Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Δευτέρα 5/8/2013

Κριός: Μην προσπερνάς ιδέες και ανθρώπους που δεν έχεις συνηθίσει να συναναστρέφεσαι. Κάτι που εξαρχής μπορεί να σου φαίνεται άγνωστο ή αδιάφορο, μπορεί στην πορεία να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αυτό έχε το υπόψη σου και για την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος: Φαίνεται ότι το θέμα του πόσο ασφαλής αισθάνεσαι το έχεις πάρει στα χέρια σου. Ή έστω αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις, αν δεν νιώθεις ότι έχεις στήριξη από τους σημαντικούς άλλους. Ή ότι αν δεν έχεις σημαντικούς άλλους, έχει έρθει η ώρα να τους δημιουργήσεις. Οπως και να ‘χει, η στήριξη υπάρχει ή θα βρεθεί.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία είναι το πιο δυνατό σου προσόν πάντα, αλλά ειδικά αυτές τις μέρες. Φαίνεται ότι όχι μόνο μπορείς να πείσεις τους άλλους ή να τους συναρπάσεις με τις ιδέες σου, αλλά και να τους βοηθήσεις να ξεκαθαρίσουν τη σκέψη τους.

Καρκίνος: Τα χρήματα δεν πρέπει να είναι στον αέρα τελείως. Και σημαντικό δεν είναι μόνο να είσαι σχετικά αυστηρός στις διαπραγματεύσεις σου, αλλά όταν έχεις τα χρήματα στο χέρι σου να τα διαχειρίζεσαι με σωστό τρόπο. Κάτι θετικό μπορεί να προκύψει αυτές τις μέρες.

Λέων: Ο Ηλιος, κυβερνήτης σου και αυτή τη στιγμή στο ζώδιό σου, σχηματίζει μια όψη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή να σε φέρει απότομα πολύ κοντά σε έναν στόχο σου. Πάντως η αισιοδοξία σταδιακά μπαίνει στη ζωή σου.

Παρθένος: Η διαίσθησή σου είναι απίστευτη αυτές τις μέρες, ενώ η ανάγκη σου να εμβαθύνεις, ειδικά στις σχέσεις σου, είναι επιτακτική. Πρόσεξε όμως, είσαι ο άνθρωπος της ανάλυσης και όταν πηγαίνεις στα βαθιά αναλύοντας πρέπει να κρατάς καλές ισορροπίες για να μη χάνεις την ουσία.

Ζυγός: Είναι πιθανό το ενδεχόμενο συνεργασίας με ένα φιλικό πρόσωπο για οποιονδήποτε λόγο, ίσως και επαγγελματικό. Φαίνεται ότι ένας άνθρωπος από το στενό σου περιβάλλον έχει ενδιαφέρουσες ιδέες και απόψεις σε σχέση με κάτι που σε απασχολεί.

Σκορπιός: Αυτές τις μέρες μπορεί να έχεις ένα ενδιαφέρον νέο για τα επαγγελματικά. Το σημαντικότερο είναι αυτό που κάνεις ή αυτό που θα δεσμευτείς να κάνεις να σε συναρπάζει. Είναι ένας από τους σημαντικότερους τρόπους να έχει νόημα η καθημερινότητά σου.

Τοξότης: Αυτές τις μέρες κάτι θετικό και αισιόδοξο σε περιτριγυρίζει. Κι αν ερωτευτείς, πράγμα καθόλου απίθανο, είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα. Παρεμπιπτόντως, μπορεί να έχεις θετικές ειδήσεις σε σχέση με μια υπόθεση που σε απασχολεί.

Αιγόκερως: Μπορείς να ασχοληθείς με ένα θέμα που έχει να κάνει με την κατοικία ή την οικογένεια. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θετική επίδραση μπορεί να έχει η επαφή σου με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις αυτές τις μέρες.

Υδροχόος: Αν αναζητείς την κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με μια σχέση ή συνεργασία, ίσως έχει έρθει. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να μπεις σε μια σχέση με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ιχθύες: Η όψη Ηλιου και Ουρανού αυτές τις μέρες μπορεί να φέρει ένα καλό επαγγελματικό νέο. Τα νέα που φέρνει ο Ουρανός συνήθως είναι απρόσμενα και έχουν το στοιχείο της έκπληξης. Στην προκειμένη περίπτωση, της ευχάριστης έκπληξης.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...