Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Παρασκευή 16/8/2013

Κριός: Από σήμερα η Αφροδίτη θα βρίσκεται απέναντί σου και οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν, ενώ ενδέχεται να μπεις σε μια καινούργια συντροφική σχέση ή να συνάψεις μια νέα συνεργασία.

Ταύρος: Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό σημαίνει ότι η καθημερινότητά σου θα απλοποιηθεί, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να φροντίσεις την υγεία και την εικόνα σου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Είναι μια καλή θέση και για την εργασία.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη από σήμερα στον Ζυγό θα ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Μα πόση τύχη να συμβεί αυτό μέσα στο κατακαλόκαιρο, σε μια περίοδο που από μόνη της ευνοεί τις κοινωνικές επαφές. Επιπλέον είσαι στα πιο δημιουργικά σου.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου, που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν κάποιες στενές προσωπικές σου σχέσεις και να νιώσεις περισσότερο ασφαλής συναισθηματικά.

Λέων: Από σήμερα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον τρίτο ηλιακό οίκο σου, αυτόν της επικοινωνίας και των συμφωνιών. Η λογική σου σκέψη υπερέχει, ενώ μπαίνεις σε μια περισσότερο κοινωνική φάση.

Παρθένος: Τα οικονομικά σου μπορούν να δουν σημαντική βελτίωση με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό. Αναζήτησε ευκαιρίες, προγραμμάτισε τα έξοδά σου και διαχειρίσου τα χρήματά σου με σύνεση.

Ζυγός: Από σήμερα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ευνοεί όλους τους τομείς, ως κυβερνήτης σου. Ιδίως, βέβαια, τα ερωτικά και τα οικονομικά σου. Αυτά που κάποτε γίνονταν με δυσκολία, τώρα γίνονται πολύ ευκολότερα.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στον οίκο που αφορά το υποσυνείδητο και την ψυχολογική σου ισορροπία. Που σημαίνει ότι, ναι, μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις εδώ και καιρό, να βρεις την ησυχία σου (ίσως να απομονωθείς σε μια παραλία) και να ξεκουραστείς ψυχολογικά.

Τοξότης: Από σήμερα η κοινωνική σου ζωή παίρνει περισσότερο τα πάνω της. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και, εκτός από τις νέες γνωριμίες που έρχονται και την αίσθηση «ένταξης» σε ομάδες, μπορείς να προβάλλεις και τη δουλειά σου.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται από σήμερα στον δέκατο οίκο σου για να δώσει μια ώθηση στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι απλώς η περίοδος «προετοιμασίας», όμως από Σεπτέμβριο είναι πιθανό να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Υδροχόος: Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό από σήμερα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη και ευνοϊκή. Αφορά ταξίδια, την εκπλήρωση κάποιων στόχων σου ή και μια επιτυχία σε σχέση με ένα νομικό θέμα.

Ιχθύες: Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου από σήμερα αφενός μπορεί να σε κάνει πολύ αποτελεσματικό στις διαπραγματεύσεις σου, ειδικά τις οικονομικές, αφετέρου φέρνει μεγαλύτερη οικειότητα στις προσωπικές σου σχέσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...