Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Καταφύγιο σε φιλικό σπίτι για Φυσσούν!

Ο γνωστός ηθοποιός βγήκε από το νοσοκομείο και φιλοξενείται πλέον μαζί με τη σύζυγό του στη Λυκόβρυση.

Σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Λυκόβρυσης, λίγα μόλις λεπτά από τη μονοκατοικία όπου ζούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα περάσει τις επόμενες μέρες ο Πέτρος Φυσσούν, ο οποίος χθες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Μετά τον άγριο εφιάλτη της έξωσης και τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην 6η Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία», ο αγαπημένος ηθοποιός και η σύζυγός του Νικολέττα βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι μιας φιλικής οικογένειας που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει για όσο χρειαστεί, μέχρι να κοπάσει η μπόρα και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.225h98h9859

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από το απόγευμα της 31ης Ιουλίου, οπότε η Δροσούλα Χαραλάμπους, ιδιοκτήτρια της μονοκατοικίας στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 4 όπου ζούσε ο Πέτρος Φυσσούν με τη σύζυγό του, προχώρησε σε έξωση λόγω οφειλομένων ενοικίων, πολλοί στενοί φίλοι του ηθοποιού έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους προκειμένου να μη μείνει το ζευγάρι στον δρόμο.

Στο πλευρό του Πέτρου Φυσσούν και της Νικολέττας Φυσσούν, κόρης του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου, είναι συνεχώς η στενή τους φίλη και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρία Τραγάδη που είχε παραστεί και ως μάρτυρας υπεράσπισής τους στο επίμαχο δικαστήριο. Μάλιστα από τη μέρα που το ζευγάρι έμεινε χωρίς στέγη, εκείνη ανέλαβε πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον δήμαρχο Πεύκης Δημήτρη Φωκιανό τους εξασφάλισαν ένα δωρεάν δωμάτιο στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου «Green Hill», επί της λεωφόρου Αμαρουσίου, στο Ηράκλειο. Χθες το απόγευμα ωστόσο ο Πέτρος Φυσσούν και η σύζυγός του πήραν τα πράγματά τους από το ξενοδοχείο και εγκαταστάθηκαν σε φιλικό σπίτι προκειμένου να ηρεμήσουν από την ένταση των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας στην «Espresso», ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Γιάννης Τσέλλος ανέφερε πως όλο αυτό το διάστημα η Νικολέττα Φυσσούν ήταν μεταξύ ξενοδοχείου και νοσοκομείου. Επίσης τόνισε πως ο μεγάλος ηθοποιός είναι πλέον καλά στην υγεία του και το μόνο που χρειάζεται είναι ξεκούραση και ηρεμία.

Πάντως και χθες ευαισθητοποιημένοι πολίτες, με «μπροστάρη» τον ιερωμένο πατήρ Βασίλειο από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου στα Πευκάκια, φρόντισαν για τη μεταφορά των πραγμάτων του ηθοποιού από το σπίτι όπου έμενε σε αποθήκη που τους παραχώρησε φίλη του. Νωρίτερα η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στην Πεύκη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η σύζυγος του ηθοποιού, τους ειδοποίησε να αδειάσουν το σπίτι το συντομότερο δυνατόν, γιατί ήθελε να πάει… διακοπές.596f85f6

«Δεν σεβάστηκαν ότι ο Πέτρος νοσηλευόταν»

«Δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι ο Πέτρος ήταν στο νοσοκομείο. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μάς έδωσε τελεσίγραφο να μαζέψουμε τα πράγματα μέχρι τη Δευτέρα, γιατί θα φύγει για spa στο Παρίσι και θα επιστρέψει, όπως μας είπε, στις 25 του μηνός. Λέει ότι δεν αντέχει τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, την κατηγορεί κόσμος ακόμη και στον δρόμο, και φεύγει για να ξεχαστεί το θέμα» αποκαλύπτει η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού στην «Espresso» και συμπληρώνει με πόνο ψυχής: «Να είναι καλά ο πατήρ Βασίλειος, ο οποίος πήρε τηλέφωνο την ιδιοκτήτρια και της είπε να είναι εκεί, διότι με ακόμη μία περιπέτεια θα κατέληγα κι εγώ στο νοσοκομείο».

Ο πατέρας Βασίλειος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά της σπιτονοικοκυράς, καθώς εκείνη ζήτησε να ελεγχθεί τι θα πάρουν από το σπίτι. «Τα ντουβάρια θα κλέψουν;» αναρωτήθηκε ο ίδιος με νόημα. Η κυρία Φυσσούν θεωρεί πως αυτό που συνέβη στον σύζυγό της άπτεται της κακής σημερινής πολιτικής κατάστασης: «Φτιάξανε νόμους για να πετούν ανθρώπους που χρωστούν ένα νοίκι στον δρόμο. Οδηγούν την κοινωνία σε αδιέξοδο. Μόνο αυτοί που παρανόμως πλούτισαν επιβραβεύονται σήμερα και αυτοί θα είναι που θα επιβιώσουν. Ο κόσμος πρέπει να αφυπνιστεί».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ – ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ – ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...