Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο «Μαζώ» ντύθηκε στα πουά!

Ο Μαζωνάκης έκλεψε την παράσταση με τις (εκκεντρικές) στυλιστικές του επιλογές στην πρεμιέρα με την Κατερίνα Στανίση.

Ο Μαζώ και το… Κατερινάκι τα έδωσαν όλα σε μια πρεμιέρα μέχρι τελικής πτώσης. Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε και αυτό το καλοκαίρι στη σκηνή του «Thalassa People Stage» έχοντας αυτή τη πλευρά στο πλευρό του την Κατερίνα Στανίση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν εντυπωσίασε μόνο με τις ερμηνείες του, αλλά και με τις στιλιστικές του επιλογές, που πάντα έχουν μια δόση… εκκεντρικότητας. Ο καλλιτέχνης «έκλεψε» τις εντυπώσεις αφού εμφανίστηκε στη σκηνή με πουά σύνολο. Ο προσωπικός του στιλίστας, Al Giga, που συνεργάζεται μαζί του εδώ και δεκατρία χρόνια, μίλησε στην «Espresso» γι’ αυτή την εμφάνισή του. «Επιλέξαμε ένα Balmain πουά από τη συλλογή Ανοιξη – Καλοκαίρι 2013. Στη δεύτερη εμφάνιση ο Γιώργος φοράει μια μπλούζα Rick Owens, Givanchy βερμούδα και αθλητικά Pierre Hardy. Είναι ο μόνος καλλιτέχνης που μπορεί να βγει με βερμούδα, γιατί το υποστηρίζει τέλεια. Στο ντουέτο με την Κατερίνα Στανίση επιλέξαμε ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο του οίκου Alexander McQueen». 

Το πρόγραμμα του Μαζώ «άνοιξε» με τη μεγάλη του επιτυχία και το σουξέ του καλοκαιριού «Καλώς σας βρήκα» (μάλιστα υιοθέτησε τις κινήσεις του Τσάρλι Τσάπλιν), ενώ στο video wall έπαιζε το video clip στο οποίο υποδύεται τον κωμικό ηθοποιό του βωβού κινηματογράφου. «Μην ντρέπεστε, να είστε ο εαυτός σας και τα άλλα αφήστε τα σε μένα», είπε ο καλλιτέχνης στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου καλωσορίζοντάς τους.

Λίγο μετά τις 2.30 έκανε την εμφάνισή της στην πίστα η all time classic Κατερίνα Στανίση. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μίνι φόρεμα του γνωστού σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου το οποίο είχε… ουρά με παγέτες (αργότερα, στο ντουέτο με τον «Μαζώ», την αποχωρίζεται). Η «νονά» άρχισε το πρόγραμμά της με τη μεγάλη της επιτυχία «Σ’ έχω κάνει θεό», το οποίο τραγούδησε και με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Η μεγάλη ανατροπή της βραδιάς έγινε όταν η τραγουδίστρια άρχισε να ροκάρει ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι με τίτλο «Κομμάτια τα μάτια», που έγραψαν για εκείνη ο Βασίλης Δαραμούσκας και ο Βαγγέλης Γκαρατζάνος.

Λαμπερές παρουσίες με στιλ και… ξέφρενο κέφι!

Από τη λαμπερή πρεμιέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν αρκετοί συνάδελφοι των δύο καλλιτεχνών που βρίσκονται στην πόλη και δεν συνεχίζουν τις διακοπές τους. Ανάμεσά τους η Τάμτα (με ιδιαίτερο στιλ), ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος (που διασκέδαζε και χόρευε ξέφρενα με την παρέα του) και η Στέλλα Καλή -με τους φίλους της-, η οποία επέλεξε για την περίσταση ένα ρομαντικό φόρεμα. Σ’ έναν από τους μπροστινούς καναπέδες διασκέδαζε ο γνωστός σκηνοθέτης και χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος που έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια του προγράμματος, ενώ είναι χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη. Μαζί του ήταν και η γνωστή make up artist Ελενα Χατζηνικολίδου, αλλά και η ψυχή της παρέας τους, Φώτης Ζογγλοπίτης. Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ενθουσιασμένος από το πρόγραμμα, ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ – ΦΩΤ.: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...