Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ο άγνωστος γιος της Πόλυς Πάνου

Ο 31χρονος Βαγγέλης μιλάει και στάζει μέλι για τη μητέρα του, που δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής της σε μονάδα αυξημένης φροντίδας νοσοκομείου.

Είναι το παιδί της ανιψιάς της, που έγινε το δικό της παιδί… Ο λατρεμένος γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης, που τον υιοθέτησε σε ηλικία έξι μηνών και ακόμη και σήμερα που η τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην Εντατική τον ρωτάει αν έφαγε. Ο Βαγγέλης Πάνου, ο… άγνωστος -για τον περισσότερο κόσμο- γιος της τραγουδίστριας-θρύλου του λαϊκού τραγουδιού, ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του και μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso» για τη διάσημη μητέρα του. Μάλιστα το κάνει σε ένα γκρίζο και στενάχωρο φόντο, καθώς η Πόλυ Πάνου περνάει πολύ δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να σηκώνουν τα χέρια ψηλά για την εξέλιξη της υγείας της.22h985j96

Το ραντεβού μαζί του κλείστηκε σε ένα καφέ στο Παγκράτι και ο 31χρονος νεαρός έφτασε στην ώρα του. Από την πρώτη στιγμή μάς έδωσε να καταλάβουμε ότι περνάει την πιο άσχημη περίοδο της ζωής του βλέποντας τη μητέρα του να… αργοσβήνει στο νοσοκομείο. «Δεν βρίσκεται σε δωμάτιο, αλλά σε μονάδα αυξημένης φροντίδας και οι γιατροί μάς έχουν ενημερώσει ότι η κατάστασή της είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Μπήκε για πρώτη φορά στο νοσοκομείο στις 23 Μαρτίου, βγήκε για λίγες μέρες το Πάσχα και από τότε βρίσκεται στο νοσοκομείο μπαινοβγαίνοντας στην Εντατική, καθώς τα σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται» εξομολογείται με φωνή που δείχνει πόσο στενοχωρημένος είναι για τη γυναίκα που τον ανάστησε και του πρόσφερε τα πάντα. «Από το 2010 της παρουσιάστηκε το πρόβλημα της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και όλοι της λέγαμε να το κοιτάξει πιο σοβαρά, αλλά εκείνη δεν του έδωσε την ανάλογη σημασία. Να φανταστείτε ότι τη βραδιά που την πρωτοπήγαμε στο νοσοκομείο… έσκαγε, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και γι’ αυτό το αποφάσισε. Δεν θέλω να αναφερθώ με περισσότερες λεπτομέρειες στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, αλλά το βέβαιο είναι ότι περνάει ένα μαρτύριο».

Ο Βαγγέλης μάς εξηγεί ότι τα αναπνευστικά προβλήματα της δημιουργήθηκαν -αναμφισβήτητα- από το τσιγάρο (ήταν μανιώδης καπνίστρια) και από το ξενύχτι λόγω της δουλειάς της και μάλιστα σε χώρους οι οποίοι ειδικά στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 δεν είχαν τον κατάλληλο εξαερισμό. «Εγώ δεν καπνίζω και μάλιστα πολλές φορές τσακωνόμασταν γιατί κάπνιζε μέσα στο σπίτι» τονίζει και στη συνέχεια απαντά στο τηλέφωνό του που χτυπάει ασταμάτητα για να μιλήσει σε κάποια Μαρία. Είναι η στιγμή που ο Βαγγέλης… ξετυλίγει το παρελθόν του και μας αποκαλύπτει.3365j98j963

Η αποκάλυψη

«Δεν το κρύβω ότι είμαι υιοθετημένος! Το πρωτοέμαθα όταν ήμουν δώδεκα χρόνων, κάποια στιγμή που ήμασταν με τη μητέρα μου στη Λούτσα για μπάνιο. Θα πρέπει να πω ότι από τη βιολογική μου μητέρα, που είναι η Μαρία, η οποία πριν από λίγο με πήρε στο τηλέφωνο, έχω έναν αδελφό, τον Σάκη. Εχουμε πολύ καλή σχέση, μου είχαν πει ότι είναι αδερφός μου, χωρίς να μου αποκαλύψουν όμως ποια είναι η μητέρα του. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ήρθε από την Αμερική όπου ζει για να δει την Πόλυ στο νοσοκομείο. Τότε λοιπόν γυρίζω και της λέω: “Βρε μάνα, ο Σάκης λέει μάνα τη Μαρία, εγώ λέω εσένα. Γιατί λοιπόν είμαστε αδέλφια;” Ε, αυτό ήτανε… Με έβαλε κάτω και μου το είπε. Δεν θα μου το έκρυβε. Αλλά την πρόλαβα εγώ» μας λέει απνευστί και συνεχίζει στον ίδιο αποκαλυπτικό τόνο: «Εγώ λοιπόν είμαι βιολογικό παιδί της Μαρίας Φινέτη, η οποία τώρα μένει μαζί μου στο σπίτι μου στην Ανω Γλυφάδα. Η Πόλυ Πάνου με υιοθέτησε με δικαστική απόφαση όταν ήμουνα μόλις έξι μηνών. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον πατέρα μου, τον έχω δει σε φωτογραφία και ξέρω ότι ζει στον Καναδά. Με τον πατέρα μου ούτε η Μαρία έχει επαφές ούτε και η μητέρα μου, αλλά δεν μου έχει λείψει, γιατί η Πόλυ μού παρείχε τόσα πράγματα και ήταν και μάνα και πατέρας μαζί».

