Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Οι «επιστολές» που… τρέμουν οι celebrities!

Τα διαδικτυακά χιουμοριστικά βίντεο του κωμικού Αλέξανδρου Κοντοπίδη καυτηριάζουν πολλά ετερόκλητα πρόσωπα της ελληνικής πραγματικότητας.

Από βεράντες, ταράτσες και αυλές, μέχρι το ελληνικό Κοινοβούλιο (!), το… σύμπαν του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών» και τη βραδιά της τελετής των Οσκαρ μπορεί κανείς να συναντήσει τον διαδικτυακό κωμικό Αλέξανδρο Κοντοπίδη. Με ένα ιδιαίτερο χιούμορ, δοσμένο μέσω βίντεο-επιστολών στο YouTube (μάλιστα συγκεντρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες views), καυτηριάζει μια σειρά ετερόκλητων προσώπων της ελληνικής πραγματικότητας, όπως ο Σταν, ο Παντελής Παντελίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Αρετή Κετιμέ, ο Γιώργος Πρίντεζης, η Πάολα, η Ντέμυ. «Τα βάζουμε με την πορνογραφία της επιτυχίας» τονίζει ο νεαρός κωμικός. «Οι επιστολές πλήττουν το ψευδοκύρος ορισμένων, αλλά και το star system γενικότερα. Είναι αστεία η φαντασίωση που χτίζει ο καθένας γύρω από το όνομά του. Αυτό είναι το αστείο, δεν είναι οι επιστολές. Πίσω από αυτές τις φιγούρες διαβλέπω και με τρομοκρατεί πως είναι πρόσφορο το έδαφος για να αναπτυχθεί κάθε μορφή κοινωνιοπάθειας. Μόνο τρέλα πηγάζει από κάτι τέτοια».225h99h8963

Δεν είναι μόνο αυτά που λέει ο Αλέξανδρος, αλλά κυρίως ο τρόπος του, καθώς συνδυάζει εκφράσεις του προσώπου του, κινήσεις και ιδιαίτερο χρωματισμό της φωνής. Ετσι κάνει τον κόσμο να γελάει. Και ενώ μπορεί κάποιος να περίμενε πως με τα καυστικά του βίντεο θα έχει ήδη λάβει μερικές μηνύσεις, εκείνος υποστηρίζει πως κανείς δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον του. «Ευχόμαστε να μην προκύψει, ωστόσο άμα είναι να γίνει, να γίνει από τον καλύτερο, για να έχουμε και μια ωραία βεντέτα μετά» λέει αστειευόμενος. Κάποιοι, όπως λέει, έχουν φτάσει στο σημείο να του πουν «σχολίασέ με να προωθηθώ και θα τα βρούμε». Στα άμεσα σχέδιά του είναι να αρχίσει τις επιστολές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σκέφτεται να καταπιαστεί με τον παγκόσμιο κινηματογράφο και τη μουσική βιομηχανία με «επιστολές» στα αγγλικά. «Υλικό υπάρχει μονίμως, δεν στερεύει. Είναι σαν τα γραφεία τελετών» λέει. Παράλληλα θα συνεχίσει οργανωμένες περιοδείες σε μαγαζιά στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Εχει έρθει σε επαφή με τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς, «ωστόσο, αν κάτι ευδοκιμήσει, θα φανεί από Σεπτέμβριο. Εχουμε καταλήξει κάπου, όμως δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο» υποστηρίζει. Το σίγουρο είναι πάντως ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται σε ένα εξωτικό νησί και να στέλνει βίντεο από εκεί!33h596h8h9663

Από σεκιουριτάς και ασφαλιστής έγινε καλλιτέχνης

Ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης είναι 28 ετών. Κατάγεται από τη Νάξο, έχει μεγαλώσει στο Περιστέρι και μένει στα Ανω Λιόσια. Οταν τελείωσε το σχολείο πήγε φαντάρος και στη συνέχεια από δουλειά σε δουλειά, από σεκιούριτι μέχρι ασφαλιστής. Πάντα είχε μια κλίση στον χώρο του θεάματος. Η εταιρεία του ονομάζεται You Up και εκτός από τον ίδιο εργάζεται και ο Γιάννης Μπουρσινός που ασχολείται αρκετά με το τεχνικό κομμάτι. Ωστόσο έχουν και εξωτερικούς συνεργάτες. Το background του καθενός έχει να κάνει με την επεξεργασία εικόνας και βίντεο. Αρχικά ξεκίνησαν με το «Ponzi room 1», μια σειρά «ψευδοσυνεντεύξεων» με διάφορους καλλιτέχνες, προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες, καθώς ασχολούνταν με βιντεοκλίπ. Βλέποντας ότι «το είχαν» με την κωμωδία, άρχισαν να ετοιμάζουν σατιρικά βίντεο. Τον περασμένο χρόνο ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης εμφανίστηκε ως stand-up comedian σε διάφορα νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...