Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Φοβούνται νέα αιματηρή βεντέτα

Ξεκινάει η δίκη της μάνας που πήρε το νόμο στα χέρια της και σκότωσε μέσα στα δικαστήρια έναν 33χρονο (που φέρεται ότι δολοφόνησε τον γιο της) για να εκδικηθεί.

Οι μνήμες από το άγριο φονικό που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο μέσα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με δράστρια μια χαροκαμένη μάνα και θύμα τον φερόμενο ως δολοφόνο του γιου της, θα ζωντανέψουν ξανά, καθώς ξεκινά στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η εκδίκαση της αιματοβαμμένης υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο!22596g85g96

Στις 25 Σεπτεμβρίου η 38χρονη Αντωνία Μουκάνη, η γυναίκα που είχε δώσει όρκο εκδίκησης πάνω από τον τάφο του 19χρονου γιου της Βαγγέλη, θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 33χρονου Γιώργου Κίτσα μέσα στο κτίριο 9 και έξω από το γραφείο της ανακρίτριας. Τα δικαστήρια τη συγκεκριμένη ημέρα θα μετατραπούν σε φρούριο, καθώς ο φόβος ότι ο κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν έχει κλείσει και ότι η αιματηρή βεντέτα μπορεί και πάλι να αναζωπυρωθεί πλανάται έντονα. Ετσι από νωρίς το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται σε κάθε γωνιά των δικαστηρίων, ενώ οι συγγενείς και των δύο πλευρών θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην «Espresso» ο ένας εκ των δικηγόρων της Αντωνίας Μουκάνη, ο Γιάννης Καλογριδάκης, «μετά το έγκλημα η κατάσταση ανάμεσα στις δύο αντίπαλες πλευρές ήταν για αρκετό καιρό έκρυθμη. Ωστόσο σήμερα τα πνεύματα δείχνουν ότι έχουν ηρεμήσει. Πήραν και οι δύο οικογένειες την απόφαση να σταματήσει ο κύκλος του αίματος και να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί». Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εκτιμώ ότι η δίκη θα διεξαχθεί σε ήρεμο κλίμα. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι σκέφτεται ο καθένας».

Η Αντωνία Μουκάνη, που βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, δεν έχει επαφή σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», με καμία από τις συγκρατούμενές της. Είναι κλεισμένη στον εαυτό της και θρηνεί. Θρηνεί για τον 19χρονο γιο της που τον έχασε… Βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η μόνη της παρηγοριά είναι όταν συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον σύζυγό της Βαλάντη, τον οποίο παρακαλάει να φροντίζει τον μικρότερο γιο τους, ένα αγόρι με προβλήματα αυτισμού.3365g98g596

Ολα άρχισαν από ένα τραγικό παιχνίδι δύο δεκάχρονων στο Ζεφύρι τον Αύγουστο του 2011. Τα δύο παιδιά έπαιζαν με τα όπλα τον πατεράδων τους. Το ένα εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα ένα από τα παιδιά να πέσει νεκρό. Οι δύο οικογένειες μπήκαν σε βεντέτα, διότι στην οικογένεια του μικρού θύματος δεν πίστεψαν την εκδοχή της τυχαίας εκπυρσοκρότησης σε παιχνίδι, αλλά του δόλου και μάλιστα όχι από τον συνομήλικο του θύματος. Αρχισαν λοιπόν σοβαρά επεισόδια, με ανταλλαγές πυροβολισμών, επιθέσεις σε σπίτια, ξυλοδαρμούς… Σε μια τέτοια συμπλοκή τον Οκτώβριο του 2011 ο 19χρονος γιος της 37χρονης Αντωνίας Μουκάνη φέρεται να τραυμάτισε έναν 14χρονο συγγενή της οικογένειας Κίτσα. Για εκδίκηση τα μέλη της οικογένειας Κίτσα στις 21 Οκτωβρίου του 2011 έστησαν ενέδρα και γάζωσαν με σφαίρες τον 19χρονο Βαγγέλη Μουκάνη έξω από το σπίτι του. Στις 30 Ιανουαρίου του 2012 στην Αρτέμιδα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο Γιώργο Κίτσα και λίγο καιρό αργότερα, ως συνεργό του, τον 25χρονο ετεροθαλή αδελφό του Μανώλη.

Εισέβαλε φορώντας περούκα και πάτησε τη σκανδάλη

Στις 15 Οκτωβρίου του 2012 η 37χρονη Αντωνία Μουκάνη, που έχει δώσει όρκο εκδίκησης πάνω από τον τάφο του γιου της, μαθαίνει ότι οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων για να δώσουν συμπληρωματική κατάθεση. Φορώντας περούκα για να μην την αναγνωρίσουν καταφέρνει και περνά όπλο από κάποιο σημείο της περίφραξης. Μπαίνει στο κτίριο 9, όπου περιμένουν τα δύο αδέρφια για να απολογηθούν, και πατά τη σκανδάλη. Ο Γιώργος Κίτσας πέφτει νεκρός, ενώ ο ετεροθαλής αδελφός του τραυματίζεται στο πόδι και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Στα δικαστήρια επικρατούν σκηνές αλλοφροσύνης. Αστυνομικοί πέφτουν πάνω στην 37χρονη και της περνούν χειροπέδες. Η ίδια είναι πια ήρεμη… Πήρε τον νόμο στα χέρια της και εκπλήρωσε τον όρκο που είχε δώσει στο αδικοχαμένο γιο της.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...