Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τσοχατζόπουλος: Με ενοχοποίησε ο Γιώργος Παπανδρέου

Σε δραματικό τόνο ήταν η χθεσινή απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου στη δίκη για τις «χρυσές μίζες». Φανερά εκνευρισμένος, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «απάνθρωπη και εκβιαστική» προφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη, μίλησε για «αναγκαστική εξορία» στην οποία έστειλαν τον επτάχρονο γιο του και έριξε τα βέλη του στον Γιώργο Παπανδρέου, στον οποίο επέρριψε προσωπική ευθύνη για την ποινική εμπλοκή του.

Η απολογία του Ακη Τσοχατζόπουλου περιελάμβανε από ισχυρισμούς για τον ρόλο των «πολιτικοδικαστικών κέντρων εξουσίας» και του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην ενοχοποίησή του, μέχρι σπαρταριστές ατάκες για τον εξάδελφό του Νίκο Ζήγρα, τον οποίο χαρακτήρισε «βαριά άρρωστο». Το σημείο, ωστόσο, της απολογίας του στο οποίο έριξε μεγάλο βάρος δεν ήταν άλλο από τη μεταχείριση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη από τη Δικαιοσύνη. «Η προφυλάκιση της συζύγου μου ήταν η κορωνίδα της σκευωρίας που στήθηκε σε βάρος μου. Μάνα ανήλικου παιδιού βρέθηκε για πρώτη φορά στη φυλακή. Μετά έκαναν το ίδιο με την κόρη μου, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών» σημείωσε σε υψηλούς τόνους ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «απάνθρωπη και εκβιαστική» προφυλάκιση της συζύγου του που είχε ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το εφτάχρονο παιδί τους να βρίσκεται σε αναγκαστική εξορία 200 χλμ από την Αθήνα, μαζί με τη γιαγιά και τον παππού του. «Είναι αναγκασμένο να πηγαίνει σε άλλο χωριό για να παρακολουθεί το σχολείο, κάτι στο οποίο δεν ήταν συνηθισμένο πριν» τόνισε ο πρώην υπουργός!

Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επανέλαβε ακόμη ότι η ενοχοποίησή του είναι αποτέλεσμα «σκευωρίας που ξεκίνησε από το ΠΑΣΟΚ» και υποστήριξε ότι από το στάδιο της έρευνας της υπόθεσης από τη Βουλή, «πιστοί άνθρωποι στον πρώην πρόεδρο Γιώργο Παπανδρέου μας λανσάρανε ένα κατάπτυστο κατηγορητήριο». Οταν κλήθηκε, τέλος, να τοποθετηθεί για τα όσα τον κατηγόρησε ο Νίκος Ζήγρας, είπε: «Είναι ένας βαριά άρρωστος άνθρωπος που τον χειραγώγησε ο ανακριτής. Κατέστρεψε έναν άνθρωπο. Τον έκανε άβουλο ακροατή»!

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...