Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

«Σπάει» τη σιωπή του ο 57χρονος που κατηγορήθηκε από την 38χρονη σύντροφό του για ξυλοδαρμό και βιασμό

Ο 57χρονος που κατηγορήθηκε από την 38χρονη σύντροφό του...

Dat Lilly: «Μπήκα στο ορφανοτροφείο, ήταν πολύ αυστηρά, πολύ ξύλο»

Η γνωστή YouTuber και influencer Dat Lilly βρέθηκε καλεσμένη...

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δενν έχω δεχτεί πρόταση για την τηλεόραση, υπάρχουν καλύτεροι από μένα»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος...

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – Ταξιάρχης Χάνος: Βραδινή έξοδος για το πρώην ζευγάρι

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Ταξιάρχης Χάνος έχουν χωρίσει...

Κυριακή 8/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Επίσης θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε όλα δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δε θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δεν σας αντιπροσωπεύει. Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστέψετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Θα μπλεχτείτε σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στον σύντροφό σας -όσοι είστε δεσμευμένοι- προκαλώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα με συζητήσεις που δεν θα έχουν να πουν τίποτα καλό για κανέναν. Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την πνευματική σας ισορροπία και αν θέλετε πραγματικά να είστε συνεπείς, οριοθετήστε τα όνειρα και τα ιδανικά σας φροντίζοντας να συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Δημιουργήστε έναν τρόπο ζωής που θα βασίζεται στην προσωπική σας φιλοσοφία και θα σας απομακρύνει από επιλογές που σας καταπιέζουν. Εξετάστε με σοβαρότητα τα «θέλω» και τα «πρέπει» σας, έτσι ώστε κάθε αξία σας να έχει τον χώρο της και να μην εμποδίζει τους άλλους τομείς της ζωής σας να αναπτυχθούν. Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη, κατανόηση και υπομονή προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο μέσα στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους. Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και στις αντιδράσεις σας, αν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί θα ήταν λάθος να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να προκαλείτε αντιπάθειες. Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δεν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφεύγετε και να χάνετε τους στόχους σας. Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δεν θα βοηθούν ιδιαίτερα την τύχη σας, ούτε στις συνεργασίες σας ούτε στις προσωπικές σας σχέσεις. 

Δημοφιλείς ειδήσεις  «Σπάει» τη σιωπή του ο 57χρονος που κατηγορήθηκε από την 38χρονη σύντροφό του για ξυλοδαρμό και βιασμό

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα. Την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας θα την έχετε, οπότε εκμεταλλευτείτε την προς όφελός σας για να μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερη άνεση και ευελιξία στο προσεχές μέλλον. Μην κλείνετε πόρτες που είναι ανοιχτές ή τώρα σας ανοίγουν, γιατί όταν θα καταλάβετε το λάθος και το μετανιώσετε, θα είναι ήδη πολύ αργά. Οσοι από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι αποφύγετε κρίσεις ζήλιας κι αν έχετε να προσάψετε κάτι στον σύντροφό σας, κάντε το με ουσιαστικό διάλογο και όχι με υπονοούμενα, αφού είναι λογικό να αντιδράσει και ίσως αυτό να μην είναι τόσο ανώδυνο.

ΛΕΩΝ: Μετριάστε τις προσδοκίες σας για να μη γίνετε θύμα των δικών σας επιθυμιών, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε, αν δεν επιτευχθούν, θα είναι μεγάλη. Προσεγγίστε τον σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της. Στους αδέσμευτους του ζωδίου ίσως μια σχέση του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένη. Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα και μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρω σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας δεν συμβαδίζει με την τύχη σας. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα έχουν την τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ό,τι καινούργιο προκύπτει. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον σας, όταν όλα θα έχουν βρει τον κανονικό τους ρυθμό. Οι τάσεις φυγής, όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι έντονες και δεν θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα τα ερωτήματα που θα γεννιούνται θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις. Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να ξέρετε πως όσο κι αν τα προβλήματα που έχετε σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν, αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα σας προσφέρουν όσοι σας περιστοιχίζουν, από τον σύντροφό σας μέχρι τους συνεργάτες σας. Δώστε τέλος σε ό,τι σας άγχωνε και σας στρεσάριζε, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε ταξίδια που είχατε αναβάλει, να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε ματαιώσει και να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική σας σχέση. Γλυκαίνει η συναισθηματική σας ζωή και γεμίζει ρομαντισμό και ερωτισμό, ενώ παράλληλα σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις κάνοντας σωστές αναθεωρήσεις και παραμερίζοντας κάθε ψυχολογική πίεση. Στην εργασία σας ασχοληθείτε με θέματα που είχατε παραμελήσει και βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και συμφέρουσες για εσάς.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ίδρυμα Χατζηγάκη: Εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Μεγίστης

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποια εμπόδια είναι λογικό να εμφανιστούν, αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα σας προκύψουν θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Να είστε προσεκτικοί και μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ από τον στόχο σας και μπερδεύετε τη ζωή σας χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούργιες επαφές. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες. Η καλή προσωπική σχέση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προστριβές με τον σύντροφό σας. Τα συναισθήματά σας θα αυξηθούν σημαντικά και θα σας επιτρέψουν να εξασφαλίσετε άνετη συμβίωση. Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εκφράστε, αν θέλετε, τις ιδέες και τους στόχους σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κατανοητοί και ξεκάθαροι σε αυτούς που απευθύνεστε και ειδικά όταν πρόκειται να τους ζητήσετε κάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην παρασυρθείτε σε διατροφικές καταχρήσεις, κακές συνήθειες και εξαντλητικά ωράρια εργασίας, γιατί ο οργανισμός σας χρειάζεται στιγμές ξεκούρασης και πάνω απ’ όλα το δικαιούται. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και ενώστε τις δυνάμεις σας για να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα. Κάποια κοινωνικά καλέσματα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε έξοδα παραπάνω από αυτά που σας επιτρέπονται. Σκεφτείτε πως για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα. Κάντε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Πραγματοποιήστε ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας και βελτιώστε το προφίλ σας στον κοινωνικό περίγυρο. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση. Αναζητήστε διεξόδους, ώστε να μην έχετε παράπονα και να μη νιώθετε άβολα ή μισοί συναισθηματικά. 

