Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

«Οπα» στην Ελλάδα για τον Τράβις Σκοτ

Ο Τράβις Σκοτ ξεσάλωσε στο Μεγανήσι με τραγούδια του...

Μία ανάσα από το χειρουργείο η Μπαρμπαρίγου

Η δημοφιλής μαγείρισσα έπεσε πάνω σε βράχια, χτύπησε άσχημα στον καρπό του χεριού της και κυκλοφορεί με νάρθηκα

Λαχτάρισε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, όταν μια απροσεξία στη θάλασσα λίγο έλειψε να τη στείλει στο… χειρουργείο. Η δημοφιλής μαγείρισσα, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, στην Πάρο, είχε πριν από λίγες ημέρες ατύχημα, στην προσπάθειά της να βουτήξει στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Την ώρα που ήταν στην παραλία και ήταν έτοιμη να μπει στη θάλασσα παραπάτησε, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να χτυπήσει τα χέρια της στα βράχια με μεγάλη δύναμη. Και μπορεί στην αρχή να μην έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον τραυματισμό, καθώς θεώρησε πως επρόκειτο για ένα απλό πέσιμο, όμως στη συνέχεια οι πόνοι έγιναν αφόρητοι. Οταν ο φυσικοθεραπευτής της Δημήτρης Σιφναίος (που κατάγεται κι εκείνος από την Πάρο και διατηρεί φυσικοθεραπευτήριο στο νησί) την ενημέρωσε ότι το χτύπημα δεν απλό, αλλά ενδεχομένως να τη στείλει ακόμη και στο χειρουργικό τραπέζι, εκείνη τα έχασε. Δεν περίμενε πως ένα πέσιμο θα μπορούσε όχι απλώς να τη βγάλει «εκτός» για κάποιο διάστημα, αλλά και να την οδηγήσει στο χειρουργείο.

«Χτύπησα με πολλή δύναμη, όμως δεν έδωσα καμία σημασία. Να φανταστείς στη συνέχεια έκανα πολλές χειρωνακτικές εργασίες, με αποτέλεσμα να έχω κάνει μεγάλη ζημιά στο δεξί χέρι. Εχω σπάσει τον χόνδρο και είμαι σε νάρθηκα εδώ και πολλές ημέρες. Κάνω φυσικοθεραπείες, το ξεκουράζω πολύ για να επανέλθω και να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου» λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην «Espresso» και περιγράφει τη φύση του τραυματισμού της. «Εχει κοπεί ο χόνδρος και δύσκολα επανέρχεται. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να αποφύγουμε την επέμβαση. Εχω πάθει ρήξη χόνδρων τριών σημείων στον καρπό. Για να μου περάσει θέλει πλήρη ακινησία» δήλωσε η μαγείρισσα αποκλειστικά στην Espresso.

Φυσικοθεραπείες

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα παραμείνει στον νησί τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Αυγούστου προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον φυσικοθεραπευτή της. «Εμπιστεύομαι απόλυτα τον Δημήτρη, ο οποίος με έχει βάλει να κάνω καθημερινά κάποιες ειδικές ασκήσεις. Συνεχίζω φυσικοθεραπείες, αφού ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οσο για τον νάρθηκα, θα πρέπει να τον κρατήσω για τουλάχιστον άλλες δεκαπέντε μέρες».

Το ατύχημα είχε αποτέλεσμα να πάνε πίσω αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις τής σεφ στο νησί, ωστόσο η Αργυρώ φροντίζει να είναι συνεπής στις οδηγίες που της έχει δώσει ο γιατρός της προκειμένου να έρθει γρήγορα και η αποκατάσταση. Αλλωστε, πρέπει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την ανάληψη των τηλεοπτικών υποχρεώσεών της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στη νέα πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Οπως επιβεβαιώνει και η ίδια, μέχρι τότε θα έχει αναρρώσει πλήρως και θα είναι έτοιμη να μπει στη νέα τηλεοπτική κουζίνα της.

Φυσικά στο πλευρό της Αργυρώς είναι ο σύζυγός της Μανώλης, ο οποίος για καλή της τύχη ήταν παρών στο ατύχημα και τη βοήθησε αμέσως.

Σάσα Σταμάτη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...