Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 13 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας...

Στην Επίδαυρο προσωπικότητες της τέχνης και της κοσμικής ζωής

Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκαν οι 15.000 θεατές...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...

Βρετανίδα ψυχοθεραπεύτρια υποστηρίζει ότι οι celebrities είναι εξαρτημένοι από την γκρίνια

Υπάρχει λόγος που πολλοί celebrities δεν είναι ποτέ ευτυχισμένοι,...

Ελεύθερες (;) οι «κουμπάρες»

Η… θηλυκή συμμορία του ΙΚΑ Καλλιθέας αναμένεται να αποφυλακιστεί τον Σεπτέμβριο αφού λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης.

Αποφυλακίζονται τον Σεπτέμβριο οι «κουμπάρες» του ΙΚΑ! Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αφεθούν ελεύθερα τα μέλη της «θηλυκής συμμορίας» που είχαν κατακλέψει το ίδρυμα, καθώς στις 10 Σεπτεμβρίου λήγει το δεκαοκτάμηνο της προσωρινής τους κράτησης και η Δικαιοσύνη δεν έχει προωθήσει τη διαδικασία ώστε η δίκη τους να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τότε.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας έχει ζητήσει την αποφυλάκιση των επτά κατηγορουμένων με αυστηρούς περιοριστικούς όρους. Στην απάτη-μαμούθ που άφησε στο Ιδρυμα μια τεράστια τρύπα 11.000.000 ευρώ -κατά τα λεγόμενα του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου- εμπλέκονται οι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας Ελένη Μπουραζάνη, Χριστίνα Πατεράκη, Χρυσούλα Φέρρα, Μυρσίνη Θωμάκου και Χριστίνα Σουρίδη. Στις φυλακές βρίσκονται ακόμα ο Κωνσταντίνος Καραΐσκος, σύζυγος της Ελένης Μπουραζάνη και ο Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης, σύζυγος της Χρυσούλας Φέρρα, των οποίων ο εισαγγελέας επίσης ζητεί την αποφυλάκιση. Η δίκη όλων των κατηγορουμένων -και της υπαλλήλου του ΙΚΑ Περσεφόνης Νασοπούλου που είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της- πρόκειται να ξαναρχίσει στις 27 Αυγούστου, μετά τη θερινή διακοπή, με την εξέταση των μαρτύρων κατηγορίας. Τον… χορό των απολογιών στη δίκη, που βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, είχε ανοίξει ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι η ζημία στον ασφαλιστικό τομέα από τις «υπηρεσίες» που πρόσφεραν οι κατηγορούμενες ήταν τεράστια. Οι κατηγορούμενες υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας φέρεται ότι χορηγούσαν επιδόματα σε ασφαλισμένους που δεν τα δικαιούνταν, παρακρατώντας οι ίδιες το μεγαλύτερο μέρος και δίνοντας τα υπόλοιπα στους δικαιούχους. Μάλιστα, σε μία περίπτωση από επίδομα 15.000 ευρώ που «εγκρίθηκε», τα 6.000 πήγαν στον «δικαιούχο» και τα 9.000 ευρώ τα πήρε η «θηλυκή συμμορία». Είναι χαρακτηριστικό, δε, ότι μετά από έφοδο στις οικίες των κατηγορουμένων είχε βρεθεί μια χάρτινη συσκευασία πάμπερς, η οποία έκρυβε σχεδόν ένα εκατομμύριο σε μετρητά.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά

Το τελευταίο αντίο στη Λένα Σαμαρά, λένε αυτή την...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...