Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο «άγγελος» του styling

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλά για την αγάπη της στα social media και τη συνεργασία της με σταρ.

Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τους σταρ του ελληνικού πενταγράμμου και της τηλεόρασης. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, αφού αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο της μόδας. Φέτος έχει φτιάξει τη δική της συλλογή που φέρει την υπογραφή «AlexSANDra on the beach» και μέσα από το e-shop www.Stylicious.com με συλλογές limited edition Ελλήνων σχεδιαστών. Εχει συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή και την Τάμτα, που έχει καθιερωθεί και ως ένα από τα fashion icons της ελληνικής showbiz, όπως επίσης έχει δουλέψει και στον χώρο της τηλεόρασης, όπου δίνει στιλιστικές συμβουλές μέσα από τη μικρή οθόνη για κάθε άτομο που θέλει να είναι στη μόδα. Στην TV η πορεία της άρχισε από τη Ναταλία Γερμανού, συνεχίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη, τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ από πέρυσι είναι με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η ίδια μιλώντας για τη συνεργασία της με τους celebrities λέει: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή και εννοείται ότι με τιμά να έχω όλες αυτές τις συνεργασίες στο βιογραφικό μου και να με επιλέγουν άνθρωποι που έχουν δύναμη και όνομα στη δουλειά τους. Αυτό που αγαπώ έχω τη δυνατότητα να μπορώ να το κάνω και να το χαίρομαι τόσο με καταξιωμένους ανθρώπους και επαγγελματίες όσο και με νέους στον χώρο».

Ομως, πέρα από το styling και την τηλεόραση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Αλεξάνδρα είναι μια εξίσου πετυχημένη wedding planner, αφού, εκτός από το προσωπικό στιλ των επωνύμων, υπογράφει εξίσου εντυπωσιακούς γάμους που, όπως είναι φυσικό, συζητιούνται για καιρό. Ακόμη η δημιουργική Αλεξάνδρα σάς φτιάχνει την ντουλάπα στο σπίτι σας δίνοντας μια φρέσκια νότα και αέρα στα υπάρχοντα ρούχα σας. Πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα; Η ίδια λέει: «Ξεκίνησε από τον κόσμο και από τις κοπέλες που μου απευθύνθηκαν για να τις βοηθήσω είτε με τις ντουλάπες τους είτε με τον γάμο τους. Κι έτσι σιγά σιγά και από στόμα σε στόμα κατάφερα να ασχοληθώ και με αυτήν τη δραστηριότητα».

Οταν η συζήτηση στρέφεται στην τηλεόραση, όπου τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, η Αλεξάνδρα μας λέει: «Για μένα ήταν ένα πολύ καινούργιο πράγμα να είμαι μπροστά από την κάμερα και να κάνω ό,τι έκανα backstage. Το χαίρομαι πάρα πολύ και όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι μέσα από αυτό μπορώ και δίνω μια άλλη πλευρά του styling και της μόδας για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να συνεχίσουμε τόσο δημιουργικά και τόσο δεμένα όπως ήμασταν πέρυσι».

Μας μιλάει και για το Διαδίκτυο, με το οποίο είναι… κολλημένη: «Μου αρέσει πολύ να επικοινωνώ μέσω του Internet με τον κόσμο και αυτό γίνεται μέσα από το blog μου Alexandras blog στο Tlife, μέσα από το γραφείο μου, μέσα από το e-shop και από τις σελίδες μου στο Facebook και το Twitter, όπου το ευχαριστιέμαι και πάρα πολύ, γιατί έχει μια αμεσότητα και απλότητα που αγαπώ πολύ».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....