειδικευμένο ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ., που του παρέχει ψυχολογική υποστήριξη, και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Το πουκάμισο ήταν αυτό που πρόδωσε τον δράστη

Το στοιχείο που έφερε τα πάνω κάτω και ανέτρεψε τελείως την εικόνα που είχαν οι αστυνομικοί για την τραγωδία ήταν ένα πουκάμισο που βρέθηκε στο αρδευτικό κανάλι. Αν και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ανήκε στο ένα από τα δύο παιδιά, εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι ήταν του 13χρονου δράστη. Η αστυνομία προσήγαγε τον θείο των παιδιών, ο οποίος ύστερα από διαδοχικές εξετάσεις ομολόγησε ότι εκείνος παρέσυρε στον «υγρό τάφο» τα δύο αδελφάκια.

Οπως ομολόγησε, συνάντησε τα δύο αδέλφια την ώρα που επέστρεφαν και συνέχισαν όλοι μαζί την πορεία τους κατά μήκος του αρδευτικού αύλακα. Σύμφωνα με όσα είπε στην επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας, ταξίαρχος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, χωρίς συγκεκριμένη αφορμή κάποια στιγμή ο 13χρονος έσπρωξε αρχικά τον 8χρονο ανιψιό του, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό. Στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στον 4χρονο, ο οποίος προσπαθώντας να κρατηθεί πιάστηκε από το πουκάμισο που είχε δεμένο στη μέση του ο θείος του! Ομως το πουκάμισο λύθηκε και έπεσε μαζί του στο νερό…

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...