Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γυαλίζει τα πιστόλια

Ο Κώστας Μήτρογλου ετοιμάζεται να σκοράρει και εναντίον της Παρί στην αποψινή (21.45) πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ταξίδι στα αστέρια αρχίζει απόψε (21.45, N/S 2) για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για την 1η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι των Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι, Λαβέτσι δεν τρομάζουν τους Πειραιώτες, με τον Μίτσελ να δίνει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σύνθημα νίκης και τον Μήτρογλου να ετοιμάζει τα «πιστόλια» του. «Οποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία, πάντα μπαίνουμε για τη νίκη. Οσο κι αν θαυμάζουμε την Παρί Σεν Ζερμέν αυτός είναι ο στόχος μας και για το αυριανό (σ.σ.: αποψινό) ματς. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Αν ήμουν μέλος της γαλλικής ομάδας, δεν θα ήμουν ήσυχος για το ματς. Θα παίξουμε με σεβασμό και εκτίμηση προς την Παρί» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού μίλησε ο Μήτρογλου, ο οποίος έχει και καλή παράδοση σκοραρίσματος σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε γαλλικούς συλλόγους. «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα κοιτάξουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε ο «πιστολέρο» των Πειραιωτών, ο οποίος έχει τραντάξει κατά το παρελθόν τα αντίπαλα (γαλλικά) δίχτυα τρεις φορές, μία με Μπορντό (το 2010 με προπονητή τον Λοράν Μπλαν) και δύο με Μονπελιέ (εντός και εκτός έδρας την περσινή σεζόν) και ελπίζει να σκοράρει κι απόψε.

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Κάμπελ (ή Βάις), Σαβιόλα, Μήτρογλου.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Παρί, Λοράν Μπλαν, τόνισε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν ασχολούμαστε με το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός. Στόχος μας είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρυσι φτάσαμε στους “8”. Εάν πάμε φέτος στους “4”, θα είναι μεγάλο κατόρθωμα». Ο τερματοφύλακας της γαλλικής ομάδας, Σιρίγκου, δήλωσε: «Παίζουμε σε μία καυτή έδρα. Σεβόμαστε πολύ τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό».

Η πιθανή ενδεκάδα της Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μάξγουελ, Βεράτι, Μότα, Ματουιντί, Λούκας (ή Καβάνι), Λαβέτσι, Ιμπραΐμοβιτς. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ.

Στο άλλο παιχνίδι του τρίτου ομίλου θα αναμετρηθούν (21.45) Μπενφίκα – Αντερλεχτ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...