Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Αγνώριστη η Εύα Καϊλή στη Μύκονο

Αδύνατη και κατάλευκη, έτρωγε καρπούζι κάτω από την ομπρέλα στην κοσμική παραλία του Ορνού.

3365h565g87Αντί για μήλο, η Εύα της… Μυκόνου δάγκωσε καρπούζι! Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή είπε να το ρίξει λίγο έξω κάνοντας τις διακοπές της -πού αλλού;- στη Μύκονο προκειμένου να ξεκουραστεί από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Αλλωστε το να δουλεύεις στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι εύκολο, αν και έχει και τα πλεονεκτήματά του, όπως για παράδειγμα ο «ανελέητος» λουλουδοπόλεμος σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ωστόσο η Θεσσαλονικιά φόρτωσε στις βαλίτσες της την καλοκαιρινή της διάθεση, άφησε τα είδη μακιγιάζ εκτός νεσεσέρ και έπιασε ξαπλώστρα στην παραλία του Ορνού, στο Νησί των Ανέμων. Αν και ακόμη δεν έχει αποκτήσει το σοκολατένιο χρώμα του καλοκαιριού, η Εύα προτίμησε να καθίσει κάτω από την προστασία της ομπρέλας φορώντας μπλε σορτσάκι και ασπρόμαυρο top, ενώ δεν αποχωρίστηκε ούτε και μέσα στη θάλασσα τα μαύρα, κοκάλινα γυαλιά της. Κι αν άλλοι μετά το κολύμπι παραγγέλνουν λουκούλλεια γεύματα στις ξαπλώστρες, εκείνη, που προσέχει τη σιλουέτα της, αρκέστηκε σε μια φέτα καρπούζι… δροσίζοντας όσους την παρακολουθούσαν να απολαμβάνει το φρούτο της.

Εννοείται βέβαια ότι εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το άψογο μανικιούρ της, σε φλογερό κόκκινο χρώμα, ενώ για το πεντικιούρ επέλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις. Αλλωστε αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά στην εμφάνιση. Οσο για τα βράδια της; Τα πέρασε, όπως όλοι όσοι επισκέπτονται τη Μύκονο, κάνοντας βόλτα στα σοκάκια του νησιού, παρέα με τη φίλη της Ιουλιέτα, όπως ενημερωθήκαμε από τα social media. Με την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη την περιμένει αρκετή δουλειά, ωστόσο πάντα θα έχει την ευκαιρία για βουτιές στη Χαλκιδική.

Πόλος έλξης για όλους τους… χώρους άλλη μια χρονιά το Νησί των Ανέμων

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για… μεγάλα πνεύματα, ωστόσο όσοι συναντιούνται στη Μύκονο καλύπτουν όλους τους χώρους. από τη showbiz και την πολιτική μέχρι τον αθλητισμό και το διεθνές jet set.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε πρόσφατα στο Νησί των Ανέμων τον πολυνίκη πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και νυν της Γαλατασαράι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με μαγιό στολισμένο με… μοχίτο. Σε κοσμική παραλία έκανε τα μπάνια της και η… Μαντόνα της Μυκόνου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, με ψάθινο καπέλο και τον σύζυγο Κωνσταντίνο Κοροξενίδη παραδίπλα, ωστόσο εκείνη που συγκέντρωσε τα βλέμματα πάνω της ήταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και όχι για πολύ ευχάριστο λόγο. Οι περισσότεροι σχολίασαν την ελαφρά χαλάρωση στην κοιλιά της, αλλά και την άστοχη επιλογή του μαγιό, το χρώμα του οποίου δεν την κολάκευε ιδιαίτερα. Στο νησί πάντως παραμένει η fashion blogger Ολίβια Παλέρμο με τη φίλη της Ταμάρα Μπέκγουιθ, πρώην αρραβωνιαστικιά του αδερφού της Σάρον Στόουν, Μάικλ, και νυν σύζυγος του Τζόρτζιο Βερόνι, κληρονόμου κατασκευαστικής εταιρείας-κολοσσού.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ – ΦΩΤ.: Papadakis Press

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...