Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Δεν είναι πιστολέρο ο Ντίνος»

Τι υποστηρίζει η σύζυγος του Βοϊδονικόλα που αναζητείται για τον τραυματισμό ενός αστυνομικού σε συμπλοκή στη Σαντορίνη.

Η οικογένειά μου ζει μια κόλαση… Μπήκαν αστυνομικοί στο σπίτι μας ενώ λείπαμε όλοι και διέλυσαν ακόμη και τα πράγματα του μωρού μου. Εμφανίζουν τον σύζυγό μου ως κοινό πιστολέρο της νύχτας, ενώ δεν έχει καμία σχέση με αυτά και το ποινικό μητρώο του είναι λευκό… Η σύζυγος του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Βοϊδονικόλα, ο οποίος αναζητείται επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 29χρονο αστυφύλακα κατά τη διάρκεια συμπλοκής στα Φηρά της Σαντορίνης, είναι αναστατωμένη καθώς μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για το σοκ που υπέστη όταν πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγός της είχε πυροβολήσει άνθρωπο. «Δεν είναι εγκληματίας ο Ντίνος. Επειδή έχει το ίδιο ακριβώς ονοματεπώνυμο με τον θείο του που καταζητείται χρόνια ολόκληρα, προσπαθούν να τον μπλέξουν. Εμείς δεν ανήκουμε στον χώρο της νύχτας. Αλυσίδα αρτοποιείων έχουμε!» λέει.

Ο κουμπάρος

Η Κατερίνα Κωνσταντινίδου βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη όταν έμαθε τι είχε συμβεί στη Σαντορίνη. Οπως λέει, ο Ντίνος Βοϊδονικόλας είχε πάει για να περάσει λίγες μέρες με τον ιταλικής καταγωγής κουμπάρο τους που έχει νυχτερινά κέντρα στο νησί. Το κινητό της, από τότε, δεν σταμάτησε να χτυπά. Συγγενείς και φίλοι την καλούσαν για να μάθουν τι έγινε και πού βρίσκεται ο άντρας της. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο αποσπασμένοι από τη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί -έχουν ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα- προκλήθηκαν από τους δύο άνδρες και συνεπλάκησαν μαζί τους, χωρίς όμως να δηλώσουν την ιδιότητά τους. «Ο Ντίνος είδε δύο άνδρες με πολιτικά να πλησιάζουν τον κουμπάρο μας, να τον χλευάζουν, να τον βρίζουν και να τον φτύνουν. Δεν κατάλαβε ότι ήταν αστυνομικοί, αλλά οπλοφορούσαν και ήταν μεθυσμένοι… Ο Αλ (σ.σ.: ο κουμπάρος) αντέδρασε και άρχισαν να τον χτυπούν με κάτι σκληρό, όχι μόνο με τα χέρια. Του έσπασαν έξι δόντια και περιμένουμε από τον ιατροδικαστή να μας πει με τι…» περιγράφει η κυρία Κωνσταντινίδου. Ο ιταλικής καταγωγής επιχειρηματίας, που συνελήφθη μετά τη συμπλοκή, κατηγορείται ότι απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο κλομπ και ο Βοϊδονικόλας με πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές τραυματίζοντας τον 29χρονο στον δεξιό μηρό. «Πάνω στην πάλη του κουμπάρου μας με τους αστυνομικούς, το πιστόλι έπεσε από τη ζώνη του ενός αστυνομικού και ο Ντίνος το πήρε, επειδή φοβήθηκε ότι θα τον σκότωναν! Ετσι πυροβόλησε, χωρίς να θέλει να κάνει κακό» υποστηρίζει η σύζυγος του καταζητούμενου.

Θα παραδοθεί

Ο Βοϊδονικόλας κατάφερε να διαφύγει από το νησί με την προγραμματισμένη πτήση, αφού οι άνδρες του τοπικού τμήματος δεν είχαν αποκλείσει τις πύλες εξόδου. Η σύζυγός του δεν ξέρει πού βρίσκεται: «Περιμένει να πάρει τη δικογραφία ο δικηγόρος του, να δει τι αναφέρει και θα παραδοθεί. Αλλά στο διάστημα της απουσίας μου, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού μας στον Αλιμο και έκαναν τα πάντα άνω-κάτω! Εως και τα πράγματα του μωρού αναστάτωσαν και πάτησαν πάνω στα ρούχα του!» καταγγέλλει.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...