Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Διαζύγιο-βόμβα για Μπελούτσι – Κασέλ!

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε τελικά να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο της Μόνικα Μπελούτσι με τον Βενσάν Κασέλ. Η είδηση ήρθε να συνταράξει τον κόσμο της showbiz αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές ενός εκ των πιο αγαπημένων ζευγαριών του Χόλιγουντ. Κανείς δεν είχε πιστέψει το σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «Closer», μέχρι που ήρθε χθες από το γραφείο Τύπου της Ιταλίδας σεξοβόμβας η επίσημη επιβεβαίωση. Υστερα από δεκατέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η απόφαση

Την είδηση αποκάλυψε πρώτος ένας κοινός φίλος του ζευγαριού στο «Closer», ανατρέποντας την εικόνα που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο Κασέλ λίγες εβδομάδες νωρίτερα στο περιοδικό «Gala», όπου είχε μιλήσει εκτενώς για τον αστείρευτο έρωτά του για τη σύζυγό του. Οπως αποκάλυψε ο φίλος του ζευγαριού στο «Closer», η Μπελούτσι και ο Κασέλ είχαν ανακοινώσει την από κοινού απόφασή τους μονάχα στους στενούς συγγενείς και φίλους, στους οποίους μάλιστα είχαν επισημάνει ότι επρόκειτο για μία απόφαση αμετάκλητη. Κανείς δεν γνωρίζει ωστόσο μέχρι στιγμής τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτήν.122gf55g98

Ανεξαρτησία

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ, οι οποίοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 1996 στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «L’ appartamento» και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια αργότερα, θεωρούνταν ένα από τα πιο ασυνήθιστα αλλά αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Βέβαια, εδώ και αρκετό καιρό οι δύο ηθοποιοί δεν έμεναν κάτω από την ίδια στέγη, αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο. Η Ιταλίδα καλλονή είχε εκθειάσει μάλιστα πολλές φορές την ανάγκη ανεξαρτησίας του συζύγου της, υπογραμμίζοντας ότι αυτή η πλευρά του Κασέλ την συνέπαιρνε. «Επιλέγουμε ο ένας τον άλλον κάθε μέρα» είχε σχολιάσει η Ιταλίδα σταρ. Προφανώς κάτι έπαψε να λειτουργεί σωστά σε αυτόν τον τέλειο -αν και παράξενο- ερωτικό μηχανισμό.

Η αποκάλυψη του χωρισμού βρίσκει τους συζύγους σε δύο μακρινές γωνιές του πλανήτη. Ο Κασέλ απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μετά την ολοκλήρωση των κοπιαστικών γυρισμάτων της νέας ταινίας του με σκηνοθέτη τον Ντάνι Μπόιλ, «Trance». Η Μπελούτσι, την ίδια στιγμή, βρίσκεται στη Σερβία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της με τον Εμίρ Κουστουρίτσα, «On The Milky Road».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