Ανάμεσα στις δύο γυναίκες ο Βαγγέλης δεν ένιωσε ποτέ άβολα, αλλά έχει βάλει τα πράγματα στη σωστή θέση τους. «Αισθάνομαι και τυχερός γιατί έχω δύο μανάδες. Δεν με πήρανε από τα… σκουπίδια, ξέρω ποια με γέννησε και ποια με μεγάλωσε. Ομως τη βιολογική μου μάνα τη φωνάζω Μαρία. Δεν μπορώ να τη δω σαν μάνα μου… Μάνα μου είναι η Πόλυ! Για να καταλάβεις, ήταν στην Εντατική και μόλις άνοιξε τα μάτια της με ρώτησε αν έφαγα. Μία άλλη φορά το δικό της φαγητό στο νοσοκομείο ήθελε να το φάω εγώ… Οσο για τον αδελφό μου τον Σάκη, έχουμε διαφορετικό πατέρα». 448h59jk852

«Εχω μετανιώσει πολύ για τη συμπεριφορά μου όταν ήμουν μικρός»

Το μαγνητόφωνο έχει… ανάψει και ο Βαγγέλης (που είναι και ηχολήπτης) παρατηρεί ότι κάποια στιγμή έχει σταματήσει να γράφει. Κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα για να μιλήσει στη Μαρία, που τον παίρνει συνεχώς τηλέφωνο για προσωπικά τους θέματα. Η συζήτησή μας επανέρχεται στη γυναίκα που τον μεγάλωσε (και μάλιστα στα πούπουλα), για να μου πει με πολλή αγάπη: «Ξέρεις, σαν παιδί και εγώ έκανα του κεφαλιού μου, δίνοντας την εντύπωση σε εκείνη ότι δεν την άκουγα, με αποτέλεσμα να τη στενοχωρώ. Εχω μετανιώσει πολύ για αυτή τη συμπεριφορά μου…  Αισθάνομαι πολύ άσχημα και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ότι δεν μπορείς να καταλάβει τι εστί μάνα αν δεν φτάσεις στο σημείο να αντιληφθείς ότι τη χάνεις. Αν σου πουν ότι πεθαίνει, πεθαίνεις κι εσύ. Μόλις μου είπαν πριν από δύο μήνες ότι μπήκε στην Εντατική και είναι σε καταστολή, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Οταν κατάλαβα ότι μπορεί και να μην την ξαναδώ -πραγματικά μιλάω- τα είδα όλα. Πήγα να πάρω έναν φίλο μου στο κινητό και ξέχασα το όνομά του, ξέχασα ποιος είμαι εγώ ίδιος. Εχω μετανιώσει για τα “άσε μας” και τα “παράτα με” που της έλεγα στα νεύρα μου και από αντίδραση, όταν με συμβούλευε για διάφορα πράγματα, για το καλό μου».

Επίσης έχει μετανιώσει που δεν της έδωσε τη χαρά να δει ένα εγγόνι από εκείνον. «Εδώ και πέντε χρόνια είμαι μαζί με ένα χρυσό κορίτσι, την Κατερίνα, που μου συμπαραστέκεται. Θα έπρεπε να είχαμε παντρευτεί και να είχα ένα παιδάκι για να χαρεί και να γίνει γιαγιά. Μια μέρα πήγα στο νοσοκομείο και της είπα “άντε να γίνεις καλά και θα παντρευτούμε με την Κατερίνα”».

Ο Βαγγέλης Πάνου μάς τονίζει ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια είναι ένας άνθρωπος που δούλεψε σκληρά και απέκτησε πολλά, έτσι ώστε σήμερα που η ασθένειά της απαιτεί πολλά έξοδα να μην έχει κανέναν ανάγκη. «Εχει φροντίσει ακόμη και για τα έξοδα κηδείας της» μας λέει και κλείνει αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη, την πρώτη που έχει δώσει στη ζωή του, ως εξής: «Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η μητέρα μου είναι στο πλευρό της και οι δύο αδελφές της, η Ντίνα και η Ελένη, καθώς και η Γιώτα, η κυρία που είναι το δεξί χέρι της εδώ και 36 χρόνια. Η Γιώτα είναι ο άνθρωπος που με κράταγε όταν η Πόλυ πήγαινε να τραγουδήσει και τη θεωρώ κι εκείνη οικογένειά μου».

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...