Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

«Ζω από θαύμα, Ελλάδα σε μισώ»

Τουρίστρια περιέγραψε στο Facebook τις εφιαλτικές διακοπές της, όταν έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στην Κω.

«Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα, σε μισώ»! Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η περιπέτεια της Ιταλίδας τουρίστριας, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης στην Κω. Η 37χρονη Κιάρα Μπόφο  από το Τρεβίζο, η οποία έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια αγνώστων που την άφησαν αιμόφυρτη και ημίγυμνη στην Αρχαία Αγορά του νησιού, περιέγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook την εμπειρία της από τις διακοπές της στην Ελλάδα που μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Η περιπέτεια της 37χρονης υπαλλήλου εταιρείας παραγωγής επίπλου άρχισε  όταν αποφάσισε να ταξιδέψει μόνη της στην Ελλάδα. Ολα πήγαιναν καλά, η νεαρή γυναίκα απολάμβανε την παραμονή της στο πανέμορφο νησί και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πήγε για δείπνο με ανθρώπους που γνώρισε εκεί. Από τότε η μνήμη της «σβήνει»… Διερχόμενοι την εντόπισαν λιπόθυμη και σε άσχημη κατάσταση στην Αρχαία Αγορά και κάλεσαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο ιατρικό κέντρο. Οπως διαπιστώθηκε, η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από άγνωστους δράστες, οι οποίοι, αφού την κακοποίησαν, της έκλεψαν την τσάντα, το κινητό τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε. Η 37χρονη τουρίστρια νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, όπου τις έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, και επέστρεψε στη χώρα της. Στη συνέχεια αποφάσισε να «μοιραστεί» με τους φίλους της στο Facebook τον εφιάλτη που έζησε στην Ελλάδα: «Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα, σε μισώ. Η φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δεν θυμάμαι τίποτα» ήταν το σχόλιο της 37χρονης στο Facebook, που συνοδεύτηκε από πολλά μηνύματα συμπαράστασης αλλά και σχόλια ανθρώπων που της τόνιζαν πως «δεν πρέπει να συγχέει τη φτώχεια με την εγκληματικότητα» και της έλεγαν για τις δικές τους διακοπές στην Ελλάδα, όπου «συνάντησαν υπέροχους ανθρώπους».

Στο μεταξύ, η Ιταλίδα εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένη. Η αγωνία της δεν θα λάβει τέλος μέχρι να βγουν και τα αποτελέσματα του ελέγχου DNA, τα οποία αναμένεται να δείξουν εάν έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του cretalive.gr, μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει  ίχνη βιασμού. Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε σημάδια βιασμού, ωστόσο μετά την επιμονή της 37χρονης, έγινε και έλεγχος DNA, τα αποτελέσματα του οποίου θα πάρουν χρόνο να βγουν.

ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...