Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ωμή πρόκληση από Αγκυρα

Παρουσία του Ερντογάν γιορτάζουν (το Σάββατο) τα 100 χρόνια «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»!

Η Αγκυρα προχωρά σε νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας με πανηγυρική εκδήλωση που ετοιμάζει το Σάββατο 31 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης»! Στην εμετική εκδήλωση, μεταξύ άλλων, έχει προσκληθεί ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ενώ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και οι μουσουλμάνοι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου Καραγιουσούφ Αϊχάν (ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Η αντίδραση του βουλευτή Επικρατείας και τομεάρχη Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ ήταν άμεση αναφορικά με τη νέα προκλητική ενέργεια των Τούρκων, με στόχο ακόμα μία φορά τη Θράκη. Με ερώτησή του προς τον υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Τέρενς Κουίκ στηλιτεύει «τον νέο, διογκούμενο τουρκικό ανθελληνισμό και τις επεκτατικές διαθέσεις της Αγκυρας, που έδωσε ακόμη μία φορά απτά δείγματα των προθέσεών της και μάλιστα ελλείψει αντιδράσεων από πλευράς της ελληνικής δικομματικής συγκυβέρνησης».

Για να γίνει μάλιστα πιο εντυπωσιακή η εκδήλωση, έχουν κληθεί να παρευρεθούν πρεσβευτές ξένων χωρών, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι, καθώς και ιδρύματα που δρουν στη δυτική Θράκη και προωθούν την τουρκική προπαγάνδα στην περιοχή. 

Επίθεση κατά των μουσουλμάνων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Χατζηοσμάν εξαπέλυσαν στη Βουλή οι AN.EΛ., με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με «προκλητικές δηλώσεις τους για την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας» και επικείμενη συμμετοχή τους σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη «για τα 100 χρόνια από την ίδρυση Δημοκρατίας της Τουρκικής Θράκης». Την αρχή έκανε η εισηγήτρια των ΑΝ.ΕΛ. στο νομοσχέδιο για τον Κώδικα Κοινωφελών Περιουσιών Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία σχολίασε λέγοντας: «Οσοι τάσσονται υπέρ της γιορτής στην Κωνσταντινούπολη προδίδουν τους ψηφοφόρους τους και προπαντός την πατρίδα τους. Ερωτώ τον κ. Βενιζέλο, που είναι και υπουργός Εξωτερικών, αν συμφωνεί με τον βουλευτή του».

Αντίστοιχες παρατηρήσεις σε έντονο ύφος επιφύλαξε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης (ΑΝ.ΕΛ.), όπως επίσης και ο Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή), ο οποίος παρατήρησε πως «αν υπήρχε εθνικό κράτος, οι κύριοι αυτοί δεν θα είχαν πλέον ελληνικό διαβατήριο».

ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...