Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Ο Πλούταρχος δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη

Δίνει συναυλίες αλληλεγγύης αφιλοκερδώς.

Στο πλευρό ανθρώπων που μαστίζονται από την κρίση και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για τις οικογένειές τους ούτε τα απαραίτητα βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα, δίνοντας συναυλίες αλληλεγγύης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης με την κοινωνική ευαισθησία και την αγάπη του απέναντι στον κόσμο που χρόνια τον στηρίζει ανταποκρίθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κάλεσμα της δημοτικής Αρχής Λοκρών και έδωσε στην Αταλάντη μια μεγάλη συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε πολίτες της περιοχής που έχουν χτυπηθεί σκληρά από τα Μνημόνια και αδυνατούν να αγοράσουν ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοτική Αρχή προσπαθούσε εδώ και αρκετό καιρό να διοργανώσει ένα μεγάλο φιλανθρωπικό event. Ομως χρειαζόταν ένα μεγάλο όνομα της πίστας το οποίο θα δεχόταν να τραγουδήσει αφιλοκερδώς. Οι υπεύθυνοι πήραν τηλέφωνο τον Πλούταρχο και δεν χρειάστηκε να πουν πολλά… Ο τραγουδιστής συμφώνησε αμέσως και επιπλέον υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει και με όποιον άλλο τρόπο περνάει από το χέρι του.23698k596

Η συναυλία δόθηκε με τεράστια επιτυχία στις 29 Αυγούστου στο γήπεδο της Αταλάντης. Περισσότερα από 5.000 άτομα αποθέωσαν τον λαϊκό τραγουδιστή και τα χρήματα ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των υπευθύνων.

Στη Νίκαια

Εκτός από την Αταλάντη, ο τραγουδιστής θα δώσει ακόμη μία συναυλία αλληλεγγύης και αγάπης στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Με σύνθημα «Στα δύσκολα μπορούμε ΜΑΖΙ», ο Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη διοργανώνει συναυλία τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9.00 το βράδυ. Οσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη θα μπορούν με τουλάχιστον τρία διαφορετικά τρόφιμα (ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ζάχαρη) να κερδίσουν μια πρόσκληση για τη συναυλία. Η συλλογή των τροφίμων και η διάθεση προσκλήσεων αρχίζει σήμερα στα δημαρχεία Νίκαιας και Ρέντη.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...