Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

«Πυρηνικός πόλεμος» στην TV

Και η Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1 μετά τον αιφνιδιασμό με Γρηγόρη, Λιάγκα, Φαίη.

Το… τάκα τούκα στη Χαλκιδική και η παρέα με τον Γιάννη Λάτσιο έφεραν τα πάνω κάτω στον «γάμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου με το Mega. Εκεί που όλοι περίμεναν την ανανέωση της συνεργασίας του «Αρνι» με το κανάλι της Μεσογείων, είτε για να συνεχίσει να μας ταξιδεύει με τον «Ομορφο κόσμο» του είτε για να επιστρέψει στο πρωινό μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, τελικά όλα αποδείχτηκαν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αφού ο ΑΝΤ1 κατάφερε να πάρει άλλο ένα «δυνατό χαρτί» από το Mega που βλέπει τον έναν μετά τον άλλον τους παρουσιαστές που μέχρι πρότινος θεωρούσε «δικά του παιδιά» να αναχωρούν προς Μαρούσι μεριά. Η ολοκλήρωση των συζητήσεων και η οριστική «μετακόμιση» της Μαρίας Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1 ήταν μάλιστα η χαριστική βολή για το Mega. O εκνευρισμός στη Μεσογείων είναι πλέον εμφανής και έντονος, με τον Πέτρο Μπούτο να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της δυσαρέσκειας που κάθε άλλο παρά αδικαιολόγητη είναι, καθώς οι περισσότεροι από τους βασικούς παρουσιαστές του έγιναν… Λούηδες!

Πάντως, η μαζική φυγή των βασικότερων συντελεστών του καναλιού δεν είναι αδικαιολόγητη. Ο τρόπος που έκλεισε το «Πρωινό mou» τη σεζόν (αναγκαστικά εκτός πλατό λόγω απεργιών των τεχνικών), οι κομμένες σειρές («Βασιλιάδες», «Πίσω στο σπίτι»), οι απλήρωτοι παρουσιαστές (Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Μπεκατώρου), τα σόου χωρίς τελικό και νικητή («Master Chef»), αλλά και η έλλειψη ικανοποιητικών σειρών μυθοπλασίας για τη νέα σεζόν, όπως ήταν επόμενο, δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια στους παρουσιαστές που είναι και αυτοί εργαζόμενοι που αγωνιούν για το μέλλον τους.26j85jk9896

Μαρκάρισμα

Μετά το ζεύγος της εκπομπής «Πρωινό mou», που άφησε στα κρύα του λουτρού τα στελέχη του Mega, ο Γρηγόρης υπέγραψε προχθές στον ΑΝΤ1 και από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται σε νέα στέγη για τρία χρόνια. Αυτό ήταν κάτι που την τελευταία διετία κάποιοι περίμεναν πως θα συμβεί, αφού από τη μια η στενή φιλία του με τον Γιάννη Λατσιο και από την άλλη τα πράγματα που ήθελε να κάνει τηλεοπτικά και που δεν βρήκαν ανταπόκριση στο Mega φαίνεται να τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει σελίδα στην επαγγελματική του ζωή. Το παράδοξο βέβαια στην υπόθεση είναι πως όταν ο Γρηγόρης επισφράγιζε τη συνεργασία του με το νέο του κανάλι, την ίδια στιγμή δεχόταν τηλέφωνο από το Mega και συγκεκριμένα από τον Πέτρο Μπούτο προκειμένου να σκεφτεί την πρότασή του για μία ακόμη φορά. Φαίνεται όμως πως στο μυαλό του είχε ήδη ξεκαθαρίσει τι ήθελε να κάνει κι έτσι δεν δίστασε να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Από τη νέα σεζόν λοιπόν που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, ο Γρηγόρης θα μπαίνει στα σπίτια μας με ένα late night show -κάτι που καιρό ήθελε να κάνει-, ενώ έχει δεχτεί και την πρόταση να παρουσιάσει κι ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Προς το παρόν θα συνεχίσει να ξεκουράζεται με την αγαπημένη του Κατερίνα στο πλευρό του, και επιστρέφοντας στην Αθήνα προς το τέλος του καλοκαιριού θα αρχίσει να ετοιμάζει τα νέα του εγχειρήματα.

Σε διακοπές βρίσκονται ωστόσο και οι πρωινοί οικοδεσπότες Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, οι οποίοι για άλλη μία σεζόν «ψήφισαν» την Τήνο προκειμένου να χαλαρώσουν. Μάλιστα μαζί τους είναι και η στενή συνεργάτιδα και φίλη τους Σάσα Σταμάτη, η οποία θα τους ακολουθήσει στη νέα τους επαγγελματική στέγη. Ωστόσο το ζευγάρι, του οποίου ο τίτλος της πρωινής εκπομπής αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, έχει ήδη κλείσει μερικούς από τους συνεργάτες του και στις αρχές Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους θα ξεκινήσουν την προετοιμασία της εκπομπής.

