Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

«Γκολ» Πιρές στη Μύκονο!

Ο Γάλλος σταρ των γηπέδων με την Ελληνίδα σύζυγό του απόλαυσαν τον έρωτά τους και τη θάλασσα.

Για ακόμη μία φορά έφυγε από την Ελλάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις, μόνο που οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους Ελληνες φαν του! Ο Γάλλος σταρ του ποδοσφαίρου Ρομπέρ Πιρές (πρώην παίκτης της Αρσεναλ), που είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Τζέσικα Λεμαρί, αποχώρησε την Κυριακή από τη χώρα μας απολαμβάνοντας τις τελευταίες του βουτιές του στη Μύκονο, την οποία επισκέπτεται εδώ και αρκετά χρόνια. Τις τελευταίες μέρες ο άσος των γηπέδων, που έχει στο παλμαρέ του την κατάκτηση του Μουντιάλ το 1998 και του Euro το 2000 με την Εθνική Γαλλίας, και η πανέμορφη σύζυγός του συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα και τα φλας σε κοσμική μυκονιάτικη παραλία, την οποία επέλεξαν για το φινάλε των φετινών ελληνικών διακοπών τους. Το ζευγάρι δεν έκρυβε τον έρωτά του ακόμη και μέσα στη θάλασσα, αφού δεν είναι λίγα τα φωτογραφικά στιγμιότυπα στα οποία το βλέπουμε σε στιγμές θαλασσινής… περίπτυξης! Στην παρέα τους ήταν Ελληνες και ξένοι φίλοι τους (ανάμεσά τους και το γνωστό δίδυμο της μόδας Dsquared, που έχουν πολιτογραφηθεί Μυκονιάτες), ενώ δεν ήταν λίγοι οι συμπατριώτες μας που ζουν στη Μύκονο ή έκαναν διακοπές στο νησί, οι οποίοι μόλις αναγνώρισαν τον διάσημο ποδοσφαιριστή έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Οι ρίζες!

Η αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι -που έχει αποκτήσει τρία παιδιά και παντρεύτηκε τον φετινό Ιούνιο σε ορθόδοξη εκκλησία του Παρισιού- έρχεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αρκετές φορές οι επισκέψεις ήταν μυστικές, καθώς επέλεγαν περιοχή της Αρτέμιδας όπου διαμένει η γιαγιά της Τζέσικα (το γένος Γιαννακάκη). Το ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο, δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώσει τη λατρεία του για τη χώρα μας. Μάλιστα το μοντέλο είχε πρόσφατα ανεβάσει στο twitter φωτογραφία με την ελληνική σημαία να κυματίζει και τη δήλωση: «Είμαι περήφανη για τις ρίζες μου».

Με τη Θύελλα!

Πριν από λίγο καιρό ο Ρομπέρ Πιρές «μαρτύρησε» την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φιλική συμμετοχή του σε ματς της Γ’ κατηγορίας μεταξύ της Θύελλας Ραφήνας και του ΑΟ Μυκόνου, στο οποίο μάλιστα και σκόραρε! Ο Πιρές συμμετείχε στην ομάδα της Θύελλας, μια και η πρόσκληση γι’ αυτή την… απρόσμενη εμφάνισή του στο ματς ήρθε από τον γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Λελεκίδη. «Δέχτηκε αμέσως. Ηρθε, έπαιξε, διασκέδασε, έβγαλε φωτογραφίες με οποιονδήποτε του το ζητούσε. Απλός και σωστός. Μου έκανε εντύπωση που σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να δείξει σταρ. Και στο παιχνίδι προτίμησε να παίξει για την ομάδα, παρά να κάνει το κάτι παραπάνω για να δειχθεί ο ίδιος. Μας είπε πως στο μέλλον θα τα ξαναπούμε. Πως θα έρθει και πάλι. Θα τον περιμένουμε» εξήγησε ο γυμναστής της Θύελλας στην «Espresso».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...