Ρωσικά πυρά κατά Ελλήνων πολιτικών

Μετά το άρθρο-βόμβα της «Washington Times» και ο δημοσιογραφικός όμιλος Russia Today «τα χώνει» στους Ελληνες πολιτικούς για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την ελληνική κρίση με αφορμή το τρίτο πακέτο στήριξης, επισημαίνοντας ότι η λιτότητα καταστρέφει την ελληνική οικονομία και κάνει την κυβέρνηση πιο δυσλειτουργική από ποτέ.

Αυτό που όμως σοκάρει, σύμφωνα με το Russia Today, είναι ότι έπειτα από έξι χρόνια ύφεσης, υπάρχει ακόμα κάτι που «μοιάζει με οικονομία» για να διασωθεί.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, οι παραπλανημένοι ηγέτες της ευρωζώνης συνεχίζουν να ισχυρίζονται, αν και πρόωρα, ότι η κρίση έχει τελειώσει, την ώρα μάλιστα που η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ «σφύρας και άκμονος».

Η Ε.Ε. είναι τόσο απελπισμένη που εξετάζει τη διάσωση της Ελλάδας, σύμφωνα με το Russia Today, με ευρωπαϊκά κονδύλια. Αυτό συνεπάγεται ότι η Βρετανία και η Σουηδία θα πληρώσουν για το «ευρωφιάσκο» παρά το γεγονός ότι δεν το ενέκριναν ποτέ.

Σύμφωνα με το άρθρο, «η Ελλάδα βρίσκεται στην άβυσσο της οικονομικής καταδίκης. Ανόητοι, διεφθαρμένοι πολιτικοί ξόδεψαν τα χρήματα της σημερινής γενιάς, αφού δεν είχαν την ικανότητα να προβούν σε μεταρρυθμίσεις. Οι ρεαλιστές είχαν ταχθεί υπέρ της χρεοκοπίας πριν από λίγα χρόνια, αλλά η Ελλάδα υπέκυψε στις πιέσεις της Ε.Ε. μένοντας πεισματικά στο ευρώ». Τέλος, ο αρθρογράφος τάσσεται ανοιχτά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