Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Δευτέρα 12/8/2013

Κριός: Η ημέρα μπορεί να έχει δυσκολίες όσον αφορά μια ερωτική υπόθεση, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει ότι μια σχέση μπορεί να έχει δυσκολίες. Δεν είναι απαραίτητο να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα σήμερα, πάντως.

Ταύρος: Είναι πιθανό μια συγκατοίκηση ή μια οικογενειακή σχέση να χρειάζεται ξεκαθάρισμα. Ο τρόπος που σκέφτεσαι πάντως σήμερα δεν είναι απαραίτητα και πολύ ρεαλιστικός, οπότε δεν χρειάζονται σοβαρές αποφάσεις.

Δίδυμοι: Είναι πιθανό να νιώθεις ότι δυσκολεύεσαι να οργανώσεις το μυαλό σου ή να προχωρήσεις με κάποιες εκκρεμότητες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αντί να σε παίρνει από κάτω, καλύτερα να έβρισκες λίγο χρόνο να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Καρκίνος: Λόγω του τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο αυτές τις ημέρες είναι καλό να σκέφτεσαι αρκετά προτού μιλήσεις, ειδικά όσον αφορά μια ερωτική σχέση ή σε ό,τι έχει να κάνει με χρήματα και σχέσεις.

Λέων: Αν νιώθεις ότι επιβάλλεται να λύσεις ένα θέμα που αφορά μια σχέση ή συγκατοίκηση ή ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι, οργάνωσε τις κινήσεις σου στο μυαλό σου, αλλά μη δράσεις απαραίτητα σήμερα που με το τετράγωνο Ερμή και Κρόνου υπάρχει μια δυσκολία.

Παρθένος: Αν διαπιστώσεις ότι η σκέψη σου περισσότερο σε μπερδεύει σήμερα παρά σε βοηθάει, κάνε ένα διάλειμμα. Όταν υπερλειτουργεί το μυαλό, ίσως αφήνεις κατά μέρος αυτά που αισθάνεσαι μέσα σου και στο σώμα σου. Δώσε λίγη προσοχή σε αυτά και μπορεί να πάρεις απαντήσεις ευκολότερα.

Ζυγός: Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να μπαίνουν τα χρήματα ανάμεσα στις σχέσεις και ίσως είναι μια από αυτές τις ημέρες που καλό θα ήταν να είσαι όσο πιο διακριτικός γίνεται. Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Σκορπιός: Αν δεν είσαι σε άδεια, θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με επαγγελματικά θέματα που θέλουν λεπτό χειρισμό. Δεν μπορούμε πάντα να λέμε ακριβώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, γιατί με αυτόν τον τρόπο ο άλλος δεν θα καταλάβει πάντα αυτό που πρέπει να καταλάβει.

Τοξότης: Μπορεί η κρίση σου να μην είναι και η ορθότερη, ίσως να αποφύγεις να μπλέξεις με αναλύσεις και λεπτομέρειες και καλό θα ήταν να συγκεντρωθείς περισσότερο σε έναν στόχο, δηλαδή να τον οργανώσεις, παρά να δράσεις.

Αιγόκερως: Αν νιώθεις ότι η σκέψη σου είναι μπερδεμένη και ότι δεν είσαι έτοιμος να συμμετέχεις σε συζητήσεις που χρειάζεται η άποψή σου, τότε η σιωπή σου όντως είναι η καλύτερη επιλογή. Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει μπερδέματα σε σοβαρές συζητήσεις, οπότε μείνε στα πιο χαλαρά.

Υδροχόος: Μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σε προβληματίζει, ίσως γιατί έχεις δυσκολία συγκέντρωσης ή επειδή νιώθεις ότι μια απαίτηση είναι υπερβολική. Δεν είναι απαραίτητο ούτε να πιέζεσαι ούτε να πιέζεις καταστάσεις σε μια τέτοια περίπτωση.

Ιχθύες: Ισως μια εκκρεμότητα ή κάτι σχετικό με την εργασία να σε πιέζει, με αποτέλεσμα να χάνεις τη συγκέντρωσή σου και ίσως την αισιοδοξία σου. Αυτό είναι πολύ προσωρινό – μην πιστεύεις τις αρνητικές σου σχέσεις, σου φαίνονται ρεαλιστικές, αλλά μάλλον είναι εκτός πραγματικότητας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...