Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή ανήλικης

Η σύλληψη ενός 25χρονου καταδίκου και της ανήλικης φίλης του οδήγησε την αστυνομία σε ένα διαμέρισμα με Καλάσνικοφ, περίστροφα και σφαίρες.

Στην Ηλιούπολη έπεσαν οι τίτλοι τέλους του θρίλερ με την εκούσια απαγωγή μιας ανήλικης κοπέλας από έναν δραπέτη που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης! Το ζευγάρι συνελήφθη ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη, αλλά η ανακάλυψη ενός οπλοστασίου, ικανού να εξοπλίσει ένα στρατό, στο σπίτι ενός 44χρονου όπου είχαν βρει κατάλυμα οι νεαροί εραστές κάνει την Ασφάλεια να ερευνά πιθανή διασύνδεση με τη σπείρα με τα Καλάσνικοφ και τις βαριοπούλες, η οποία είχε ληστέψει είκοσι τρεις τράπεζες και χρηματαποστολές!

Μεσάνυχτα Παρασκευής αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στη λεωφόρο Κύπρου, στην Αργυρούπολη, ένα ύποπτο αυτοκίνητο με δύο επιβάτες και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός δεν υπάκουσε και αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη μέχρι την Ηλιούπολη, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Γρήγορα διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός ήταν ο 25χρονος δραπέτης των φυλακών Γρεβενών που αναζητούνταν από τον Απρίλιο του 2012, όταν πήρε άδεια και… ξέχασε να επιστρέψει! Η 17χρονη συνοδός του όμως ήταν η ανήλικη που η εξαφάνισή της κρατούσε επί μέρες σε αγωνία την οικογένειά της στην Κρήτη και οι γονείς της είχαν δηλώσει ότι είχε «κλεφτεί» με τον νεαρό δραπέτη.

Ποινές

Ο νεαρός έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 20 ετών για βιασμό και ανθρωποκτονία που φέρεται να διέπραξε σε ηλικία μόλις 17 χρόνων! Τον Σεπτέμβριο του 2004 είχε βρεθεί στραγγαλισμένη στο κρεβάτι της στη Γέργερη μια 74χρονη γυναίκα. Ηταν ημίγυμνη και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού! Το DNA στα νύχια του θύματος ταυτοποιήθηκε με το δείγμα από τον ανήλικο τότε νεαρό που είχε προσαχθεί μαζί με δεκάδες άλλους. Στην ανάκριση ομολόγησε φρικτές λεπτομέρειες για το πώς στραγγάλισε πρώτα την άτυχη ηλικιωμένη και στη συνέχεια τη βίασε! Ωστόσο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ο νεαρός ανασκεύασε την αρχική του απολογία και ισχυρίστηκε ότι ήταν αθώος, αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο τον καταδίκασε. Μέχρι την ενηλικίωσή του παρέμεινε στις φυλακές Αυλώνα και έπειτα μετήχθη στα Γρεβενά.

Το διαμέρισμα με τις εκπλήξεις

Κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό της ανήλικης και του δραπέτη οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα ενός 44χρονου φίλου του 25χρονου, στον Αγιο Δημήτριο, όπου ανακάλυψαν έκπληκτοι ολόκληρο οπλοστάσιο. Περιλάμβανε ένα Καλάσνικοφ με δύο γεμιστήρες και 56 φυσίγγια, τέσσερα πιστόλια, μια καραμπίνα, ένα κυνηγετικό όπλο, πέντε περίστροφα κρότου-λάμψης, ένα πιστόλι-στυλό, δεκαπέντε σκελετούς περιστρόφων, λαβές, ελατήρια και κάννες όπλων, δύο γεμιστήρες πιστολιού 9 mm με 55 φυσίγγια, πλήθος σφαίρες και κάλυκες, τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τέσσερα κράνη, δέκα κινητά και κάρτες SIM, και τρία σπρέι ακινητοποίησης!

Η έρευνα απέκλεισε τη συμμετοχή του 44χρονου σε ένοπλη οργάνωση, όμως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είχε σχέση με τη 15μελή σπείρα με τις είκοσι τρεις ληστείες και λεία πάνω 2.000.000 ευρώ στην Πάτρα και το Αγρίνιο, που εξαρθρώθηκε προ μηνών. Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος πάντως ισχυρίζεται ότι δεν έχει εγκληματική δράση και ότι απλώς ασχολείται με επισκευές όπλων.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...