Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Πινγκ… πονγκ με τον Χολέβα

Μια λύση από το Καμερούν.

Μπορεί η Μπεσίκτας να (δείχνει ότι) αποσύρεται από το παιχνίδι της απόκτησης του Χοσέ Χολέβα, ωστόσο οι νταμπλούχοι φαίνεται ότι προετοιμάζουν το έδαφος για την πιθανότητα αποχώρησης του Ελληνογερμανού αμυντικού. «Μία καλή πρόταση για τον Γκαετάν Μπονγκ ύψους ενός εκατ. ευρώ έχει φτάσει από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου αμυντικού της Βαλενσιέν λήγει το 2014, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και το Ανόβερο» αναφέρει χαρακτηριστικά χθεσινό δημοσίευμα της «Εquipe». Προφανώς, το όνομα του 25χρονου ακραίου μπακ βρίσκεται στη λίστα του Πιέρ Ισά που έχει ρίξει για τα καλά τα δίχτυα του στην ποδοσφαιρική αγορά της Γαλλίας. Την ίδια ώρα, ο τουρκικός Τύπος και συγκεκριμένα η «Fotomac», αναφέρει ότι η Μπεσίκτας εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Χολέβα και στρέφεται στη λύση του Λορένσο Μαλγκαρέχο. Οι «μαύροι αετοί» πήραν αυτήν την απόφαση μετά την αρνητική απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόταση (ύψους δύο εκατ. ευρώ) που έκαναν για τον Ελληνογερμανό. Αν πρόκειται για κίνηση τακτικής από την πλευρά της τουρκικής ομάδας, είναι κάτι που θα φανεί σύντομα. Κι αυτό γιατί -όπως τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα- έως αύριο το αργότερο η διοίκηση της Μπεσίκτας θα έχει κάνει την καθοριστική επαφή με την Μπενφίκα για τη μεταγραφή του 23χρονου Παραγουανού αμυντικού.

Πάντως, η ομάδα της Λισσαβώνας φέρεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα! Σύμφωνα με την «O Jogo», οι «αετοί» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Νεμάνια Μάτιτς και έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Σέρβο του Ολυμπιακού αλλά και τον Ζοσουά Γκιλαβογκίλ της Σεντ Ετιέν.

Η πρόκληση για τον Βάις

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, με άριστες συνθήκες και περιβάλλον. Πρόκειται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου» τόνισε ο Βλάντιμιρ Βάις με δηλώσεις του στη futbal.pravda.sk. Ο 23χρονος Σλοβάκος είπε ακόμη ότι θα προσπαθήσει να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί και να βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπογράμμισε ότι νιώθει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένει αυτό να φανεί και στα παιχνίδια με την εθνική ομάδα της χώρας του. «Είμαι χαρούμενος που συμπεριλήφθηκα στην αποστολή για το ματς με τη Ρουμανία. Μπορεί να έχουμε ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Ελπίζω να βελτιώσουμε την απόδοσή μας» συμπλήρωσε. Επίσης, μίλησε και για τα προσωπικά του λέγοντας ότι η σχέση του με τη Μάρτιν τον βοήθησε να ανέβει αγωνιστικά. «Θέλω να έχω χρόνο για τον εαυτό μου και ήθελα να βρω κάποιον άνθρωπο που να έχουμε την ιδιωτική μας ζωή. Είμαι χαρούμενος που βρήκα τη Μάρτιν, πιστεύω ότι είμαι πιο ήρεμος τώρα, ενώ με βοήθησε να βελτιώσω την απόδοσή μου» είπε ο «ερυθρόλευκος» άσος. Την απόκτηση του Μανώλη Σιώπη με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για την προσεχή σεζόν ανακοίνωσε επίσημα ο Πλατανιάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...