Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Το πρώτο σημάδι ανάκαμψης

Θετικό πρόσημο ο Ολυμπιακός στο φιλικό με την Αντερλεχτ (1-0).

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποδείχθηκε καταλυτική στο να παρουσιάσει το καλύτερο πρόσωπο μέχρι τώρα σε αυτή φάση της προετοιμασίας του.

Στο πρώτο ματς ενώπιον των φιλάθλων τους οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν διάθεση, ανά διαστήματα έκαναν γρήγορο παιχνίδι με την μπάλα και πίεζαν ψηλά δείχνοντας στοιχεία από τη «φιλοσοφία» που θέλει να τους εμφυσήσει ο Μίτσελ. Μπορεί να μην έθελξαν με την απόδοσή τους, όμως το πρόσημο στο χθεσινό φιλικό με την Αντερλεχτ (σκορ 1-0) είναι θετικό. Τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων έκανε πάντως και πάλι η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις. Στο 14′ από κόρνερ του Χολέμπας ο Σιόβας, ανενόχλητος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βέλγων που έμειναν σαστισμένοι.

Ο Μίτσελ παρέταξε την ομάδα του με μια ενδεκάδα που δεν απέχει πολύ από εκείνη που προορίζει για τα επίσημα παιχνίδια. Μέγιερι κάτω από τα γκολπόστ, στην τετράδα της άμυνας οι Σαλίνο, Αβράαμ, Σιόβας, Χολέμπας, στη μεσαία γραμμή Μανιάτης, Φέισα, Βάις, Κάμπελ, Τσόρι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σαβιόλα. Ο τελευταίος, εμφανώς χωρίς παιχνίδια στα πόδια του, κυμάνθηκε σε μέτρια, σε αντίθεση με τον Βάις που φανέρωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι πτυχές του ταλέντου του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, έστω και με εξάρσεις στο παιχνίδι του, ήταν καλύτερος. Στην επανάληψη η Αντερλεχτ ήταν εκείνη που προσπάθησε να ελέγξει στην αρχή το παιχνίδι, αλλά γρήγορα οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό. Οι τελικές προσπάθειες ήταν περισσότερες από την πλευρά των γηπεδούχων, που έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 75′ με τον Φετφατζίδη, ο οποίος έσκαψε υπέροχα την μπάλα, αλλά ο Καμίνσκι δεν του επέτρεψε να κάνει το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46′ Ρομπέρτο), Σαλίνο, Παπαδόπουλος (46′ Μανωλάς), Χολέμπας, Σιόβας (82′ Μεντζανί)  Μανιάτης (82′ Σάμαρης), Φέισα, Τσόρι Ντομίνγκες (70′ Μασάντο), Βάις (70′ Φουστέρ), Κάμπελ (62′ Μήτρογλου), Σαβιόλα (62′ Φετφατζίδης).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίνσκι, Ντε Ζέου, Μιλιβόγεβιτς, Σουάρες, Ναγιάρ, Νουίτινγκ, Κουγιάτε, Κέσταν, Μπεμπά, Ζιλέ, Λουκάκου. Επαιξαν και οι Ατσεάμπονγκ και Πρατ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...