Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Ο γυμναστής των σταρ

Ο personal trainer Τάσος Χαμπέρης έχει αναλάβει μερικά από τα διασημότερα κορμιά.

Εχει γυμνάσει μερικά από τα πιο διάσημα κορμιά της παγκόσμιας και εγχώριας showbiz. Την εποχή που ζούσε στη Γερμανία η Χάιντι Κλουμ και η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν τον αποχωρίζονταν ποτέ, ενώ ο Μίκαελ Σουμάχερ τού έστειλε ιδιόχειρη επιστολή προκειμένου να του εκφράσει με αυτόν τον τρόπο την ευγνωμοσύνη του για το διάστημα που ήταν μέλος της ομάδας του.22596j8963

Η επιτυχία του Ελληνα personal trainer Τάσου Χαμπέρη δεν οφείλεται μόνο στο πλούσιο πελατολόγιό του αλλά πρωτίστως στον τρόπο με τον οποίο γυμνάζει εκείνους που τον εμπιστεύονται. Κάθε φορά μάλιστα έχει και κάτι καινούργιο να παρουσιάσει, αφού για τον Τάσο Χαμπέρη η γυμναστική δεν είναι συνήθεια αλλά μια αγάπη που συνεχώς εξελίσσεται και μεγαλώνει. Ετσι, σήμερα εμπνέεται μέσα από τον χώρο των πολεμικών τεχνών, όπου ασκήσεις με ειδικά εξαρτήματα που αποτελούνται κυρίως από λάστιχα, σε συνδυασμό με τη λειτουργική γυμναστική, ενδυναμώνουν το σώμα και τη μυϊκή αντοχή.

«Τα stroops είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει σήμερα στη γυμναστική. Κορυφαίοι personal trainer τα χρησιμοποιούν στους διάσημους πελάτες τους, που πλέον γυμνάζονται αποκλειστικά και μόνο με αυτά. Στην Ελλάδα υπάρχουν εδώ και λίγους μήνες, ενώ τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά» αναφέρει ο Τάσος Χαμπέρης, ο οποίος μαζί με την Αννυ παρουσιάζει στην «Espresso της Κυριακής» τη νέα μανία των σταρ. «Τα stroops αποτελούνται από σφιχτά λάστιχα τα οποία βοηθούν στη λειτουργικότητα του σώματος, στην εκρηκτικότητα και την αντοχή. Τα αποτελέσματά του έχουν να κάνουν με τη σωστή στάση του κορμού και τη μυϊκή αντοχή».

Τα stroops, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα λειτουργικής γυμναστικής, αλλάζουν, σύμφωνα με τον γνωστό γυμναστή, σημαντικά τη δομή του σώματος «Η γυμναστική το έχουμε πει και το εννοούμε ότι δεν θέλει πια κόπο αλλά τρόπο. Αυτό που πρέπει σήμερα να καταλάβουμε προκειμένου να βοηθήσουμε το κορμί μας να ανταποκριθεί είναι το τι εννοούμε όταν λέμε λειτουργική γυμναστική. Αν θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια, θα δούμε ότι η γυμναστική που κάναμε στο σχολείο ήταν ακριβώς αυτό που ονομάζουμε λειτουργική γυμναστική. Εμπόδια, πηδήματα, ρίψεις, ανυψώσεις και άλλες δραστηριότητες που μας γύμναζαν τότε χωρίς τη βοήθεια των εξελιγμένων μηχανημάτων που υπάρχουν τώρα πια» εξηγεί ο Τάσος Χαμπέρης«Σαν λειτουργική γυμναστική ορίζεται το σύνολο των ασκήσεων που εκπαιδεύουν προπονούν σε σύνθετες κινήσεις που είναι απαραίτητες -σε συνδυασμό πάντοτε με ειδικές μεθόδους- για τη βελτίωση της φυσικής κινητικής ικανότητας του ανθρώπου και εξυπηρετούν τις καθημερινές δραστηριότητες ή τη συμμετοχή του στον αθλητισμό. Απλές καθημερινές κινήσεις μετατρέπονται σε ένα πλούσιο ασκησιολόγιο μεταφέροντας τις αναγκαίες για το άτομο δεξιότητες στο πρόγραμμα του κάθε χώρου άθλησης. Oι καθημερινές κινήσεις μπορούν να αντιγραφούν άριστα και εύκολα με τη βοήθεια απλών και προσιτών οργάνων γυμναστικής, σε αντίθεση με την κλασική, μονότονη και μονοδιάστατη κίνηση των κλασικών μηχανών δύναμης που γνωρίζαμε έως τώρα».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ –  ΦΩΤ.: ΒΑΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...