Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Στα αζήτητα το αγγελούδι της «Μήδειας»

Παραμένει άταφο το τριών μηνών μωράκι, το οποίο ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη μητέρα του που το έβαλε στην κατάψυξη.

Δεν έχει τέλος η τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, με τη σύγχρονη Μήδεια, η οποία ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις τριών μηνών αγοράκι της επειδή έκλαιγε και στη συνέχεια στρίμωξε το άψυχο κορμάκι του στην κατάψυξη (!), στο Αλεποχώρι της Αχαΐας όπου διέμεναν. Πάνω από ένα μήνα μετά το άτυχο βρέφος εξακολουθεί να παραμένει άταφο και η σορός του βρίσκεται στα αζήτητα!

Το νεκρό μωράκι βρίσκεται μέσα σε ένα από τα συρτάρια του νεκροτομείου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Οι υπεύθυνοι αναμένουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να παραδώσουν το αγοράκι για ταφή, όμως ακόμα δεν έχουν λάβει τίποτα.

«Αδήλωτο»

«Το μωρό είναι ακόμα αδήλωτο. Δεν έχει αναγνωριστεί και δεν έχει σταλεί κανένα από τα έγγραφα που χρειάζεται το νοσοκομείο. Ετσι, δυστυχώς, το άτυχο μωράκι βρίσκεται ακόμα στο νεκροτομείο. Εύχομαι να διευθετηθεί το θέμα όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί είναι θλιβερό…» δήλωσε στην «Espresso» ο διοικητής του νοσοκομείου Απόστολος Λέτσιος.

Το θλιβερό περιστατικό αποκαλύφθηκε στις 8 Ιουλίου από τον σύντροφο της 31χρονης, η οποία σήμερα βρίσκεται προφυλακισμένη στο γυναικείο τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού. Κι όμως, ένα μήνα μετά δεν έχει ακόμα εκδοθεί ακόμη το πόρισμα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, τη διενέργεια της οποίας είχε παραγγείλει από την πρώτη στιγμή η συνήγορος υπεράσπισης της 31χρονης.

Γραφειοκρατία

Μέχρι να βγει, η 31χρονη θεωρείται ότι δεν έχει σώας τας φρένας για να βάλει την απαραίτητη υπογραφή, ούτως ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την ταφή του παιδιού! Αλλά και ο πατέρας, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, διότι δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί, το οποίο θεωρείται εκτός γάμου και άρα δεν έχει την αρμοδιότητα να υπογράψει.

Λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας, το αγοράκι που έφυγε από τη ζωή πριν καλά-καλά συμπληρώσει τρεις μήνες ζωής και μάλιστα με τόσο αποτρόπαιο τρόπο, φαίνεται ότι θα συνεχίσει να παραμένει στα αζήτητα για πολύ καιρό ακόμα…

Το χρονικό του περιστατικού-σοκ

Το περιστατικό που «πάγωσε» ολόκληρο το πανελλήνιο αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, όταν ο σύντροφος της 31χρονης επέστρεψε στο σπίτι έπειτα από τετραήμερη απουσία. Μόλις τον είδε, η γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει και δίδυμα αγοράκια 17 μηνών, του είπε κοφτά ότι το μικρότερο παιδί τους είχε πεθάνει.

Εντρομος, ο άντρας έτρεξε στην κούνια και διαπίστωσε ότι το βρέφος βρισκόταν κουλουριασμένο στο κρεβατάκι του, νεκρό και ξυλιασμένο, καθώς η 31χρονη μητέρα του παραδέχθηκε ότι μόλις το είχε βγάλει από την κατάψυξη, όπου το είχε τοποθετήσει το προηγούμενο Σάββατο, όταν διαπίστωσε ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή! Οταν έφτασαν οι αστυνομικοί, η μητέρα ομολόγησε ότι είχε ξυλοκοπήσει άγρια το άτυχο βρέφος για να σταματήσει να κλαίει, αλλά λίγο αργότερα διαπίστωσε πως δεν ανέπνεε και σε μια προσπάθεια να το κάνει να… συνέλθει (!), το πήρε στα χέρια της και το στρίμωξε στην κατάψυξη, ώσπου να εμφανιστεί ο σύζυγός της!

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατούσε στο σπίτι αυτό και τον άμεσο κίνδυνο που διέτρεχαν τα παιδιά, ενώ ενημερωμένο ήταν και το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...