Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τραγικός αυτόχειρας δάσκαλος στο Αγρίνιο

Ο 59χρονος εκπαιδευτικός τηλεφώνησε πρώτα στη σύζυγό του και μετά αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Πάγωσε το Αγρίνιο από την αυτοκτονία ενός δασκάλου που έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Η απελπισία και η απόγνωση όπλισαν το χέρι του εκπαιδευτικού που επέλεξε να κόψει το νήμα της ζωής του με το κυνηγετικό του όπλο. Ετσι, ο άτυχος 59χρονος έδωσε φρικτό τέλος, πιστεύοντας ότι θα ήταν καλύτερο από μια φρίκη χωρίς τέλος, ενώ στο σημείωμα που άφησε, εξηγούσε σε λίγες γραμμές τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα…

Προειδοποίηση

Ολα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο άνδρας τηλεφώνησε στη σύζυγό του για να της πει ότι πρόκειται να αυτοκτονήσει, δίχως όμως να της αναφέρει το μέρος όπου βρισκόταν. Εντρομη εκείνη, πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, την οποία ενημέρωσε σχετικά, με αποτέλεσμα αμέσως να αρχίσουν έρευνες για τον εντοπισμό του εκπαιδευτικού. Οι αναζητήσεις δεν διήρκεσαν παρά μόνο λίγη ώρα, καθώς οι αστυνομικοί έφτασαν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην έξοδο της πόλης προς Θέρμο, αφού γνώριζαν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή διέθετε ακίνητο. Εκεί βρήκαν το αυτοκίνητο που ανήκε στον 59χρονο, αλλά στη θέση του οδηγού δεν καθόταν κανείς. Οταν πλησίασαν όμως είδαν πως έξω από το όχημα και συγκεκριμένα πίσω από αυτό κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ο άτυχος εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αυτόχειρας, αφού πήρε το αυτοκίνητό του, στάθμευσε στο συγκεκριμένο σημείο και κατόπιν πήγε στο πίσω μέρος του -για να μην είναι αντιληπτός από τον δρόμο- όπου έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο στο πρόσωπό του και πάτησε τη σκανδάλη. Ο θάνατος του 59χρονου ήταν ακαριαίος, ενώ δίπλα στο άψυχο σώμα του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι κυρίως οικονομικοί, αλλά και οικογενειακοί λόγοι τον οδηγούν στην αυτοκτονία. Σημειώνεται πάντως ότι ο δάσκαλος είχε πρόσφατα καταθέσει τα χαρτιά του προκειμένου να βγει στη σύνταξη.

Το σοκ

Ανδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ερευνούν όλες τις πτυχές της υπόθεσης, ενώ η σορός του αυτόχειρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή. Η είδηση για το νέο αιματηρό περιστατικό που σημειώνεται στο Αγρίνιο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αφού πριν από λίγες μέρες ένας 41χρονος έβαψε τα χέρια του με το αίμα του 38χρονου αντίζηλού του, τον οποίο εκτέλεσε με δύο σφαίρες, ενώ τον περασμένο Μάιο ένας 18χρονος μαθητής σκότωσε την ίδια του τη μάνα με πέντε μαχαιριές, επειδή του είπε να κλείσει την τηλεόραση.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...