Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Μοιράζουν νέα πόστα και ώρες στον ΑΝΤ1!

Στο Μαρούσι λαμβάνονται οι τελικές αποφάσεις και διαμορφώνεται η εικόνα του σταθμού μετά το μπαράζ μεταγραφών.

Κλείνει σιγά σιγά το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την ερχόμενη σεζόν κι έτσι κάθε παρουσιαστής θα λάβει θέση στον… πάγκο του διαμορφώνοντας την εικόνα του σταθμού. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν και οι τελευταίες αποφάσεις προκειμένου να αρχίσουν όλοι να προετοιμάζονται για τον Οκτώβριο.

Πιο αναλυτικά, οι «Ράδιο αρβύλα» και ο Θέμος Αναστασιάδης με το «Ολα» του θα μείνουν σταθεροί στα πόστα τους και αυτή την σεζόν, χωρίς να αλλάξουν ημέρες και ώρες προβολής. Με τόσες μεταγραφές που έχουν γίνει φέτος ο σταθμός έχει μεγάλα ονόματα παρουσιαστών να αναζητούν ημέρα και ώρα. Ετσι, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να έχουν εβδομαδιαία παρουσία τόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όσο και οι αρκετά βραδινοί παρουσιαστές Πέτρος Κωστόπουλος και Ναταλία Γερμανού, οι οποίοι θα κρατάνε συντροφιά στο κοινό ο καθένας με το δικό του late night show. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη σκεφτούν και το αντρικό κοινό το οποίο είναι κολλημένο με την μπάλα, γι’ αυτό και το κανάλι έχει φροντίσει κάθε δεύτερη Πέμπτη το ποδόσφαιρο να έχει την τιμητική του με τη μετάδοση αγώνων του Europa League.

Και βέβαια, αφού για άλλη μία σεζόν έχουν δείξει ότι επενδύουν πολύ στην ψυχαγωγία, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν έξω από τον προγραμματισμό τα παιχνίδια και τα σόου. Ετσι, στο πρώτο μισό της σεζόν θα δούμε το «Κράτα γερά», με τον Γιώργο Λιανό να κάνει επιτέλους πρεμιέρα με τους celebrities και τους θαυμαστές τους να δοκιμάζουν τις αντοχές τους σε αρκετά από τα παιχνίδια του Allou fun park. Τον δρόμο προς την πρεμιέρα έχει πάρει και το «Τhe biggest game of all», με τη Νάντια Μπουλέ να είναι στην παρουσίαση. Τέλος, το «Πλάκα κάνεις Hotel Edition» με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο θα χαρίζει γέλιο στους τηλεθεατές και χρήματα στους παίκτες που θα πάρουν μέρος σε αυτό. Η Μαρία Μπεκατώρου θα αναλάβει καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, η οποία σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό θα παίζεται στην απογευματινή ζώνη, ενώ θα είναι ξανά η παρουσιάστρια του «Your face sounds familiar».

Τέλος, η σειρά «Μπρούσκο» της Βάνας Δημητρίου και του Ανδρέα Γεωργίου θα αποτελεί το lead in του δελτίου ειδήσεων για τη φετινή σεζόν, ενώ οι «Τρίχες» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου προορίζονται για το prime time, τη ζώνη του μεγάλου ανταγωνισμού.

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...