Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Απίστευτο! Βίασαν σκυλίτσα

Αναζητείται ο άνδρας από την Κυψέλη που θεωρείται ο δράστης της αρπαγής και της σεξουαλικής κακοποίησης του ζώου!

Θύελλα αντιδράσεων από εκατοντάδες εξοργισμένα μέλη φιλοζωικών οργανώσεων -και όχι μόνο- έχει προκαλέσει η σοκαριστική αποκάλυψη ότι μια σκυλίτσα έπεσε θύμα άγριου… βιασμού από άγνωστο άνδρα! Το πρωτοφανές περιστατικό ξεκίνησε με την εισβολή του δράστη στο κτήμα στο οποίο ζούσε το άτυχο κατοικίδιο και την αρπαγή του. Δυόμισι ώρες αργότερα το επέστρεψε στο σπίτι του με αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα www.zoosos.gr, ο εφιάλτης για τη θηλυκή σκυλίτσα ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας που επέβαινε σε παλιό Toyota Corolla, λευκού χρώματος, σταμάτησε σε πεζόδρομο στους Θρακομακεδόνες και με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να αρπάξει τον άτυχο σκυλί από τον κήπο της πολυκατοικίας στην οποία ζει η ιδιοκτήτριά του. Με το σκυλί μέσα στο αυτοκίνητό του ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η ιδιοκτήτρια του ζώου, που είδε τι ακριβώς είχε συμβεί και κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, δεν έχασε χρόνο και έντρομη επικοινώνησε τηλεφωνικά με μέλη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας για να τη συμβουλέψουν σχετικά με το τι έπρεπε να κάνει.

Το σοκ

Δυόμισι ώρες μετά το συμβάν και ενώ η ιδιοκτήτρια ετοιμαζόταν να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, αφού είδε το σκυλί να έχει επιστρέψει στο σπίτι, αλλά να αιμορραγεί από το πίσω μέρος του σώματός του! Με τη βοήθεια μελών φιλοζωικών σωματείων, η σοκαρισμένη ιδιοκτήτρια μετέφερε το άτυχο κατοικίδιο σε κτηνιατρείο των βορείων προαστίων, όπου μετά από εξέταση διαπιστώθηκε πως το θηλυκό σκυλάκι υπέφερε από θλάση μαλακών ιστών και πως ο τράχηλος ήταν ανοιχτός, γεγονός που φανερώνει πως είχε ζευγαρώσει!

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα ανέφερε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, οι σκυλίτσες ζευγαρώνουν μόνο σε περίοδο οίστρου και το συγκεκριμένο ζώο δεν ήταν, με αποτέλεσμα η αιμορραγία στα γεννητικά του όργανα να αποτελεί σημάδι βιασμού!

Το άτυχο σκυλάκι παρέμεινε στο κτηνιατρείο για νοσηλεία καθώς βρίσκεται σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, ενώ τα έξοδα των εξετάσεων καλύπτονται από τον φιλοζωικό οργανισμό της Εριέττας Κούρκουλου, «Save a Greek Stray». Την ίδια στιγμή η ιδιοκτήτρια, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο σκύλος της έπεσε θύμα… βιασμού, προχώρησε σε καταγγελία για κακοποίηση ζώου και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου άνδρα, που φέρεται να απήγαγε και να… βίασε την άτυχη σκυλίτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κάτοικο Κυψέλης ο οποίος αναζητείται.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...