Δημοφιλείς ειδήσεις  Νεκρός 38χρονος σε εργατικό ατύχημα - Καταπλακώθηκε σε αποθήκη ιντερνετικού σούπερ μάρκετ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αισθανόμενοι ψυχική ευφορία, θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, όμως φροντίστε να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον σύντροφό σας. Δώστε του περισσότερες ελευθερίες και προσπαθήστε να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτόν, αν θέλετε να προχωρήσει η σχέση σας. Κρατήστε σήμερα ως κύριο στοιχείο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας βάζοντας μπροστά τον αυθορμητισμό σας για να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον και να διαπιστώσετε τα κοινά σας στοιχεία που δεν είναι λίγα. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από κάποιο γνωστό σας άτομο που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, γιατί εκτός του ότι θα είναι προσωρινό, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο σας, οπότε θα καταλήξετε να πέσετε θύμα των συναισθημάτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επικεντρωθείτε στην υπάρχουσα σχέση σας που ακόμα έχει πολλά να σας προσφέρει και μην αφήνεστε σε ικανοποιήσεις της ψυχικής σας διέγερσης και της ανασφάλειάς σας. Ετσι κι αλλιώς η γοητεία που εκπέμπετε θα υπερθερμάνει την ερωτική σας ζωή και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι ανώτερες από αυτές που περιμένατε. Κάντε σχέδια για το κοινό σας μέλλον και εκφράστε ο ένας στον άλλον την αγάπη σας. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ενδέχεται να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από το μυαλό σας, αλλά δεν πρόκειται να χαλάσουν τη συναισθηματική σας ηρεμία. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με ήρεμο τρόπο και ήπιους τόνους κάποιες προστριβές για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας, ούτε να υπάρξουν επιπτώσεις στον ψυχικός σας κόσμο.

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΛΕΟΥΣΗ

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε πώς είναι ο Μανώλης Δεστούνης στα 85 του – «Εγώ τα χρήματά μου τα έφαγα στο καζίνο»

Δεν έγινε ποτέ πρωταγωνιστής ο Μανώλης Δεστούνης παρόλο που...

Γνωστή πρωταγωνίστρια περιμένει παιδί στα 48 της – Το ανακοίνωσε καλεσμένη σε εκπομπή

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει καταξιωμένη ηθοποιός...

Γωγώ Ατζολετάκη: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 68 της

Η Γωγώ Ατζολετάκη στα 68 της συνεχίζει να είναι...

Διονύσης Μακρής: «Για 10 χρόνια έβγαζα και 60.000 ευρώ την εβδομάδα, αλλά τα χαλούσα με φίλους σε πάρτι»

Ο Διονύσης Μακρής επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες μετά από...

Ο «βασιλιάς του Instagram» Νταν Μπιλζέριαν ξαναχτύπησε

Απόβαση στη Μύκονο για τον «βασιλιά του Instagram» Νταν...

Σοφία Αλιμπέρτη: «Δεν έχω πια ερωτική επιθυμία, όλα είναι θέμα ορμονών»

Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό...

Ελληνίδα παρουσιάστρια ανακοίνωσε το διαζύγιό της στο Instagram

Η γνωστή παρουσιάστρια χώρισε με τον σύζυγό της και...

Πένθος για την Κάτια Νικολαΐδου

Δύσκολες ώρες περνάει η Κάτια Νικολαΐδου καθώς έφυγε από...

Χριστίνα Ορφανίδου για ροζ βίντεο: «Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω, είναι πολύ μικρή»

Η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι...

Δημόσια ερωτική εξομολόγηση πρωταγωνιστή: «Θα σε παντρευόμουν ξανά και ξανά»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός με αφορμή την επέτειο γάμου του...

Ο Δημήτρης Κόκοτας «ράγισε καρδιές» με τον επικήδειο στον πατέρα του

Ο Δημήτρης Κόκοτας εκφώνησε τον επικήδειο στο τελευταίο αντίο...

Το τελευταίο αντίο στον Σταμάτη Κόκοτα – Συντετριμμένος ο Δημήτρης Κόκοτας και οι αδελφές του

Το τελευταίο αντίο λένε συγγενείς και φίλοι στον Σταμάτη...

Δέσποινα Βανδή: «Είπα στα παιδιά μου για τον Βασίλη και ζήτησαν να τον γνωρίσουν, είναι πολύ συγκινητικό»

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και...

«Παγιδευμένοι»: Η Άννα «παγώνει» με τα στοιχεία και το twitter παίρνει «φωτιά»

Οι «Παγιδευμένοι» καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό με το χθεσινό...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών γιορτάζει την 19η επέτειο γάμου του

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών συμπλήρωσε 19 χρόνια γάμου και...