Και Αργυρώ

Σταθερή κι ακλόνητη με τη στήλη των ζωδίων παραμένει η Λίτσα Πατέρα, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού η φιλική σχέση που διατηρεί με τη Φαίη και τον Γιώργο ήταν καταλυτικός παράγοντας στο να πει το «ναι» στην πρόταση που της έγινε. Ελπίζουμε βέβαια η καθημερινή επαφή να μη φέρει φθορά στις σχέσεις τους και καταλήξει σε ρήξη, όπως είχε γίνει και με το τηλεοπτικό δίδυμο Σπύρου Χαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου. Ωστόσο ακόμη αναζητούνται τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν -μαζί με τη Σάσα Σταμάτη- το πάνελ της εκπομπής, κάτι που αναμένεται πάντως να γίνει άμεσα.9g85g98

Η Ναταλία

Τέλος, μέσα στο προσεχές διάστημα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές με τη Ναταλία Γερμανού, η οποία στο νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα θα κάνει κάτι που ονειρευόταν τον τελευταίο καιρό. Η έμπειρη παρουσιάστρια μετακομίζει στη βραδινή ζώνη, παρουσιάζοντας ένα late night show, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα στηριχτεί στο concept του «Chelsea Lately» που προβάλλεται στο Ε-Entertainment και έχει μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, η ενασχόλησή της με τη μουσική τής εξασφάλισε τη μία από τις τρεις θέσεις της κριτικής επιτροπής στο talent show «The Voice».

Πήρε την απόφαση να μείνει στη Μεσογείων ο Ουγγαρέζος

ΠΟΛΛΟΙ ήταν εκείνοι που θεωρούσαν σίγουρη τη μετακίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1, αφού ο νεαρός παρουσιαστής διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ωστόσο εκείνος πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Mega. Τιμώντας τη συνεργασία που έχει με το κανάλι της Μεσογείων, ανανέωσε το συμβόλαιό του για τα δύο επόμενα χρόνια και μάλιστα, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου, ο ρόλος του αναβαθμίζεται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτή τη σεζόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές στο «Πρωινό mou» και παράλληλα από τον Οκτώβριο θα παρουσιάζει την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Smart Face», μέσα από το οποίο ο κόσμος θα κερδίζει χρηματικά ποσά στον δρόμο. Ο Δημήτρης, που ανήκει στο δυναμικό του Mega-λου καναλιού από το 2009, φάνηκε πως «έδεσε» πολύ με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, γι’ αυτό και με την απόφασή του να παραμείνει έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στο τηλεοπτικό ζευγάρι, με τη Φαίη να μην μπορεί να δεχτεί ότι στο νέο τους ξεκίνημα δεν θα είναι στο πλευρό τους. Πάντως, ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για την παρουσίαση της νέας πρωινής εκπομπής του Mega υπάρχει κι εκείνο της Βίκυς Σταυροπούλου, της ηθοποιού που έχει δείξει και με τη «θητεία» της στο «Taxi girl» ότι μπορεί να παίξει τον ρόλο της παρουσιάστριας με επιτυχία.

Με σκέρτσο και ναζί κρατά την έδρα της στο… Μαρούσι!

Είναι το πρόσωπο που αποτέλεσε την έκπληξη της προηγούμενης σεζόν. Η Μαρία Μπεκατώρου, που με το σκέρτσο και το ναζί της δικαίωσε την επιλογή του ΑΝΤ1 να της αναθέσει την παρουσίαση του talent show «Your face sounds familiar», συνεχίζει δυναμικά και αυτή τη σεζόν στο Μαρούσι. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βάλει κι εκείνη την υπογραφή της στο νέο της συμβόλαιο, αν και τις προηγούμενες μέρες δέχτηκε τηλεφώνημα από το Mega. Οι υπεύθυνοι προγράμματος απευθύνθηκαν στη Μαρία προκειμένου να της κάνουν πρόταση για το «Πρωινό mou», ωστόσο η παρουσιάστρια, που δεν έχει καλές αναμνήσεις από τη συνεργασία της με το κανάλι (της χρωστούν ακόμη χρήματα για την παρουσίαση του «Master Chef Junior»), προτίμησε να παραμείνει στα… σίγουρα και τον ΑΝΤ1. Ετσι θα τη δούμε και τη νέα σεζόν να παρουσιάζει το show μεταμορφώσεων των επωνύμων, ενώ κι εκείνη -όπως και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου- θα αναλάβει ακόμη ένα ψυχαγωγικό project, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Ετσι λοιπόν, με τόσα πρόσωπα, ο ΑΝΤ1 κρατάει μια πλούσια «τράπουλα» την οποία μπορεί να μοιράσει κατά το δοκούν, η Μαρία Μπεκατώρου ωστόσο είναι ο… μπαλαντέρ, αφού μπορεί να αξιοποιηθεί και να φέρει εις πέρας την παρουσίαση οποιουδήποτε προγράμματος, καθώς μετράει αρκετά χρόνια στην τηλεόραση.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...