Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Ο λεβέντικος χορός του Μανώλη Κονταρού

Δύο χρόνια μετά το τροχαίο ατύχημά του πέταξε τα μπαστούνια και με τη βοήθεια του γιου του έκλεψε την παράσταση.

Η κρητική λεβεντιά σε όλο της το μεγαλείο. Ο Μανώλης Κονταρός -με τη δύναμη ψυχής που τον χαρακτήριζε πάντα- κάθε μέρα εμφανίζεται ολοένα πιο δυνατός, πηγαίνοντας κόντρα στα κινητικά προβλήματα τα οποία του δημιουργήθηκαν λόγω του αυτοκινητικού ατυχήματος που είχε πριν από δύο χρόνια και τον ανάγκασαν να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αναπηρικό καροτσάκι. Απόδειξη ότι πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε σε κρητικό γλέντι, πέταξε τα… μπαστούνια του και χόρεψε με τη συνοδεία του γιου του και άλλων καλών φίλων του.

Την προπερασμένη Κυριακή ο Μανώλης Κονταρός μαζί με τον 15χρονο γιο του Γιάννη έγινε νονός ενός αγοριού που πήρε το όνομα Κωνσταντίνος. Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στο Πέραμα Ρεθύμνου, με περισσότερους από πεντακόσιους προσκεκλημένους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε γκεστ εμφάνιση- τον ευτυχή τραγουδιστή και νονό να τραγουδάει δύο κρητικά κομμάτια, μεταξύ των οποίων και το παραδοσιακό «Τώρα που βαφτίστηκες κι έγινες χριστιανάκι». Η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν όταν ο λαουτιέρης και τραγουδιστής με την προτροπή του γιου του και του στενού του φίλου Κώστα Βαρδάκη σηκώθηκε στην πίστα και χόρεψε ένα συρτό. Η εικόνα του αγαπημένου λεβέντη Κρητικού να χορεύει, ύστερα από αρκετό χρονικό διάστημα που ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι και στη συνέχεια σε αναπηρικό καροτσάκι, έκανε δικαιολογημένα πάρα πολλούς να αρχίσουν να χειροκροτούν θερμά και σχεδόν όλους να τον παρατηρούν με μεγάλη συγκίνηση στο βλέμμα. Ο Μανώλης Κονταρός, επίσης συγκινημένος, τους ευχαρίστησε με μια μαντινάδα λέγοντας μεταξύ άλλων πως «εσείς είσαστε η δύναμη και το να περπατήσω είναι υποχρέωσή μου».

«Ο Μανώλης δεν το έβαλε στιγμή κάτω και, αναμφισβήτητα, είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους εκείνους που έτυχε να βρεθούν στην ίδια θέση με εκείνον αντιμετωπίζοντας κινητικά προβλήματα. Οι γιατροί, αλλά κι εκείνοι που βρίσκονται στο πλευρό του, γνωρίζουν καλά ότι δεν κατέθεσε τα όπλα της αισιοδοξίας του -ακόμα κι όταν τα πράγματα έδειχναν πολύ δύσκολα- αλλά ξεπέρασε και κάθε προσδοκία για την αποκατάσταση όλων των προβλημάτων που του δημιούργησε το ατυχές συμβάν. Μάλιστα σήμερα οδηγεί και πάλι, ενώ απολαμβάνει το μπάνιο στη θάλασσα, κάνοντας άνετα βήματα μέσα στο νερό» λέει στην «Espresso» πηγή από το περιβάλλον του καλλιτέχνη.

Να συμπληρώσουμε ότι ο Μανώλης Κονταρός όλο το καλοκαίρι εμφανίζεται σε κρητικά πανηγύρια σε όλο το νησί, καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μάλιστα, σε ένα από αυτά που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις Βρύσες Χανίων, έδωσαν το «παρών» οι γονείς του και οι τέσσερις αδελφές του, ενώ έπεσαν αμέτρητες μπαλοθιές. Οσοι βρεθείτε το ερχόμενο Σάββατο στη Μύκονο, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τον Κρητικό καλλιτέχνη σε μια συναυλία που θα δοθεί στο Νησί των Ανέμων.

Θα συμμετάσχει στο «Μπρούσκο»

Ο Μανώλης Κονταρός επρόκειτο να πάρει μέρος σε ένα από τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», σκηνές της οποίας γυρίστηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και μουσικός, όμως, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε τελικά να παραστεί σε αυτό το γύρισμα και έδωσε ραντεβού με τους παραγωγούς της σειράς τον Σεπτέμβριο για να συμμετάσχει στη σκηνή ενός κρητικού γλεντιού, από αυτά που δίνονται την περίοδο της γιορτής της ρακής, όταν ανοίγονται τα περίφημα ρακοκάζανα. Οπως καταλαβαίνετε, ο Μανώλης θα ενταχθεί στα δρώμενα του «Μπρούσκου» παίζοντας το λαγούτο του και τραγουδώντας, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τον συνοδεύσουν στις μαντινάδες οι πρωταγωνιστές Αποστόλης Τότσικας, Ελένη Βαΐτσου, Εβελίνα Παπούλια, αλλά και οι άλλοι ηθοποιοί της σειράς.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...