Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τρόμος από άγρια συμμορία

Οι δράστες που είχαν χτυπήσει το όχημα της χρηματαποστολής των ΕΛ.ΤΑ. Ζακύνθου πίσω από την απόπειρα ληστείας στο Κατάκολο.

Στα ασύλληπτα μέλη της άγριας συμμορίας, που με κινηματογραφικό τρόπο προσπάθησαν πέρυσι τον Αύγουστο να ληστέψουν το όχημα της χρηματαποστολής των ΕΛ.ΤΑ. Ζακύνθου, το οποίο μετέφερε 2,8 εκατομμύρια ευρώ στο λιμάνι της Κυλλήνης, αποδίδουν οι αστυνομικοί την απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο του Κατακόλου το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Το αυτοκίνητο των κακοποιών, ένα ασημί BMW, λίγες ώρες μετά την απόπειρα ληστείας στο κοσμηματοπωλείο «Christos», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Κατάκολο Ηλείας, βρέθηκε εγκαταλειμμένο στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας, χωρίς όμως τις πινακίδες, που είχαν κλαπεί από άλλο αυτοκίνητο ίδιας μάρκας και χρώματος! Η εξαφάνιση των πινακίδων κυκλοφορίας έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εκτιμούν ότι οι δράστες σκοπεύουν να τις χρησιμοποιήσουν ενδεχομένως σε μια νέα ληστεία. Την ίδια στιγμή το εγκαταλειμμένο όχημα εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι επιχείρησαν να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο, δίχως όμως να φύγουν με λεία. Δύο από αυτούς περίμεναν στον δρόμο και οι άλλοι δύο μπήκαν μέσα κρατώντας όπλα μπροστά στα έντρομα μάτια εκατοντάδων τουριστών που είχαν κατέβει από ένα κρουαζιερόπλοιο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ενεργοποίησε το σύστημα ασφαλείας με καπνό που προκάλεσε πανικό στους ληστές κάνοντάς τους να τραπούν σε φυγή. Λίγο πριν φύγουν, οι συνεργοί τους πυροβόλησαν με περίστροφο τα αλεξίσφαιρα τζάμια και έγιναν καπνός. Οι Αρχές έστησαν μπλόκα παντού και λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας το ασημί BMW των ληστών. Η συμμορία των ληστών του Κατακόλου φαίνεται να έχει κοινά στοιχεία με εκείνη που απαρτίζεται από επικίνδυνους κακοποιούς και βρίσκεται πίσω από την απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής στο λιμάνι της Κυλλήνης πριν από ένα χρόνο. Τότε επτά άντρες οπλισμένοι με Καλάσνικοφ είχαν κλείσει τον δρόμο στο θωρακισμένο όχημα της χρηματαποστολής των ΕΛ.ΤΑ. Ζακύνθου και αφού του έσκασαν τα λάστιχα, κατόπιν σκαρφάλωσαν με μεταλλική σκάλα στην οροφή του βαν και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να τρομάξουν τους δύο σεκιούριτι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό. Παράλληλα, με τσεκούρια και λοστούς προσπαθούσαν να τρυπήσουν την πίσω πόρτα, δίχως να τα καταφέρνουν, ώσπου τράπηκαν σε φυγή με ένα τζιπ.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...