Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Χτενίζει όλη τη… Γαλλία!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει και για αντι-Χολέβα!

Ετοιμοι να προσθέσουν τα τελευταία κομμάτια στο μεταγραφικό παζλ δείχνουν οι «ερυθρόλευκοι». Η προσθήκη του αμυντικού χαφ παραμένει σε πρώτο πλάνο, με τον Μόμο Σισοκό της Παρί να αποτελεί τον βασικό στόχο. Ομως, εάν ο 28χρονος άσος που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα στην Αγγλία, τότε ο Ολυμπιακός έχει στο συρτάρι… plan B! Σύμφωνα με τους Γάλλους, ένα όνομα που υπάρχει στο εναλλακτικό σχέδιο είναι αυτό του 24χρονου παίκτη της Μπαστιά, Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ωστόσο, οι νταμπλούχοι έχουν ρίξει δίχτυα στο Σαμπιονά όχι μόνο για να βρουν μια καλή περίπτωση «κόφτη». Επιπλέον, εξετάζουν λύσεις και για την πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Χοσέ Χολέβας. Η Μπεσίκτας έκανε πρόταση δύο εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε. Ο Ολυμπιακός φέρεται να ζητεί περισσότερα, ενώ οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες είπαν «όχι» γιατί διαφώνησαν στον τρόπο καταβολής του παραπάνω ποσού. Οπως και να έχει, εάν τελικά πουληθεί ο διεθνής μπακ, τότε οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να είναι έτοιμοι να καλύψουν αμέσως το κενό του. Ο Καμερουνέζος Γκαετάν Μπονγκ της Βαλενσιέν είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζονται (μαζί με τον Ελισέου της Μάλαγα και τον Τζαβέλλα της Μονακό).

Την ίδια ώρα στην Ισπανία ισχυρίζονται ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διερευνητική κρούση στη Βαλένθια για τον Αργεντινό Πάμπλο Πιάτι. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει βρει… μόνιμη θέση στο σχήμα των «νυχτερίδων» και η διοίκηση της ισπανικής ομάδας δεν λέει «όχι» στην παραχώρησή του. Προφανώς, στον Ολυμπιακό προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να προκύψει σύντομα μια δελεαστική πρόταση για τον Μασάντο, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων.

Με τις γνωστές αδυναμίες ξανά στην άμυνά του

Θετικά στοιχεία αλλά και τις… γνωστές αδυναμίες στην άμυνα έδειξε ο Ολυμπιακός στο τελευταίο (και δυνατό) φιλικό της προετοιμασίας. Προχθές βράδυ στο «Μεστάγια» οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 2-1 από τη Βαλένθια (το γκολ των «ερυθρόλευκων» ο Φουστέρ), σε ένα παιχνίδι που είχε το χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε για τα ευρωπαϊκά ματς της νέας σεζόν. «Νομίζω ότι κάναμε άλλο ένα καλό παιχνίδι. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία και φυσιολογικά ήταν δύσκολο για μας. Νομίζω όμως ότι είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος» τόνισε μετά τον αγώνα ο Ρομπέρτο μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού. Ο Ισπανός, που έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Μεστάγια», δίνει «μάχη» με τον Μέγερι για τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα. «Δεν ξέρω ποιον θα επιλέξει ο προπονητής. Εγώ δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος, έτσι ώστε όταν ο κόουτς μου πει “παίζεις”, να είμαι καλός και να παίξω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και τίποτε άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

«Ηττηθήκαμε από τη Βαλένθια, αλλά αγωνιστήκαμε περισσότερο ως ομάδα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαι βέβαιος πως θα είμαστε έτοιμοι πριν από το παιχνίδι της Δευτέρας για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Ολαϊτάν που πήρε ακόμη μία ευκαιρία από τον Μίτσελ και άφησε καλές εντυπώσεις. Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο στου Ρέντη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...