Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σάββατο 31/8/2013

Κριός: Εχεις φοβερή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και κάνεις σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά και το σπίτι. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν αμέσως, αν βέβαια έχουν ρεαλιστικές βάσεις.

Ταύρος: Σαν να βλέπεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά ή πόσο μέλλον έχει ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Και φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ θετικά.

Δίδυμοι: Ισως υπάρχει τρόπος να βγάλεις χρήματα από το σπίτι ή, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πιθανόν να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες και κάποια έξτρα κέρδη. Το σπίτι σου πάντως αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσένα.

Καρκίνος: Είσαι σε φάση, πρώτον, έρευνας και θέλεις να μελετήσεις εξονυχιστικά οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, δεύτερον, πολύ καλής επικοινωνίας, οπότε μπορείς να πείσεις οποιονδήποτε για οτιδήποτε και, τρίτον, νέων συμφωνιών.

Λέων: Καλό θα ήταν να οργανώσεις τη σκέψη και τις ιδέες σου, κατά προτίμηση γραπτώς, επειδή έχεις πολλά στο μυαλό σου που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τελικό αποτέλεσμα το κέρδος. Κατάστρωσε τα σχέδιά σου.

Παρθένος: Η μέρα σήμερα μπορεί να είναι εξαιρετικά κοινωνική. Μπορείς να γνωρίζεις κόσμο, να βρεθείς με φίλους κ.ο.κ. Ταυτόχρονα μπορείς να ετοιμάσεις ένα πλάνο προβολής της δουλειάς σου. Αν το κάνεις τώρα που έχεις έμπνευση, θα στεφθεί με επιτυχία.

Ζυγός: Χρειάζεσαι συγκέντρωση προκειμένου να ετοιμάσεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις τις κινήσεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές, είτε για αναζήτηση εργασίας είτε για ανάληψη μιας νέας ευθύνης στην ήδη υπάρχουσα.

Σκορπιός: Κάτι αισιόδοξο συμβαίνει αυτές τις μέρες, κάπως διαφορετικά φαίνεται ότι βλέπεις ορισμένες καταστάσεις και αυτό είναι πολύ θετικό για τη διάθεσή σου. Η αλήθεια είναι αυτή: το πώς βλέπουμε εμείς τα πράγματα είναι πιο σημαντικότερο από το πώς αυτά «είναι αντικειμενικά» (αν υπάρχει αυτό).

Τοξότης: Οι μέρες είναι καλές για οικονομικές διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις και γενικά για οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Παρεμπιπτόντως, μήπως παίζει κάτι ερωτικό στον χώρο εργασίας;

Αιγόκερως: Φαίνεται ότι η όψη Ερμή και Δία μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό. Θα μπορούσε να πρόκειται για μια απλή φιλία, αλλά ίσως μιλάμε και για κάτι συναισθηματικό.

Υδροχόος: Είσαι πολύ αποτελεσματικός σε οτιδήποτε αναλάβεις να φέρεις εις πέρας, ειδικά αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σου. Επίσης αυτή την εβδομάδα ευνοούνται τα οικονομικά σου, οπότε κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τα ευνοήσεις κι εσύ.

Ιχθύες: Ερμής και Δίας: μια πολύ αρμονική όψη μεταξύ τους μπορεί να φέρει γρήγορες εξελίξεις στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Ισως, για παράδειγμα, σκέφτεσαι σοβαρά να μπεις σε μια σχέση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...