Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Θα είμαι ο ηγέτης του ΠΑΟ!»

Ο (συνειδητοποιημένος) Ντάνιελ Πράνιτς ανέλαβε με το «καλημέρα» τις ευθύνες του.

Οταν ένας ποδοσφαιριστής έχεις παραστάσεις από σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης και μεγάλα πρωταθλήματα, δεν διστάζει να αναλάβει με το «καλημέρα» τον ρόλο του ηγέτη. Το έπραξε ο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή παρουσίαση των τελευταίων μεταγραφών του Παναθηναϊκού. Απόλυτα συνειδητοποιημένος, ο Κροάτης άσος που πήρε τη φανέλα με το «32» δήλωσε: «Ολοι περιμένουν πολλά από εμένα. Εχω μεγάλη εμπειρία. Γνωρίζω πώς είναι να αγωνίζεσαι σε μεγάλο σύλλογο και είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Η ομάδα έχει καλούς και νεαρούς παίκτες και πρέπει να τους βοηθήσουμε για να βελτιωθούν και να μεγαλώσουν στην ομάδα».

Οι νεότεροι σε ηλικία (και με λιγότερες παραστάσεις) κράτησαν φυσικά χαμηλά τον πήχη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Παναθηναϊκό, μία από τις πιο γνωστές ομάδες παγκοσμίως. Θα κάνω ό,τι μπορώ να πετύχω» είπε ο Ατζαγκούν, που πήρε το «14» στη φανέλα.

Ο Κλωναρίδης, που θα φορά το «7», δήλωσε: «Μετά την ΑΕΚ πήγα στη Γαλλία για έναν χρόνο, αλλά δεν περνούσα τόσο καλά. Είναι ένα νέο πρότζεκτ για μια μεγάλη ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που μίλησα με τον Νίκο Νταμπίζα μιλούσα καθημερινά με τον μάνατζέρ μου για να βρούμε τρόπο να έρθω στην Ελλάδα. Εψαχνα λύση με τη Λιλ και η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Η λύση βρέθηκε και τώρα είμαι εδώ. Ηθελα πραγματικά να έρθω στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα για μένα, αλλά με καθημερινή σκληρή δουλειά νομίζω ότι θα τα καταφέρω». Τέλος, ο νεαρός Αντριάν Μπαλμπόα που πήρε το «22» υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που παίζω για τον Παναθηναϊκό, έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μου άνοιξαν τις πόρτες για να έρθω εδώ».

Το συμβόλαιο του Ζέκα

Προτεραιότητα στην ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα θα δώσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Παναθηναϊκός. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου, που ήρθε επί ημερών Ζεσουάλδο Φερέιρα, εκπνέει στο τέλος της περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι τον Ιανουάριο μπορεί να αρχίσει συζητήσεις με οποιαδήποτε ομάδα. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να προλάβουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο και θα του κάνουν πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του για τουλάχιστον τρία χρόνια. Εξάλλου, ο Μπρούνο Φορναρόλι που έλυσε το συμβόλαιό του οδεύει προς την ισπανική Ρεκρεατίβο Ουέλβα, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Με στόχο Φιγκερόα

Ο Νίκος Νταμπίζας έκλεισε εμμέσως το «κεφάλαιο Ντιαρά» και ανακοίνωσε ότι θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή επιθετικού, με πρώτο στόχο τον Λουτσιάνο Φιγκερόα: «Εχει θετική αύρα στα αποδυτήρια, αλλά θέλουμε να είναι μέσα στο μπάτζετ που έχουμε φτιάξει». Για την επίθεση που δέχθηκε από φιλάθλους της ομάδας είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί. Εγώ έχω έρθει για να κάνω τη δουλειά μου. Αυτό έκανα την Κυριακή, αυτό κάνω και τώρα. Αυτό έχω υποσχεθεί σε όσους με έχουν επιλέξει, δεν περιμένω καθολική αποδοχή».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...