Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Λούκι Λουκ ο Αντώνης Ρέμος!

Στην παιδική του ηλικία γύρισε το... ρολόι του χρόνου...

Πάσχα αγάπης για Μαρινοπούλου & Φεραγκάμο

Μπορεί να μην ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 11 Μαϊου

ΚΡΙΟΣΣκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση...

Απατεώνες «έγδυσαν» γνωστούς και συγγενείς της Παπαδοπούλου

Εξαπάτηση από το ίδιο κύκλωμα χάκινγκ που «χτύπησε» και...

Αυτοκτονία-μυστήριο πρώην star της Ντίσνεϊ

Ο Λι Τόμσον Γιανγκ ήταν μόλις 29 ετών και κανείς δεν ξέρει γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του

Μουδιασμένος είναι ο κόσμος του Χόλιγουντ από τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού Λι Τόμσον Γιανγκ. Ο 29χρονος πρώην σταρ της Ντίσνεϊ, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί μέχρι στιγμής, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του Πολ Μπάρουτς. «Πράγματι, ο Λι αφαίρεσε με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Ηταν κάτι παραπάνω από ένας έξοχος νέος ηθοποιός και μία υπέροχη ευγενική ψυχή που θα μας λείψει αληθινά. Παρακαλούμε όπως σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας και των φίλων του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάρουτς.

Οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν έπειτα από ειδοποίηση που δέχτηκαν από τους υπευθύνους του στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών ΤΝΤ. Οι συνεργάτες του Γιανγκ θορυβήθηκαν όταν δεν τον είδαν να προσέρχεται στον χώρο των γυρισμάτων της σειράς «Rizzoli & Isles» το πρωί της Δευτέρας. Η άμεση δράση έστειλε περιπολικό στο σπίτι του ηθοποιού στο βόρειο Χόλιγουντ, όπου οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κείτεται νεκρός με θανάσιμο τραύμα από σφαίρα. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει σχετική έρευνα και έχουν προγραμματίσει ιατροδικαστική εξέταση, καθώς πρόκειται για «θάνατο δημόσιου προσώπου», όπως εξήγησαν.

Ο θάνατός του αποτελεί μυστήριο, καθώς ο ηθοποιός δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα για τους λόγους της απόφασής του. Και παρά το γεγονός ότι διατηρούσε προσωπικό ημερολόγιο, τίποτα από όσα είχε γράψει δεν μαρτυρά τις αιτίες για τις οποίες αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή του. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να αυτοκτόνησε δύο ημέρες νωρίτερα από την ημέρα που τον εντόπισαν, δηλαδή το περασμένο Σάββατο, που ήταν και η τελευταία μέρα που εμφανίστηκε δημοσίως.

Ο ηθοποιός είχε καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της υποκριτικής και μάλιστα διέγραφε πολύ επιτυχημένη πορεία στην καριέρα του. Μετά τον ρόλο που του είχε εξασφαλίσει διεθνή φήμη -ως Τζετ Τζάκσον στην ομώνυμη σειρά της Ντίσνεϊ- τα τελευταία τρία χρόνια διατηρούσε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Rizzoli & Isles», υποδυόμενος τον ντετέκτιβ Μπάρι Φροστ. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα το στούντιο παραγωγής ΤΝΤ είχε ανακοινώσει ότι η σειρά θα συνεχιζόταν και τέταρτη σεζόν.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δολοφονία χαρακτήρα Λιάγκα από τον Κούγια: «Τι σίχαμα»

Το 'χει φαίνεται ο Μάιος να είναι ο μήνας...

Πάντα κομψή η Αννα Φόνσου

Σε έναν από τους αγαπημένους της προορισμούς, το Λουτράκι,...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτοεξόριστος στην πατρική γη

Στο χωριό Μικρομάνη Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται το πατρικό του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...