Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Παρασκευή 9/8/2013

Κριός: Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι πολύ ευνοϊκή για την καθημερινότητά σου. Μπορεί να νιώθεις ότι θέλεις να επικεντρωθείς σε απλά, καθημερινά πράγματα, όπως το πρόγραμμά σου, η διατροφή σου και οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ «την πας» τη μέρα σου και όχι εκείνη.

Ταύρος: Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη γίνεται στο πιο ερωτικό σημείο για εσένα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να ξεκινήσει μια νέα σχέση ή σε μια άλλη περίπτωση να εμπλακείς σε μια ευχάριστη δημιουργική διαδικασία.

Δίδυμοι: Η Σελήνη και η Αφροδίτη συναντιούνται στον οίκο που για εσένα αφορά την κατοικία και την οικογένεια. Η ενασχόληση με τα προσωπικά σου ζητήματα ή με θέματα που αφορούν το σπίτι και τις καθημερινές σου ρουτίνες θα είναι αναζωογονητική.

Καρκίνος: Η συνάντηση της Σελήνης και της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι η επικοινωνία μπορεί να κάνει θαύματα σήμερα. Μπορεί και να σκέφτεσαι μια νέα συμφωνία ή να προκύψει κάτι νέο από το πουθενά.

Λέων: Η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται σήμερα στον δεύτερο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι είναι πιθανόν να έχεις εύνοια στα οικονομικά θέματα ή ένα περιστατικό να σε κάνει να νιώσεις περισσότερο ασφαλής.

Παρθένος: Στο ζώδιό σου συναντιούνται η Αφροδίτη και η Σελήνη για να κάνουν πιο απλά τα δύσκολα, να νιώσεις χαλάρωση, ευχαρίστηση και μια συναισθηματική ισορροπία που φυσικά χρειάζεσαι σαν τρελός αυτή την περίοδο.

Ζυγός: Και η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά την ψυχική σου ισορροπία, το υποσυνείδητο, την προσφορά και τη δημιουργική πλευρά της μοναχικότητας. Η εύνοια της συνόδου μπορεί να σε φέρει πραγματικά στα ίσα σου.

Σκορπιός: Η κοινωνική σου ζωή, οι φιλικές σχέσεις και η προβολή της δουλειάς σου ευνοούνται με κάθε τρόπο, τώρα που η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται στην Παρθένο. Μην κλείνεσαι σε καμία περίπτωση.

Τοξότης: Η σημερινή σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει εύνοια στην επαφή σου με άτομα κύρους και σε επαγγελματικά θέματα. Αν έχεις κάτι να δηλώσεις, πες το τώρα που η γνώμη σου για κάποιους είναι χρυσός.

Αιγόκερως: Η συνάντηση της Σελήνης και της Αφροδίτης στον ένατο οίκο σου φέρνει αισιοδοξία και γενικότερα τύχη (καθ’ ότι ο ένατος είναι και ο οίκος της τύχης). Παράλληλα όμως σε φέρνει και πιο κοντά σε ένα στόχο σου.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη και η Σελήνη συναντιούνται σήμερα σε ένα σημείο βαθιά συναισθηματικό. Η ανάγκη σου για εγγύτητα είναι έντονη και το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να την επιδιώξεις.

Ιχθύες: Λόγω της συνόδου Σελήνης και Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σου, το κλίμα σε μια σχέση ή συνεργασία βελτιώνεται και ανεβαίνει παράλληλα και η διάθεσή σου. Θα μπορούσε  άνετα να ξεκινήσει και κάτι νέο αυτές τις μέρες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...