Πέμπτη, 7 Αυγούστου, 2025

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε γιατί είπε «ναι» στο να φανεί το… γατάκι...

Υστερα από τρεις δεκαετίες η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τον...

Η Σαράφογλου είναι η «εκλεκτή» της ΕΡΤ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η Μαρία Σαράφογλου από τον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ; Αυτή...

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν… σκάνε που δεν βρίσκονται μπροστά στις κάμερες

Σπυροπούλου και Μενεγάκη δεν... πολυσκάνε για την απουσία τους...

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον και τα… κοράκια

«Τρώνε τα λεφτά μου» υποστηρίζει ουσιαστικά η κόρη του...

Μάγεψε με την μπαγκέτα της

Η υπερπαραγωγή της (παθιασμένης) Ευγενίας Μανωλίδου, «Μιούζικαλ αγάπη μου» στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Επόμενος σταθμός, Κηποθέατρο Παπάγου. Η Ευγενία Μανωλίδου και η… μπαγκέτα της πήραν το «Μιούζικαλ αγάπη μου» και το έφεραν στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή προκειμένου το φιλοθεάμον κοινό να μη χάσει την υπερπαραγωγή που ετοίμασε φέτος με τους συνεργάτες της η μαέστρος.

Και αφού η παράσταση… έπιασε πρωτεύουσα, από τις πρώτες θέσεις δεν θα μπορούσε να λείπει η οικογένεια της πολυτάλαντης Ευγενίας. Ο Αδωνις Γεωργιάδης με τυπικό dresscode, δηλαδή κοστούμι και γραβάτα, η Θεοδώρα που -όσο πάει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της-, ο Αλέξανδρος και ο μικρός Περσέας χειροκρότησαν την Ευγενία on stage, η οποία με πάθος απέδωσε τα… μάλα στο έργο της.

Πότε με ύφος αυστηρό, πότε χαμογελώντας και πότε εμψυχώνοντας με το βλέμμα μουσικούς και καλλιτέχνες, η μαέστρος ξετύλιξε τη μαγεία των μιούζικαλ στο ποτ πουρί που ερμήνευσαν ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σία Κοσκινά, ο Γιάννης Φίλιας και η Ευδοκία Μωυσίδου. Εκείνοι έβαλαν τα δυνατά τους, καθώς στο κοινό βρισκόταν ο πιο δύσκολος κριτής: η οικογένεια της Ευγενίας, που αν μη τι άλλο γνωρίζει από καλές τέχνες. Για την περίσταση η μαέστρος επέλεξε να μαζέψει τα μαλλιά της σε έναν αριστοκρατικό κότσο, ενώ διάλεξε μια ολόσωμη φόρμα που άφηνε ακάλυπτο τον ένα ώμο, θυμίζοντας αρκετά αρχαιοελληνική ενδυμασία (σίγουρα επιλογή, που επικρότησε και ο σύζυγός της). Στο τέλος τα παιδιά και ο Αδωνις πήγαν στα καμαρίνια προκειμένου να τη συγχαρούν για τη δουλειά της. Η αλήθεια είναι ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά κουραστικό για εκείνη, αφού από τις αρχές Ιουλίου βρέθηκε στον… δρόμο.

Βάρος στη μουσική

Η Ευγενία πάντως, όπως έχει δηλώσει, αναγκάστηκε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη μεγάλη της αγάπη, που είναι η μουσική, για χάρη της τηλεόρασης. Ετσι πέρυσι προτίμησε να απέχει από τη μικρή οθόνη και να ρίξει όλο της το βάρος σε νέες συνθέσεις, αλλά και στην προετοιμασία της εν λόγω παράστασης. Το γεγονός ότι δεν είχε δεχτεί κάποια σχετική πρόταση απλώς το είχε προσπεράσει. Φέτος ωστόσο το όνομά της έχει αρχίσει να ακούγεται στους διαδρόμους διαφόρων καναλιών, αφού και δική της επιθυμία είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Οσο για τη μουσική, ενδεχομένως -αν τελικά βρει τηλεοπτική στέγη- να μπει ξανά στον…πάγο μέχρι να της έρθει η έμπνευση για κάτι νέο.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ  – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοντέλο του «GNTM» με sugar daddy εφοπλιστή

Oύτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα φανταζόταν...

Πατήρ, υιός και… πρώην στη Μύκονο

Ακόμα μια χρονιά ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας Alpine...

Οικονομάκου φουλ στο ρετούς για σαφάρι μετά του Τσερέλα της

Με... όπλο τα φίλτρα και το ρετούς επιδόθηκε σε...

Ανασχηματισμός με νυν & πρώην πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών

Ποιες και ποιοι πρώην και νυν πορνοστάρ θα μπορούσαν,...

Διάσημες Ελληνίδες που αποφάσισαν να νιώσουν ελεύθερα τη… ζεστασιά του Αυγούστου στο στήθος τους

Με χαρούμενη διάθεση υποδέχτηκε τον Αύγουστο η Μαριάντα Πιερίδη...

«Μου τη στήσανε» λέει για την κόκα ο πρώην ένστολος

Σοβαρές αιχμές με αναφορές για «στημένες υποθέσεις» άφηνε σε...

Αντωνά στη Λιάγκας cruises

«Κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σ'...