Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Πέμπτη 8/8/2013

Κριός: Αν οι επιλογές σου σε σχέση με το σπίτι ή την καριέρα σου συμβαδίζουν με τις πραγματικές σου επιθυμίες και δεν είναι προϊόντα συμβιβασμού, οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα είναι πολύ θετικές.

Ταύρος: Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα δείχνει ότι είναι πιθανόν να διανύεις μια περίοδο αναγέννησης. Ισως αλλάζουν ακόμη και κάποιες φιλοσοφικές ή θρησκευτικές σου πεποιθήσεις. Πάντως μέσα από αυτή τη διαδικασία τελικά έρχεσαι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Δίδυμοι: Φαίνεται ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν από το μυαλό σου αυτές τις μέρες. Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα σε βοηθάει να εξερευνήσεις πολλές δυνατότητες προκειμένου να νιώσεις περισσότερο ασφαλής.

Καρκίνος: Η αντίθεση Δία (στο ζώδιό σου) και Πλούτωνα μπορεί να κάνει τους «άλλους» περισσότερο απαιτητικούς. Ομως οι σχέσεις με γερά θεμέλια επιβραβεύονται, σου φέρνουν ευχαρίστηση και σε μεταμορφώνουν.

Λέων: Πιθανότατα είσαι σε μια διαδικασία αναζήτησης ορίων στις σχέσεις σου και αναζήτησης του εαυτού σου γενικότερα. Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα μπορεί να έχει ένταση, όμως σε οδηγεί πιο κοντά στην αυτογνωσία.

Παρθένος: Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια υπαρξιακά ζητήματα σχετικά με τον έρωτα γενικά ή με μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Τι ακριβώς ζητάς από αυτόν τον τομέα της ζωής σου και πόσο βιώσιμη μπορεί να είναι μια σχέση;

Ζυγός: Ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν αντίθεση, που σημαίνει ότι υπάρχει ένα θέμα μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ή για παράδειγμα να πρέπει να μετακομίσεις, λόγω δουλειάς. Ολα αυτά θα οδηγήσουν όμως σε κάτι θετικό.

Σκορπιός: Η αντίθεση μεταξύ του Δία και του κυβερνήτη σου Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες πεποιθήσεις σου και να σε απασχολούν θέματα βαθύτερα, φιλοσοφικά ή ψυχολογικά. Αν θέλεις, μπορείς να αποκτήσεις την αυτεπίγνωση που αποζητάς.

Τοξότης: Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα μπορεί να αφορά τον τρόπο που βγάζεις ή διαχειρίζεσαι χρήματα. Αν έχεις κάνει σοβαρές προσπάθειες στο παρελθόν, τώρα ήρθε η ώρα να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία στον έβδομο οίκο σου. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να δοκιμαστούν, αλλά οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις σίγουρα θα εξελιχτούν θετικά.

Υδροχόος: Ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν αντίθεση που σημαίνει ότι μπορεί να νιώθεις μια σχετική ψυχολογική ένταση αυτές τις μέρες. Η διαίσθησή σου όμως είναι στα καλύτερά της και η εσωτερική σου σοφία σου δείχνει τον δρόμο για κάτι που σε απασχολεί.

Ιχθύες: Η αντίθεση μεταξύ Δία και Πλούτωνα σήμερα μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε μια ερωτική υπόθεση, ίσως όμως και κάποιες δυσκολίες. Και ποιος είπε ότι ο έρωτας ή η δημιουργικότητα είναι εύκολα πράγματα;

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...